Приети Социология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Steinn
В началото бе словото
Специалност: Социология
Курс: четвърти

Re: Приети Социология

Мнение от Steinn »

Green-Space^^ имаш ЛС. :mrgreen:

И така, колеги, решихте ли какъв език ще запишете? :bounce: Когато казах на жената във ФФ, че не съм попълнил език, тя отвърна, че в началото на годината сме можели да си изберем, а даже и да променим езика, който сме посочили в именника. :blackeye:
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Аз записах френски. Учих досега в английска гимназия и не виждам смисъл да продължавам с английския.
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Защо френски, по дяволите :lol:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Много го обичам. Даже като кандидатствах след 7клас, исках да пиша на първо място Френската, ама мама се наложи и затова Английската записах. Учих френски като втори език и ходех на курсове във френския културен- не знам, просто ме привлича този език
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
Steinn
В началото бе словото

Мнение от Steinn »

Аз също учих Френски в гимназията (не по свое желание :lol: ), но мисля да си продължа с Английския. :bounce: Иначе имало и опция Немски, но не знам доколко е разумно да го почвам почти отначало. :roll:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Аз съм чувала, че попринцип езиците не ги почват от нулево ниво. Също така чух, че ако кажа на преподавателя, че съм учила в английската/немската/френската и запиша съответния език, щял да ме освободи от лекции. Това разбира се не знам колко е вярно.
Изображение

Роналд Рейгън
lol
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от lol »

Здравейте, колеги :)
Аз записах немски, защото съм го учила като втори език и му се целя отдавна, но се надявам да се почва отначало или поне от доста ниско ниво, че иначе ще имам проблеми. Аз бях чела, че езиците и спорта са факултативни, но вчера като се записвах случайно попаднах в спортния отдел и там пишеше, че спорта е задължителен за всички факултети и оценката влиза в баловете за стипендия, общежитие и т.н., та предполагам така е и за езика. Следователно вече не знам дали да не си сменя немския с английски и да се радвам на слънцето.
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Не го сменяй. Щом ти е мерак да го учиш, остани си с него. Така хем ще ти е приятно, хем ще е по- полезно за теб.
Изображение

Роналд Рейгън
lol
В началото бе словото

Мнение от lol »

Ами ще видим, има време до 1 октомври.
Иначе забелязахте ли, че май сме в пъти повече "женско" ;d
Аватар
Steinn
В началото бе словото

Мнение от Steinn »

lol права си. Вие сте 2-пъти повече от нас. :) Иначе общо се приемат 60 човека (20м./40ж.) :bounce:

Колкото до спорта, не съм убеден дали е задължителен. Някой от по-горните курсове да се изкаже. Бях гледал една програма, за 2007/2008г., в която спорт нямаше, но може да са променили нещо. :lol:
lol
В началото бе словото

Мнение от lol »

Steinn написа:lol права си. Вие сте 2-пъти повече от нас. :) Иначе общо се приемат 60 човека (20м./40ж.) :bounce:
Найс. Аз идвам от женски клас ( от 28 човека - 5 момчета) и явно high school never ends. Това знам, че изобщо не е с кой знае каква важност, но в изцяло женски колектив направо изперквам. Май вече се радвам, че ще учим на 4ти километър :lol:
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от be_naughty »

Аз се записах онзи ден след близо 5 - часово чакане :| :| ,но поне се запознах с няколко много готини бъдещи колеги :flower: :flower: :flower: Колкото до езика,записах френски,защото ми писна да уча все английски,искам още един чужд език... та се надявам да има вътрешно разделение на групите на начинаещи и напреднали,защото иначе както не знам нито една дума на френски , ще трябва пак да се занимавам с английски :roll: :roll: :roll:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

е хора, какво очаквате, в тея специалности отношението момичета: момчета почти винаги е 2:1. иначе спортът във ФФ е задължителен първите две години, доколкото ми е известно за всички специалности. но той се записва в началото на годината. иначе, нищо чудно в началото на годината да ви се наложи пак да упоменете какъв език искате да учите, независимо дали сега сте писали нещо или не ;)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Steinn
В началото бе словото

Мнение от Steinn »

bubbly_water написа:иначе спортът във ФФ е задължителен първите две години, доколкото ми е известно за всички специалности.
:shock: :shock: :shock: Прървите две? Трябваше да се запиша филология. :lol:
А това, че е задължителен, означава, че ще имаме и изпит по спорт, така ли? :shaking2:

Иначе, щом е така за езика, ще го мисля когато започнем. :bounce:

Да попитам, понеже и в Културологията сте толкова на брой, колкото в Социологията - на колко групи ще ни разделят, и ще имаме ли и общи лекции?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

ние сме на 2 и всичките ни лекции са общи, само упражненията ни са разделени. тая година ходих на едни лекции пеи социолозите и си бяха всичките заедно, доколкото си спомням. при нас поне това с групите е доста условно, по-голяма роля играят избираемите предмети, защото там всеки решава сам за себе си какво да запише и обикновено групите са по-малки
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”