Относно общежитията

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

jolene
В началото бе словото
Курс: друг

Re: Относно общежитията

Мнение от jolene »

За 8 блок трябва ли да се подават още някакви документи или?? Изобщо може ли специално да поискам да съм в 8ми хах:)
some people turn to pills and drugs
to chase the blues away
but me i really like to feel
the ups and downs of life so real
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

jolene написа:За 8 блок трябва ли да се подават още някакви документи или?? Изобщо може ли специално да поискам да съм в 8ми хах:)
бл. 8 от общежитията на СУ е с особен статут и класацията за настаняване в него се извършва през октомври месец. Молби се приемат в началото на месеца. За срокове вижте сайт-а на Поделение СБО uni-campus.net

хубаво ще е да видите това видео преди да се засилите към 8ми блок, за да имате представа за качеството на извършените по него ремонтни дейности ... ЩТРАK!
стрийм
jolene
В началото бе словото

Мнение от jolene »

Ясно:) като с всяко ново строителство или ремонтиране:))) Благодаря ти
some people turn to pills and drugs
to chase the blues away
but me i really like to feel
the ups and downs of life so real
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

това сега ли е станало :shock: въъъх... а аз знаех, само за някаква мишка там

иначе, да знаете, че ако подадете за осми блок и ако ви приемат там, не може да участвате в класиранията за другите блокове. поне така беше миналата година
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
samanta_
От дъжд на вятър

Мнение от samanta_ »

еми добре де и аз да попитам като пълна будала дето с нищо не е наясно- аз подавам само молба, а няма ли да ме питат с колко души искам да съм в една стая в кой блок искам, каква стая искам (щото гледам,че според цените има найразлизачни видове стаи) ??? или всичко си зависи от тва как те те настанят?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

ако нямаш специални предпочитания към определени хора, с които да бъдеш в една стая - било 1 или 2 - не. иначе стаите за трима са си стаи за двама с още едно легло :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

бас държа, че си си загубила девствеността в общежитие на мръсен матрак
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

мда, дълго се пазих докато ми се отдаде точно тази възможност, но сега ти развали цялата романтика :?
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от proUSA »

просто си спомних как станаха нещата помежду ни
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

подяволите, сега и аз си спомних :x

хайде стига спам
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Всъщност не се изисква акт за раждане, поне днес на никого не поискаха :mrgreen:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Във ФМИ са искали, но явно малко хора са знаели и са приемали документи и без него.

Все пак е добре да си направите по копие за всеки случай.
Изображение
stelchetyy
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с английски език

Мнение от stelchetyy »

Записах се вчера и носех копие от акта за раждане, но така и не ми го потърсиха. Не е фатално, ако не носите.
Аватар
Arsena
От дъжд на вятър

Мнение от Arsena »

Аз моя акт за раждане го дадох на служителката макар че тя отказваше да го вземе.... Така става като дават противоречива информация!!!!!! :|
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Добре, аз също подавах документи за общежитие 'по право' за многодетно семейство (имам брат и сестра по-малки от мен).
Та, документите, които трябваше да представя, ги представих - моя акт за раждане и техните, и служебни бележки от учебните заведения. Притеснението ми обаче се появи след като подадох документите вчера и то защото 'любезната' служителка във ФЖМК се опитваше да ме убеди, че не трябва да има надпис "Вярно с оригинала" и личен подпис ( както впрочем пише в нормативните документи).
Въпросът ми е - Знаете ли дали това, че нито един от документите не е лично заверен, може да се окаже голям проблем?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”