Моля ви :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
Re: Моля ви :)
ivsy мисля, че тази година тези дето канидастваме сме по-малко
Аз съм писала първо желание Молекулярна биология, но канидаствам с оценката от изпитите..
Според мен ще те приемат, но не знам на кое класиране:)
Illusion never changed into something real..!!
- ivsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Супер, дай Боже! А искам и да попитам още нещо, може да ви се стори малко глуповат въпроса ми, но ще рискувам,тъй като не съм на ясно с тва класиране. Ако примерно както ти си писала на 1во желание молекулярна биология, а биологията на 3то (примерно) и имаш по-висок бал от моя и ти стига до 3то желание, но аз пък с по-ниския бал съм я писала на 1во кого приемат?
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
ivsy написа:Супер, дай Боже! А искам и да попитам още нещо, може да ви се стори малко глуповат въпроса ми, но ще рискувам,тъй като не съм на ясно с тва класиране. Ако примерно както ти си писала на 1во желание молекулярна биология, а биологията на 3то (примерно) и имаш по-висок бал от моя и ти стига до 3то желание, но аз пък с по-ниския бал съм я писала на 1во кого приемат?
Класирането се осъществява по низходящ ред - в примера, който си дала първо ще приемат този, когото е с по-висок бал..
Illusion never changed into something real..!!
- ivsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А тогава какъв е смисъла с подредбата?
Подредбата е по желание. Ако имаш по-висок бал - ти взимаш мястото. Няма значение дали желанието ти е 17-то или 1-во в списъка.