MidwinterSun написа:Споко, сега е мой ред
хехе, здравей и на теб
MidwinterSun написа:1. Ти май не идваш на форумни. Що тъй?
Страх ме е от запознаването с много нови хора наведнъж...
MidwinterSun написа:2. Щом като не се оправяш със стайните растения (аз също, междувпрочем. Под моята опека вкъщи са оцелели единствено едно дръвче и един плевел. Дръвчето, щото е голямо, плевелът, щото е... упорит

), как си с домашните животни?
обичам ги тях. имла съм доста.. храня ги, поя ги, гушкам ги - ако не са риби, извеждам ги, ако това е в нуждите им и ако не избягат и не се скрият някъде - както направи една котка веднъж. те поне са живи! не говоря в буквалния смисъл, но нали...
MidwinterSun написа:3. А що се отнася до технологиите? Компютър, телефон, PDA, джвъчки?
ъм... значи, не знам защо, но и двата мои компютъра сдадоха багажа, сега ползвам този на брата.. ама и той почна да забива... но мисля, че проблемът не е в мен! телефонът ми е жив и здрав вече 4 години, което си е рекорд.. и се дължи изцяло на фабричните му ефекти, не и на поддръжката, на която съм го подлагала...пда - немам такова животно
MidwinterSun написа:4. Можеш ли да се сетиш за такъв недостатък от характера си, от който не би се отказала? Защо?
ами.. май от нищо не бих си се отказала, защото всеки път, когато "употребявам" някой свой недостатък, го смятам за уместен и логичен и нали в такъв случай той просто не е недостатък за мен... та... така
MidwinterSun написа:5. Ако ти предложа една и съща книга, но в два екземпляра - единият стар, оръфан, с миризма на стара библиотека, а другият нов, лъскав и с аромат на нова книга - кой от двата би избрала да четеш?
не мога да си кривя душата и да кажа, че не обичам новите книги, дето ми миришат на прясно мастило и така нататък... интересното е, че винаги, когато взема нова книга си представям как ще я превърна в много стара и одърпана и това ме радва... голям съм консуматор... изцеждам всичко от тях

но пък ако ми кажеш, че по старата и одърпана книга има бележки от предишни читатели, ще я взема с най-голямо удоволствие
MidwinterSun написа:6. Коя е твоята страст? Под страст имам предвид такова нещо, което ти е толкова близо на сърцето, че е способно да влияе на настроенията ти и в двете посоки. Нещо, което обичаш и без което не си представяш света.
май още не съм я открила... има толкова много неща, които ми крепят живота и без нито едно от тях не бих си представила света, но не бих могла да кажа, че са страст...аз съм много неориентиран човек в това отношение... както и в мечтите...
MidwinterSun написа:7. Харесваш ли аромати, парфюми? Кои са ти любимите?
ами не съм фен... обичам разни плодови неща - портокали, ябълки, круши... нар! много обичам да ми мирише на нар! но нямам представа от парфюми... спечелих някакъв парфюм на Риплей, та затова си имам... иначе само плодови спрейчета от Ейвън

и някакви "препарати" на адидас
MidwinterSun написа:8. От методите за ароматизиране на стая, кой предпочиташ - от ония автоматичните, дето пръскат на половин час, ароматна свещ, ароматна лампа или ароматни пръчици? (Брех, много ароматна тая работа...

)
най-много обичам въздуха от отворения прозорец. тея автоматични работи много ме дразнят, щото като фъснат и всичко е толкова концентрирано, че на човек лошо му става, пръчиците много задимяват атмосферата и става някакво тежко и задушно.. поне на мен.. свещи не обичам по принцип, та и от тях се отказвам... а това ароматна лампа не знам какво е... та, предпочитам да не ми мирише...не съм много ароматна личност

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.