къде и какво да носим при записването си за спорт

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

sunce
В началото бе словото
Обратна връзка:

user rules...hahahahahaha

Мнение от sunce »

nestea написа:По повод спорта той задължителен ли е за филологиите? :roll:
за ФСлф беше задължителен първата година..предполагам и на др филологии е така..за някои факултети е задължителен само 1 семестр..така че...всички на тае-бооооо
Keep smilling:)
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Мерси, Sunce:) И аз мисля да ходя на тае бо, ако е задължително, някои да каже как е тае бо-то , даскала гаден ли е и прави ли проблеми за присъствията? :roll: Ако не ще ходя на акробатичен рокенд рол, дано това го бива :roll:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Itso
В началото бе словото

Мнение от Itso »

Eve написа:Условията са все едно ще ни вземат в НАСА :wink:
Абе то и за НАСА не са чак такива изискванията :)
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Спортът не е задължителен за ФКНФ, ама е полезен.
Задължително си носи студентската книжка, ако не си знаеш факултетния номер - по него ще те запишат. Треньорът ще ти каже какво трябва да носиш за тренировките.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Къде става това записване? Във самите факултети ли?
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

На таблото при департамента по спорт в Ректората пише за всеки спорт къде и в кои часове може да се запишеш, обикновено се провежда пак там. За Айкидо, Джудо и плуване, да речем, е в стадион Академика на IV-ти километър. Като отидеш на мястото, намираш си треньора, и той ти показва графика, свободните места, ти си преценяваш, и се записваш, или пък оставяш за друг път. Той ще ти обясни за какво става дума, какво трябва да си носиш, как да си облечен, и т.н.. Обикновено трябва да го попиташ, обаче ;)
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

[quote="fan4battle"]Спортът не е задължителен за ФКНФ, ама е полезен.
quote]
Миналата година беше изнесено на едно голямо табло пред департамента по спорт, че спорта е задължителен за ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ и ВСИЧКИ КУРСОВЕ. :evil: Като попитах в тогавашния ми факултет ми казаха, че не е вярно, а по телефона от департамента по спорт една жена ми крещя 5 минути, че е задължителен за всички и , че ако не съм ходела нямало да получа "европейска диплома" :? Вече не знам какво да мисля, вярно, че от него се трупат кредити, ма ми се ще да го пропусна :wink:Досега на някой да са му правили проблем, че не е ходел, макар да не е бил задулйителен за факултета му :?:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Доколкото на мен ми бе казано, спортът ти помага, защото в бъдеще, ако кандидатстваш на запад, ти се гледат всичките допълнителни курсове и занятия, които си взимал, и те ти помагат доста, като спортът също е особено почитан. За целта обаче трябва да имаш оценката в студентстката книжка.
Някой със сигурна информация?
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Днес и на мене ми казаха същото Фън4батъл. Само дето тва май се отнася и до програмите Еразъм за след 2-3 курс. Аз още съм първи и се чудя дали да не се запиша от 2 семестър на 1 курс спорт, защото в моя факултет не е задължително, но не знам дали записването по средата на годината е възмойно и дали преподавателките ще направят проблем. :roll: А така не ми се ходи на спорт. Тъкмо се зарадвах, че не е задължителен и хоп запишете се, че току вий ви пратим в чужбина. Въобще, записването за спорт само преимущество ли дава или, ако не си се записал после ти отхвърлят евентуалната кандидатура за обучение на запад :?: Някои да иска да сподели наблюдения :?: :roll: :oops: :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

По принцип всеки факултет си решава.Тоя въпрос е много мътен, а тия от спорта само плашат зайците - много добре го знам! :evil: Те само обикалят и разнасят, че бил задължителен за всички специалности, но НЕ Е ВЯРНО! Вижте си в учебния план - ако пише факултативен, не е задължителен.Е , в ЮФ е изключение.Там в учебния план пишеше " факултативен", а с 1 бележчица пред отдел студенти - че е задължителен до края на следването.Не коментирам :idea: :shock: За най- сигурно питайте в деканата - там знаят със сигурност как седят нещата.А тва че не можеш после да запишеш магистратура, мисля, че не е вярно, но...не знам... :roll:
Аватар
liliotajp
В началото бе словото
Обратна връзка:

СПОРТ

Мнение от liliotajp »

в ФНПП записването за спорт не е задължително, даже курсовата ни не ни го препоръчва (т.к. би могло да ти се намали успеха), подробности не ни каза!
Но аз все пак желая да запиша съвременни танци :)
а групата каква ще е, за всеки факултет различни спортове и групи ли са... или можем например да се съберем хора от различни факултети и специалности..... казаха, 4е имало йога, но не го видях в този списък за спортовете:

http://www.uni-sofia.bg/calendar+bg/news+bg/sport.doc
"Има само 2 начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае."
Аватар
liliotajp
В началото бе словото
Обратна връзка:

спорт

Мнение от liliotajp »

забравих си въпроса :lol:
значи записването става в спортните бази, които са посо4ени в документа (например: Съвременни танци Биологически факултет-Милена Панова) при треньора ) или във факултета ?

Който желае да запише танци, да скача при мен ;) не 4е 6те преподавам, но и аз желая да се запиша. :) Ще се радвам да има още някой ентусиаст като мен за танци... 8)
"Има само 2 начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае."
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Re: къде и какво да носим при записването си за спорт

Мнение от don_angelitto »

user-1209 написа:...
Trysth написа:...

:lol: :lol:
edin_4ovek
В началото бе словото

Мнение от edin_4ovek »

И в крайна сметка мен ме интересува знае ли някой дали спорта е задължителен в ЮФ и по специално МО 1 курс
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”