Устен изпит журналистика 2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността
Курс: първи

Re: Устен изпит журналистика 2009

Мнение от krinabs »

О , вече не издържам на напрежението...искам веднъж завинаги да резбера ще уча ли във ФЖМК или да спра да се надявам :JC_pray: :JC_pray: :JC_pray:

Вече от толкова :JC_coffee2: приличам на това: :JC_golly:
Soulmates never die
catchmeifyoucan
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от catchmeifyoucan »

Кога да ги очакваме тез резултати.Някъде около 25-28??? :albino:
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

Вече съм наистина сигурна ,че няма да бъда сред първите 350 :cry: :cry: :cry: ...такива глупости съм писала..такива елементарин и груби грешки...ужас..наистина съм отчаяна почти до максимум...избщо с всяка секунда ставам все повече реалист и спирам да си вярвам на илюзиите как ще мина към втория изпит... :oops:

Желая ви вяра и успехи :!:
(вече почнах да си обещавам ,че ако ме приемат ще уча много и ще съм много сериозна...представяте ли си докъде стигнах!?!?!? :shock: :( :lol: :lol: :lol: )
...а иначе по мои сметки резултатите на 27 , а инфото дали сме допуснати бях дочула ,че ще излезе на 28...обаче държа да кажа ,че не съм сигурна за тази цялата информация...и не бих искала да ви подвеждам...

ооооооо искам на 30 да съм на устен.....МНОГО ИСКАМ!!! :| :roll:
Soulmates never die
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Дано не ти прозвучи грубо, но при положение че си наясно с всичко гореизброено, мислиш ли, че си заслужава да идеш на устен?

Нали уж висшето не било самоцел, а средство...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

NikTa написа:Дано не ти прозвучи грубо, но при положение че си наясно с всичко гореизброено, мислиш ли, че си заслужава да идеш на устен?

Нали уж висшето не било самоцел, а средство...
Не е грубо изобщо...ако не беше истина бих се обидила...
Аз съм пределно сигурна ,че друго не искам дори да взема останалите положени от мен изпити с добри оценки...просто искам това , а не каквото и да е...
Проблемът идва от там ,че се явих на журналистиката без да зная критериите за изпита и без да съм достатъчно подготвена , а сега и нямам реална представа за това ,какво свърших ан 15.07 :? ...

Пък и вече за пореден ден се убеждавам как човек може да си противоречи и дори вътре сам в себе си...осъзнаваш нещо..надяваш се...молиш се...изведнъж събираш увереност...самосъжаляваш се...самоутешаваш се,но пак се надяваш!
Soulmates never die
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика

Мнение от Kai »

Смея ли да попитам от кога искаш най-много журналистиката?
Защото, ако си била на ясно с избора си от поне месец или дори седмица преди изпита, пак би могла да се разровиш и да намериш информация и т.н. Поне психически да се подготвиш. Но явно мнението ти се е променило след изпита... А човек трябва да се замисля за тия неща много преди изпитите, дори много преди 12ти клас.
Успех все пак.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Когато много силно искаш нещо, трябва много силно, старателно и всеотдайно да се стремиш към него; да работиш по въпроса за постигането му. Приказките на Коелю за вселената и желанието са пълен булшит, ако сам не се раздадеш на макс.

Оттук нататък...нещата са ясни.

Успех!

ПП. И няма кво да се панираш за изискванията... хората искат грамотно, оригинално и интересно написана работа. Тва е. И да ги знаеш, и да не ги знаеш, това са тривиални неща, които трябва да се спазват по презумпция...

Аз примерно ги знаех, и кво? Пак съм допуснала една уж фактологическа грешка, което е много лошо, ама вече е факт, така че мога само да си отмятам календарчето и да си пия бирата, четейки за поредната изцепка на Бат Бойко...

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

Kai написа:Смея ли да попитам от кога искаш най-много журналистиката?
Защото, ако си била на ясно с избора си от поне месец или дори седмица преди изпита, пак би могла да се разровиш и да намериш информация и т.н. Поне психически да се подготвиш. Но явно мнението ти се е променило след изпита... А човек трябва да се замисля за тия неща много преди изпитите, дори много преди 12ти клас.
Успех все пак.

Съжалявам ,че така темата почна около мен да се върти , но с това изказване смятам да сложа точка на явния си егоцентризъм...
Проблемът идва от там ,че аз наистина не зная какво искам...
Положих изпити по история и английски и ,колкото и нескромно да звучи,очаквам резултатите да са отлични...
И около 2-3 седмици преди изпитите реших ,че искам да уча във ФЖМК... :oops:
Винаги съм била информирана(явно не колкото е нужно)

Писах доста и мисля,че добре,имах оригинални мисли в така нареченото си "ЕСЕ",дадох много важни факти и аргументи , разгледах темата в няколко посоки - братя Галеви и тези , които всъщност трябва да са ни пример - Кирил и Методий , братя Миладинови...обърнатите ценности...до тук ДОБРЕ
НО доста се откланях от темата , ноказах и сериозни пропуски във фактологията...
смея да кажа ,че не са съвсем безпочвени и надеждите ми за разултат, достатъчен за устния,но тъй като не съм достатъчно навътре в изискванията и санкциите за видовете грешки ...и така не мога да преценя спрямо грешките си колко заслужавам...

УСПЕХ и на вас...
:D
Soulmates never die
Аватар
Деси
Пишете, о, братя

Мнение от Деси »

Тази година мисля, че Монова ще е в комисия... :lol: :lol: :lol:
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

Би ли обяснила какво ще рече смехът ти...Да не е някоя резачка?! :shock: :bounce:
Soulmates never die
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Монова е декана на факултета...
Аз лично имам по-скоро добри впечатления от нея. 8)

(Г. Г.)
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

:oops: :oops: :oops: Благодаря ти много за бързия отговор...смятам да се доверя на мнението ти..звучи балансирано и реалистично :D
Soulmates never die
Аватар
Деси
Пишете, о, братя

Мнение от Деси »

NikTa написа:Монова е декана на факултета...
Аз лично имам по-скоро добри впечатления от нея.
Аз къде се изказах лошо? :) :) :)
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

А как ще се формира успеха на тези 350,който ще бъдат допуснати? Кои оценки ще се гледат? Защото на пробния имаше 112 момичета само с оценка като мойта,просто няма шанс да гледат само 1 оценка според мен.
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури

Мнение от krinabs »

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... rnalistika - така се формира бал за журналистика

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... stvenostta - така за PR

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... goizdavane - и ето го балообразуването за книгоиздаване

:wink:
Soulmates never die
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”