Анимационни приятелчета...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бъгс Бъни!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
мацката от едно филмче, Trippin The Rift

Последно промяна от Sw1tched на 29 Сеп 2005, 11:00, променено общо 1 път.
аз пък си харесвам Мечо Пух- темите ни за разговор никога няма да се изчерпят или поне ще има 1000 начина да си говорим за едно и също нещо... 
харесвам си също Дафи, и ленивеца Сид от Ледена епоха, катеричката също- ама светкавицата я овъгли..пък и не е от най-приказливите

харесвам си също Дафи, и ленивеца Сид от Ледена епоха, катеричката също- ама светкавицата я овъгли..пък и не е от най-приказливите
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
хаха, анимационни герои бол при май фейвъритс - Пух, Тигър, Чичо Скрудж - направо ме разбива с манията си, Гуфи също ме радва. А щях да забравя: Албер - петият мускетар и гумените мечета(сещате се и за Мазньо предполагам
).
Също така Бъгс(емблематичен е за Дисни) и ловеца-прасе. Убийствените Спийди(чудя се как някой не го е написал досега) и Дафи няма как да ги пропусна. Да не отварям темата за Ледена епоха и някои други весели филмчета, че ще прекаля вече със списъка
.
Също така Бъгс(емблематичен е за Дисни) и ловеца-прасе. Убийствените Спийди(чудя се как някой не го е написал досега) и Дафи няма как да ги пропусна. Да не отварям темата за Ледена епоха и някои други весели филмчета, че ще прекаля вече със списъка
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил