...дали усещането е, като в училище? Не ща да се страхувам повече от даскали и да слущам нещо, за което ми е през катерицата.
"Библиотеката"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
ти вероятно ще се страхуваш ама по различен начин
;вярно зависи от преподавателя- има супер точни, много е интересно и приятно в техни лекции(а и извън), но има и такива "непредвидими", които само като ги видиш разбираш,че целта им е да злорадстват над безпомощните в доста случаи студенти
Повече срещано е това явление при асистентите (но повечето от тях са безпопасни...
)
Абе не се впрягай толкова- и библиотеката спокойно ще ползваш, и на лекции ще ходиш, и няма да ходиш и ще си намираш от кой да ги вземеш...

Повече срещано е това явление при асистентите (но повечето от тях са безпопасни...
Абе не се впрягай толкова- и библиотеката спокойно ще ползваш, и на лекции ще ходиш, и няма да ходиш и ще си намираш от кой да ги вземеш...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ако трябва да издребнавам - не само за едната а за доста такиваsmallp0x написа:За едната оценка ли живеем?user-1209 написа:Най-добре е да имаш 6 без да си учил изобщо според мен!
За едната оценка ли си влязъл в СУ?
А по-принцип почти всичките ми оценки са заслужени, но за жалост не всички са 6!
Просто мечтаех на клавиатура.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)