Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Мнение от MidwinterSun »

Споко, сега е мой ред :P

1. Ти май не идваш на форумни. Що тъй?
2. Щом като не се оправяш със стайните растения (аз също, междувпрочем. Под моята опека вкъщи са оцелели единствено едно дръвче и един плевел. Дръвчето, щото е голямо, плевелът, щото е... упорит :) ), как си с домашните животни?
3. А що се отнася до технологиите? Компютър, телефон, PDA, джвъчки?
4. Можеш ли да се сетиш за такъв недостатък от характера си, от който не би се отказала? Защо?
5. Ако ти предложа една и съща книга, но в два екземпляра - единият стар, оръфан, с миризма на стара библиотека, а другият нов, лъскав и с аромат на нова книга - кой от двата би избрала да четеш?
6. Коя е твоята страст? Под страст имам предвид такова нещо, което ти е толкова близо на сърцето, че е способно да влияе на настроенията ти и в двете посоки. Нещо, което обичаш и без което не си представяш света.
7. Харесваш ли аромати, парфюми? Кои са ти любимите?
8. От методите за ароматизиране на стая, кой предпочиташ - от ония автоматичните, дето пръскат на половин час, ароматна свещ, ароматна лампа или ароматни пръчици? (Брех, много ароматна тая работа... :mrgreen: )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

MidwinterSun написа:Споко, сега е мой ред :P
хехе, здравей и на теб
MidwinterSun написа:1. Ти май не идваш на форумни. Що тъй?
Страх ме е от запознаването с много нови хора наведнъж...
MidwinterSun написа:2. Щом като не се оправяш със стайните растения (аз също, междувпрочем. Под моята опека вкъщи са оцелели единствено едно дръвче и един плевел. Дръвчето, щото е голямо, плевелът, щото е... упорит :) ), как си с домашните животни?
обичам ги тях. имла съм доста.. храня ги, поя ги, гушкам ги - ако не са риби, извеждам ги, ако това е в нуждите им и ако не избягат и не се скрият някъде - както направи една котка веднъж. те поне са живи! не говоря в буквалния смисъл, но нали...
MidwinterSun написа:3. А що се отнася до технологиите? Компютър, телефон, PDA, джвъчки?
ъм... значи, не знам защо, но и двата мои компютъра сдадоха багажа, сега ползвам този на брата.. ама и той почна да забива... но мисля, че проблемът не е в мен! телефонът ми е жив и здрав вече 4 години, което си е рекорд.. и се дължи изцяло на фабричните му ефекти, не и на поддръжката, на която съм го подлагала...пда - немам такова животно
MidwinterSun написа:4. Можеш ли да се сетиш за такъв недостатък от характера си, от който не би се отказала? Защо?
ами.. май от нищо не бих си се отказала, защото всеки път, когато "употребявам" някой свой недостатък, го смятам за уместен и логичен и нали в такъв случай той просто не е недостатък за мен... та... така
MidwinterSun написа:5. Ако ти предложа една и съща книга, но в два екземпляра - единият стар, оръфан, с миризма на стара библиотека, а другият нов, лъскав и с аромат на нова книга - кой от двата би избрала да четеш?
не мога да си кривя душата и да кажа, че не обичам новите книги, дето ми миришат на прясно мастило и така нататък... интересното е, че винаги, когато взема нова книга си представям как ще я превърна в много стара и одърпана и това ме радва... голям съм консуматор... изцеждам всичко от тях :oops: но пък ако ми кажеш, че по старата и одърпана книга има бележки от предишни читатели, ще я взема с най-голямо удоволствие
MidwinterSun написа:6. Коя е твоята страст? Под страст имам предвид такова нещо, което ти е толкова близо на сърцето, че е способно да влияе на настроенията ти и в двете посоки. Нещо, което обичаш и без което не си представяш света.
май още не съм я открила... има толкова много неща, които ми крепят живота и без нито едно от тях не бих си представила света, но не бих могла да кажа, че са страст...аз съм много неориентиран човек в това отношение... както и в мечтите...
MidwinterSun написа:7. Харесваш ли аромати, парфюми? Кои са ти любимите?
ами не съм фен... обичам разни плодови неща - портокали, ябълки, круши... нар! много обичам да ми мирише на нар! но нямам представа от парфюми... спечелих някакъв парфюм на Риплей, та затова си имам... иначе само плодови спрейчета от Ейвън :P и някакви "препарати" на адидас
MidwinterSun написа:8. От методите за ароматизиране на стая, кой предпочиташ - от ония автоматичните, дето пръскат на половин час, ароматна свещ, ароматна лампа или ароматни пръчици? (Брех, много ароматна тая работа... :mrgreen: )
най-много обичам въздуха от отворения прозорец. тея автоматични работи много ме дразнят, щото като фъснат и всичко е толкова концентрирано, че на човек лошо му става, пръчиците много задимяват атмосферата и става някакво тежко и задушно.. поне на мен.. свещи не обичам по принцип, та и от тях се отказвам... а това ароматна лампа не знам какво е... та, предпочитам да не ми мирише...не съм много ароматна личност :roll:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Между другото, аз миналата година бях на маратона в СУ. .беше април месец,ако не се лъжа и не можах мн да разбера от отговорите в крайна сметка.. играла ли си в Алма Алтер? :roll: :) ...Ето и другата порция :
11.Като беше малка каква искаше да станеш като пораснеш?
12.Предпочиташ да си останеш вкъщи,с купа пуканки и да гледаш някой филм или да обикаляш барове,клубове и тем подобни.(общо взето повече домошар ли си падаш? :D)
13.Някви странни навици?
14.Имаш ли татуировки? пиърсинги?
15.Какво първо ти прави впечатление,когато се запознаваш с някого?
16.Имаш ли си приятел?
17. Ревнива ли си?
18.По-скоро като оптимист или като песимист се определяш ?
19.Спортуваш ли нещо?
8)
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ароматната лампа е нещо такова:
Изображение
Свещта отдолу нагрява горната част, в която се капват няколко капки ароматно масло, то се изпарява и ароматизира стаята.
По форма са всякакви: обикновени керамични (приличат малко на коледни фигурки, в които слагаш свещ), има ги и в доста екстравагантни форми. Принципът е един и същ - свещ отдолу и нагряваща се подложка отгоре.
Намирам го за много елегантен и удобен начин, тъй като можеш да смесваш ароматните масла по свой вкус.

