Прошката
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FightForFreedom
- Паисий
Re: Прошката
Хехехехе... много имаш да учиш за тъмната страна на силата.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
"Всичко, което е поправимо, е простимо. "
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да, приятел ми е, но не както тя. С него сме минали през много гадости заедно, знае много неща за мен, аз също съм била с него в трудни за него мигове(все пак се знаем отдавна), но между нас е имало и много проблеми, нямам му такова доверие както на приятелката ми. Тя не ме е предавала никога, а се знаем от детската градина и бяхме заедно всеки ден и в училище, по-близка е от сестра ми. И съм се усещала, че някой път съм прекалено взискателна към нея, за нещо малко я съдя, но бързо ми минава. Просто когато държиш много на някого и той ти е най-близкия човек, очакваш винаги да е добър и търпелив с теб. А всеки е човек, всеки греши. С най-добрата ми приятелка не сме си говорили с дни заради глупости. Примерно че някоя от нас е имала кофти ден и е казала нещо на въпреки на другата. Много навътре приемаме някои малки неща, но пък друг път бързо ни минава. Аз съм сигурна в нея, това е. Знам, че съм най-най-най добрата приятелка, че сърцето й е пълно с обич за мен, а не знам дали е така и с гаджето ми. Знам, че и той ме обича, но не знам дали обичта му е така искрена и безпрекословна като нейната. Ето, утре може и да срещне друга гаджето ми, нищо не е сигурно, може пък в нея да се влюби. Може да започне да ме забравя. Но най-добрата ми приятелка няма да ме забрави. Дори сега, когато сме далеко(тя учи във Варна), се чуваме постоянно и я чувствам все така близка. Оф, много подробности взех да пиша тук, ама ми стана много емоционално, с това момиче сме израснали заедно....gogigagagagigo написа:сега едно интересно въпросче: а гаджето ти не е ли и приятел ?
тогава от къде тази двойнственост?
а аз прощавам на всеки явно...
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
При мене двойни стандарти няма. Всеки заслужава втори шанс, но никой не заслужава трети.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

Така съм устроен - злопаметен, но не отмъстителен. Помня главно лошото и ако се потрети - винаги отвръщам. Обикновено не търся повод, но щом се е повторило, има и трети път и тогава - парен чук между рогата - дори до хиперреакция! Няколко пъти съм стигал и до физическа разправа, лежал съм и в карцер...
Сладки спомени! Отдавна не съм го правил, но ако знаете как разтоварва да фраснеш някого по мутрата... Чак ме засърбя ръката при спомена за това усещане.
Що не дойда най-накрая и аз на някоя форумна среща...
Сладки спомени! Отдавна не съм го правил, но ако знаете как разтоварва да фраснеш някого по мутрата... Чак ме засърбя ръката при спомена за това усещане.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Ибахти какви сте егоисти. А светът щеше да е толкова по-хубав ако хората си прощаваха и не се караха
(вече два пъти ме обвиниха, че съм пушил тази седмица, така че не се притеснявайте. Според мен обаче е от растата)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ех, как и на мен ми се иска сега да си изкарам яда на някой, който го заслужава, физическото разтоварване определено би имало ефектJoker написа:Така съм устроен - злопаметен, но не отмъстителен. Помня главно лошото и ако се потрети - винаги отвръщам. Обикновено не търся повод, но щом се е повторило, има и трети път и тогава - парен чук между рогата - дори до хиперреакция! Няколко пъти съм стигал и до физическа разправа, лежал съм и в карцер...![]()
А и няма да повярвам на очите си ако дойдеш на форумна среща, сериозно, а би ми било много любопитно
Като птичка в небесата 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Лежал си в карцер?Joker написа:Така съм устроен - злопаметен, но не отмъстителен. Помня главно лошото и ако се потрети - винаги отвръщам. Обикновено не търся повод, но щом се е повторило, има и трети път и тогава - парен чук между рогата - дори до хиперреакция! Няколко пъти съм стигал и до физическа разправа, лежал съм и в карцер...![]()
Peace is a lie. There is only passion.
Мдаа, не е никак зле! Само чуството, че си подложен на ограничение е гадно, но то в казармата всички са ограничавани, така че...
И тази вечер ми се ще да прасна някого по физиономията...
И тази вечер ми се ще да прасна някого по физиономията...
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Prudence написа:Всеки заслужава прошка, когато е осъзнал грешките си. Безгрешни хора няма. Затова си прощаваме.
Ти си дяволът!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Наркотиците му идват в повече.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Не му е чиста работата.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Оцапал се е здраво.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.