Спортове в СУ-1 курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Спортове в СУ-1 курс

Мнение от MidwinterSun »

Съвременните танци, както и акробатичният рокендрол, ги води една симпатична мацка, която обаче си изисква - и присъствия, и умения що се отнася до това, което танцуваш. Не е най-лесното нещо на света, иска си определена сериозност, но пък ако на човек му харесват танците - това да му е проблемът.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Самоотбраната какво точно представлява? Някое определено бойно изкуство ли е или меланж от няколко стила?
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

gletcher написа:Самоотбраната какво точно представлява? Някое определено бойно изкуство ли е или меланж от няколко стила?
Гювеч е по-точната дума.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Ivo Penev написа:
blackout написа:Не е точно така. Има си изпит и не е много лесен. Трябва да се правят 20 клека, ако не се лъжа, със тежест, колкото е собственото ти тегло. Не се кляка толкова лесно с 80 килограма, ако не си работил по въпроса. Иначе другите компоненти са разни набирания и тънъ.
майтапиш ли се :?:
Тц.
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Звучи интересно
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

MidwinterSun написа:Съвременните танци, както и акробатичният рокендрол, ги води една симпатична мацка, която обаче си изисква - и присъствия, и умения що се отнася до това, което танцуваш. Не е най-лесното нещо на света, иска си определена сериозност, но пък ако на човек му харесват танците - това да му е проблемът.
Като гледах едноименния филм с Дженифър Лопез и Ричърд Гиър се бях навил и аз да се записвам да танцувам,но бързо ми мина желанието :wink: Но сигурно е много хубаво :D особено щом преподавателката и симпатична и млада :D
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

и въпреки това май ще го запиша,щом няма бокс
memento mori
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Възможно ли 2ри курс да бъде сменен спорта?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

да, всяка година се записва на ново, то по принцип и втория семестър можеш да си го смениш, ако искаш
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Всяка година можете да си избирате различен спорт. Никой не е казал, че всичките 5 години трябва да ходите на един и същ. Плюс това, можете да запишете по няколко спорта наведнъж. Аз догодина съм си заплюла цели три :mrgreen:

<едит> не можеш да го сменяш между двата семестъра... не и при положение, че накрая имаш изпит върху него. Но след първия семестър трябва да се запишеш отново за втория, защото програмата се изменя, часовете на спорта могат също да се променят и т.н.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Ivo Penev написа:и въпреки това май ще го запиша,щом няма бокс
Джудото е на ниво. Аз ходих миналата година, ама тази няма да имам време да отделя. Там накрая изпитът беше покриване на най-ниската степен - бял колан.
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Абе в мойта специалност спорта въобще не фигурира, няма го и като избирателна, мога да ида да се запиша нещо пак нали? Че без спорт не се издържа
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

имам афинитет към бокса,бойните изкуства не са ми в кръвта
memento mori
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Всеки студент в СУ може да се запише на колкото си спорта иска. Просто при някои хора това е задължително :)
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

Мид - можеш да го смениш, само че се изискват малко повече усилия - според канцеларките. иначе е възможно да го смениш даже деня преди да ти напишат оценката - мои колеги го направиха - вярвам, че е възможно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”