Пък за форумните - има много такива, на които сме компактна групичка. Даже май повечето са такива, така че това вече не може да е извинение :Р
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ето ме и мене като палач!

1. Любим стил музика?
2. Как се виждаш в бъдещето? Ще работиш ли? Домакиня ли ще си?
3. Любими женски имена?
4. Защо си се регистрирала у фо'ума?
5. Най-омразен/и форумци?
6. А най-любими?
7. Най-емоционален момент за теб в последните месеци?
8. Религиозна ли си?
9. Кога последно прави секс?
10. Пожелава ли си смъртта на роднина/приятел?
11. Любим предмет в училище?
12. Радваш ли се, тайно, че спечели гласуването за играта?
13. Какво е мнението ти за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

deny_s написа:Между другото, аз миналата година бях на маратона в СУ. .беше април месец,ако не се лъжа и не можах мн да разбера от отговорите в крайна сметка.. играла ли си в Алма Алтер? :roll: :) ...Ето и другата порция :
ами да участвах там...известно време тази година.. имам предвид тази учебна, която мина... но нямам много заслуги :P
deny_s написа:11.Като беше малка каква искаше да станеш като пораснеш?
лекарка...но то сигурно е било повлияно от многото прекарано време по болниците
deny_s написа:12.Предпочиташ да си останеш вкъщи,с купа пуканки и да гледаш някой филм или да обикаляш барове,клубове и тем подобни.(общо взето повече домошар ли си падаш? :D)
ако ще гледам филм, не искам да е сама... не съм много домошар... изобщо даже, ако е възможно няма да се прибирам вкъщи със седмици... е разбира се имам си и своите хоум-ловинг-моументс, но те не са много... питай мама :P
deny_s написа:13.Някви странни навици?
ъмм.. тъй като са ми навици, сигурно не ги намирам за много странни, щото наистина не мога да се сетя :?
deny_s написа:14.Имаш ли татуировки? пиърсинги?
неееем... даже и на ушите нямам...
deny_s написа:15.Какво първо ти прави впечатление,когато се запознаваш с някого?
дали е отворен към запознанството или не
deny_s написа:16.Имаш ли си приятел?
имам си много :P не не...
deny_s написа:17. Ревнива ли си?
ами, всъщност, да, но смея да твърдя, основателно
deny_s написа:18.По-скоро като оптимист или като песимист се определяш ?
100% оптимист! освен за края на света - малко са ми смесени чувствата
deny_s написа:19.Спортуваш ли нещо?
8)
хъх... в момента май не, но упорито се опитвам да започна

MidwinterSun за ароматната лампа разбирам.... ама... не ме влекат такива неща някак си...
Пък за форумните - има много такива, на които сме компактна групичка. Даже май повечето са такива, така че това вече не може да е извинение :Р
абе мене си ме е страх :) просто ми трябва нещо познато, което да ме преведе към непознатото... знам ли и аз защо... много пъти се е оказвало, че обратното ще е по-добре, но! живот, какво да го правиш
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

Kristo написа:Ето ме и мене като палач!
Самата Света инквизиция
Kristo написа:1. Любим стил музика?
не, не! няма да отговоря на този въпрос! не разбирам от стилове - едно ще кажа, то друго ще се окаже
Kristo написа:2. Как се виждаш в бъдещето? Ще работиш ли? Домакиня ли ще си?
ще живея в кашон на Витошка... не мога да го знам това.. засега възнамерявам да се трудя, но къде? казва ли ти някой? смееш ли да питаш?
Kristo написа:3. Любими женски имена?
Анна, Анастасия... Андреа...ъъъ.. чакай да си помисля за някоя друга буква..Елина ми харесва също...сега се сещам само за някакви гадни :?
Kristo написа:4. Защо си се регистрирала у фо'ума?
ми не знам, да опозная обстановката в унито сигурно, да разуча някакви неща... не съм и подозирала, че само ще флуудя
Kristo написа:5. Най-омразен/и форумци?
ъъъъ.... не съм забелязала такива сякаш, в темите, в които влизам, няма как да намразя някого...
Kristo написа:6. А най-любими?
чак пък любими....
Kristo написа:7. Най-емоционален момент за теб в последните месеци?
Ох, много съм зле... може би имам проблеми с паметта не знам, но ми изниква само бяло поле
Kristo написа:8. Религиозна ли си?
когато имам нужда.. предполагам, че това не е истинска религиозност, а някаква псевдо такава... така че, да не излезе, че позьорствам - не не съм ( но тайно се моля на Бог да не ми вярва, за да не ми се разсърди и да не ми направи нещо лошо)
Kristo написа:9. Кога последно прави секс?
отдавна беше...
Kristo написа:10. Пожелава ли си смъртта на роднина/приятел?
ти да не копираш пнова шоу дето на хората им дават пари, за да си кажат всичко? не разбира се... тва пък е егати ужасът
Kristo написа:11. Любим предмет в училище?
беше математиката, а след нея английският
Kristo написа:12. Радваш ли се, тайно, че спечели гласуването за играта?
май не
Kristo написа:13. Какво е мнението ти за мен?
че си флуудър. какво може да е - ай донт ноу ю. но може би си малко нещастен, не знам защо си мисля така.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Наспа ли се най-после както трябва? :)

Утре на работа ли си? :)

Коя ти хареса повече : "1984" или Фаренхайт ? :D
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

O|OeHukc написа:Наспа ли се най-после както трябва? :)
днес си мислех, че съм, но после цял ден ме боляха очите и ми се затваряха и имах хубави сенки... и май не съм... и сега не работя в своя полза
O|OeHukc написа:Утре на работа ли си? :)
ако днес е 10, то утре съм на работа... но пък днес не съм и това ме радва :mrgreen:
O|OeHukc написа:Коя ти хареса повече : "1984" или Фаренхайт ? :D
още не съм прочела фаренхайта... требе си я купим първо, че.. нали
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

Здрасти,

1. Използваш ли евфемизми?
2. Би ли гледала еротичен филм на име „Ловец на баби”?
3. Какво означава пунта мара?
4. Какъв е номерът на китайката?
5. Би ли кръстила дъщеря си Цоцка, ако някой ти даде 10000 лева, за да го направиш?
6. От мненията ти по-напред излиза, че се смяташ за толкова скучна, че едва ли не като се погледнеш в огледалото започваш да се прозяваш. Така ли е?
7. Би ли пратила смс, за да разбереш коя отчаяна съпруга си?
8. Продължи редицата: Излишен като - паметника пред НДК, 11-я пръст, третото зърно...
9. Повтори няколко пъти бързо думата „комюнике” и кажи дали се чувстваш като риба.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

