Нова мюсюлманска партия
Re: Нова мюсюлманска партия
Ето и едно клипче, което може да се каже, че е по темата - какво се случва с нашественици ( така де - незнайни воини) в славянски земи.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Нещастници мръсни. Нямам думи просто..И всъщност ние ли сме по-големите изроди, позволявайки всичко това, или тези свине?! Изтрито от Пора. Да не се повтаря!
И само някой толерантен тип да не вземе да отговори на мнението ми.
И само някой толерантен тип да не вземе да отговори на мнението ми.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:
За съжаление не мога да го гледам, но предполгам.
Хайде обаче да не обсъждаме бели, високи, стройни и руси хора, че да не вземат да ни избаннат всички
Тази партия няма да стигне далече, само много шум се вдига
Тази партия няма да стигне далече, само много шум се вдига
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
Тука не става дума за расови типове, а за хора които най-нагло си вдигат паметници на поробителите на българския народ, на хората които са ни мъчили и тероризирали толкова години.Кой е този незнаяен воин-мюсюлманин - оня дето е бил при Батак, или Перущица или при Шипка или стотици години преди това е разплаквал майки и бащи като им е отвеждал децата за да ги направи обесници на собствения си народ...И за да са още по-нагли избират мястото на паметника да бъде в село , носещо името Славяново.Това е толкова гадно - все едно някой да ти влезе в къщата и да се изпразни в урната, където държиш прахта на майка си.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:
Хехе, това ми е пределно ясно
Просто на крайните " либерали " дори да го направиш това ( Това е толкова гадно - все едно някой да ти влезе в къщата и да се изпразни в урната, където държиш прахта на майка си. ), те ще ти се усмихнат
Просто на крайните " либерали " дори да го направиш това ( Това е толкова гадно - все едно някой да ти влезе в къщата и да се изпразни в урната, където държиш прахта на майка си. ), те ще ти се усмихнат
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
- Nothing`bot`nothinG
- В началото бе словото
- Специалност: Археология ^^
- Курс: първи
Тр само малко обществото да се вдигне и да понатисне "висшите политически слоеве"... Веднага ще клекнат и на следващия ден паметника ще е на баластра. Във Франция как става... Когат' нещо не му е наред на народа - стачка и веднага президента променя ситуацията. К'ва е наща демокрация?! Малцинствата правят к'вот' си искат, къдет' си искат... :@ :@ Айде да не изпадам в детаили, щот' наистина ш' отнеса някой бан! :Д
Малцинствата никой не ги закача, но те искат да кажат на мнозинството, че оправдават зверствата срещу предците на това мнозинство.Това никой няма право да прави и който го прави, независимо дали е малцинство или измислен герой, трябва да му се забрани.Свободата на убеждения , слово и сдружаване не са за да се оправдава един 500 годишен холокост над българския народ и да се възвеличават палачите на народа ни.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Batbayan написа:Ето и едно клипче, което може да се каже, че е по темата - какво се случва с нашественици ( така де - незнайни воини) в славянски земи.
Много добра песен на Алиса.
Иначе проблема не е ,че има нова мюсюлманска партия.
Ако всичко друго беше наред, това въобще никой нямаше да го мисли
The names of the future are stamping of impatience.
Това, че има други проблеми не значи , че този е по-малко значим.Видяхме какво стана в Сърбия с Косово - това може да стане и тук.Затова аргументът ти не е коректен, че това е незначително събитие.След като някой може да прави такива гнусни и антихуманни неща в България - това значи, че е значително събитие.След като някой създава партия, която подкрепя едно робство, един геноцид, сравним дори с Холокоста, мъчение продължило не 1, не 2 , не 3, а 500 години и няма отговор от институции, държавни глави, партии, народни групи, армия, полиция , жандармерия и т.н. - просто някакъв отговор - това е наистина притеснително.Как може нашето достойнство и историческо страдание да е подигравано, потъпквано и оплювано в собствената ни държава.Това ако беше Франция , например, - досега да са ги изселили от държавата такива субекти.
А ние си мълчим.Това е събитието, това е проблема.И това трябва да бъде решено.
А ние си мълчим.Това е събитието, това е проблема.И това трябва да бъде решено.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Nothing`bot`nothinG
- В началото бе словото
- Специалност: Археология ^^
- Курс: първи
T'ва е смешно, бе.. Тъпо! Преди малко даваха репортаж. Питаха разни обикновени хора на събирането за създаването на ПАРТИЯТА.. И питат хората дали са наясно к'во правят там. Те, пичагите, хабер си нямамт за к'во иде реч :Х 90% си мислят, че е няк'ва забава........... Едва ли някой друг освен тия двамата братя има хабер, че се учревдава партия. Представете си подписката им колко е достоверна. :Х :Х :Х
И той вика, че няма ало начин да си сабори тъпата камара камъни, коят' наричат паметник. Нямало кой дго вения паменакара, щтот' т'ва било единсттник на мюсюлманите, загинали по наще земи. :@ :@ :@ :@ И наглостта му не стига до тук, ами трябвало да бъде издигнат такъв паметник във всвки град. :@ :@ И трябвало да се кръстят улици на техните игеро. :Х :Х :Х Както е тръгнало не е дълеч момента, в който ще прекръстят улици от Гоце Делчев и капитан Петко воевода на няк'ви вмирисани турски убиици, мародери и изнасилвачи. :@ :@ :@ :@ :@ Докат' аз не отида там с каменарския чук да го гътна т'ва изжращение с паметта българска никой няма да предприеме действие ми се струва. :@ Ама пък току виж ме арестували за нарушаване на обществения ред :@ Дедите ни са умирали за да може ние сега да живеем СВОБОДНО! И ся, тоя боклук ми вдига паметник на тия, дет' са ги колили, бесили и гърмяли :@ :@ :@ ...
П.С. : Примера с Франция аз го дадох, ама айде от мен да мине няма да си търся авторските права. :Д Тр да се надигне 1-во обществото и правителството веднага ще вземе мерки.
Цензурирах ти малко мнението, следващия път ще трия всичко. Прочети правилата на форума и раздела преди да пишеш.
Don Horhe
И той вика, че няма ало начин да си сабори тъпата камара камъни, коят' наричат паметник. Нямало кой дго вения паменакара, щтот' т'ва било единсттник на мюсюлманите, загинали по наще земи. :@ :@ :@ :@ И наглостта му не стига до тук, ами трябвало да бъде издигнат такъв паметник във всвки град. :@ :@ И трябвало да се кръстят улици на техните игеро. :Х :Х :Х Както е тръгнало не е дълеч момента, в който ще прекръстят улици от Гоце Делчев и капитан Петко воевода на няк'ви вмирисани турски убиици, мародери и изнасилвачи. :@ :@ :@ :@ :@ Докат' аз не отида там с каменарския чук да го гътна т'ва изжращение с паметта българска никой няма да предприеме действие ми се струва. :@ Ама пък току виж ме арестували за нарушаване на обществения ред :@ Дедите ни са умирали за да може ние сега да живеем СВОБОДНО! И ся, тоя боклук ми вдига паметник на тия, дет' са ги колили, бесили и гърмяли :@ :@ :@ ...
П.С. : Примера с Франция аз го дадох, ама айде от мен да мине няма да си търся авторските права. :Д Тр да се надигне 1-во обществото и правителството веднага ще вземе мерки.
Цензурирах ти малко мнението, следващия път ще трия всичко. Прочети правилата на форума и раздела преди да пишеш.
Don Horhe
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ама...тия типажи сигурни ли са, че са я регистрирали тая партия в съда ?!
Шото тоя уж шефа на цялата простотия го гледах по сутрешния блок на бТВ преди неколко дни...и човека идея си нямаше какво се случва и как стават тия работи...само дрънчеше некви булшитс...
Шото тоя уж шефа на цялата простотия го гледах по сутрешния блок на бТВ преди неколко дни...и човека идея си нямаше какво се случва и как стават тия работи...само дрънчеше некви булшитс...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
И мен ме вбеси онзи как си вярваше и се хилеше мазно от екрана. Трябвало да има градове и улици с турски имена, защо направо не си каже че искат държавата да я преименуват
Толкова са нагли, а ние сме страхотните идиоти, че им го позволяваме. А циганите са толкова тъпи горкичките, че позволяват да ги манипулират, който както си иска...
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Тоя тип идея си няма какво прави...просто се опитва да стане известен 
Скоро всичко това ще свърши и ще е поредния фитил за имиджмейкърите на "Атака"...
Скоро всичко това ще свърши и ще е поредния фитил за имиджмейкърите на "Атака"...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
.Използване на официален чужд военен марш, на една империя ( даже маршът не е новотурски, а османски) извършила геноцид над българския народ - това си е чисто предателство според законите на републиката, а господата се водят по паспорт български граждани и следователсно са длъжни да се съобразяват с българските закони.Ако не им харесва - да ходят някъде другаде - това не е наша работа.В България има демокрация, има зачитане на малцинствата, но не може да има посегателство на българския народ от никого.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside