Програми - разпределение на часовете (24.09.2005)
- u4enolubiv 3-tokursnik
- В началото бе словото
Къде е тоя гълабарник точно? Чух, че там някъде са филологиите, нямам търпение да узная, но доста съм чувала за него. Там ли трябва да се потърсят програмите на филологиите или то и в книжарниците имат по някоя бройка за преснемане
Много съм неориентирана още, а сигурно вече е време да проверя и в коя зала ще съм след откриването, това къде го обявяват точно

"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Nattefrost написа:Аз моята си я вземам от British Council, нашата библиотека, първите няколко 20-30 броя са на промоция - безплатни, другите - по 10ст
Абсолютно
Дано съм била полезна.
The empires of the future are the empires of the mind.
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
На 3ти ще ви раздадат и програмите и други брошурки със секви глупости - правилник на СУ, пътеводител на студента и нек'ви други непотребни пишки...nefertari написа:аз вчера ходих да видя за моята специалност(археология) и нямаше нищо поне там където гледах аз
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
:)
хм:) някой да знае за програмата на ФСлФ? и аз предполатам за 3-ти..но миналата година я окачиха в деня на когато уж трябваше да почнем лекциите и беше адски забано да разбереш, че, идвайки в 10h, си пропуснал вече 2 лекции:)) хехехе..да живей труда...
Keep smilling:)
-
Brainless Pirate
- Гутенберг