blackout написа:Здрасти,
добър вечер
blackout написа:1. Използваш ли евфемизми?
ами май да... все пак, има ситуации, които го изискват...
blackout написа:2. Би ли гледала еротичен филм на име „Ловец на баби”?
представям си някаква комедия по-скоро...
blackout написа:3. Какво означава пунта мара?
требе се допитам до гугъл... щото иначе ми звучи просто като голяма пунта, което все още нищо не значи.. е нищо не пише в тоя гугъл...
blackout написа:4. Какъв е номерът на китайката?
май е доста неприятен за нечии топки...
blackout написа:5. Би ли кръстила дъщеря си Цоцка, ако някой ти даде 10000 лева, за да го направиш?
ако я вземе и нея - може и да си помисля :P
blackout написа:6. От мненията ти по-напред излиза, че се смяташ за толкова скучна, че едва ли не като се погледнеш в огледалото започваш да се прозяваш. Така ли е?
ми понякога така си мисля, да... освен когато не си мисля, че съм егати якия човек :mrgreen:
blackout написа:7. Би ли пратила смс, за да разбереш коя отчаяна съпруга си?
не, но бих изпратила смс на Виктори, за да се забавлявам активно :)
blackout написа:8. Продължи редицата: Излишен като - паметника пред НДК, 11-я пръст, третото зърно...
счупен грамофон
blackout написа:9. Повтори няколко пъти бързо думата „комюнике” и кажи дали се чувстваш като риба.
по-скоро се чувствам като някоя кукувица :lol:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

хай :JC_boogie:

влюбена ли си
в кого?
Защо?

Плачеш ли? Кога плака за последно? с причина или без?
Казваш, че си позитивна.., а изразяваш ли го.. Лъчезарна ли си?

Любим български актьор..
И филм :)

обичаш ли череши?
а сини сливи?
а какво не обичаш да ядеш?

Колко часа в денонощието спиш?

А харесваш ли ми емоушънката?
:JC_boogie:
la douleur exquise
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Кое ти звучи по-добре :
"Яж, моли се и обичай" или
"Пий, залагай и чукай" ?

:mrgreen:

Ако ти кажа да прочетеш една книга, ще я прочетеш ли? :)

А, ако постоянно ти повтарям за тази книга? :mrgreen:

Ако някой ти подари морска картичка с ооогромни женски гърди изобразени на нея, какво ще си помислиш за подаряващият? :mrgreen:

Знаеш ли какво е ябум? :D :mrgreen:

Ако от теб зависеше коя дума ще бъде "официална" в държавата : луна или месечина ? :)

А от тези : актьор или глумец? :mrgreen:

Подреди по твой вкус ?
-без брада, катинарче, двудневна брада, яко хъш рунтавелов, бакенбард мен, див козел, млад козел, мустакус... :)

Ракия и мезе или мезе и ракия? :mrgreen:

Първата жаба или втората? (а, кой помни) :mrgreen:

...ае стига :)
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

bubbly_water написа:
SeLby написа:Ти гласуваш за нея, за да не спечелиш, нали ? Признай си го ! :)
мдам :oops:

или пък не - кой знае :P
Последно? :P

Сега ще си втори курс културология, нали? Значи трябва да имаш един колега Петко. Което пък значи, че може да съм те виждал някъде, някога покрай него :D (хм, то това беше по-скоро констатация, не въпрос :? )

Какво толкова ти харесва в темата за асоциациите, че имаш най-много мнения там? :P

Вярваш ли наистина в това, дето ти пише в подписа?

И в тази връзка - как така цитираш 451° по Фаренхайт, пък не си я чела? :roll:

Защо inc така ти е набрала да те пита разни неща? :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

fak написа:хай :JC_boogie:
здравей здравей
fak написа:влюбена ли си
май да
fak написа:в кого?
в един човек...
fak написа:Защо?
и аз не знам и се чудя постоянно...
fak написа:Плачеш ли? Кога плака за последно? с причина или без?
ей сега - с причина една голяма моя глупост
fak написа:Казваш, че си позитивна.., а изразяваш ли го.. Лъчезарна ли си?
ами, обикновено ми казват, че сигурно няма да умра, защото постоянно съм весела и смееща се... не мога да се спра... по принцип. без преди малко
fak написа:Любим български актьор..
има един Владимир Димитров от Шуменския театър - ех, че е ! любим :)
fak написа:И филм :)
хммм... Вчера сякаш

fak написа:обичаш ли череши?
дааа, макар че тази година не съм яла....
fak написа:а сини сливи?
хейт дем! и то от еднно определено събити е насам - откакто едно лято баба ми и дядо ми ме мъкнаха по всички възможни места, за да обираме сливите, и после сънувах кошмари със супа от сливи
fak написа:а какво не обичаш да ядеш?
хм, ами не знам.... май не обичаммм... пълнени чушки или пиперки, както предпочиташ, и наденички!
fak написа:Колко часа в денонощието спиш?
не много.. когато мога по 8-9, когато не - по 6-7, когато не съм спала дълго време 10-11
fak написа:А харесваш ли ми емоушънката?
:JC_boogie:
ами... не е лоша :P представям си некви мажоретки
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”