Нов гей парад?!
Re: Нов гей парад?!
"Прайд", доколкото помня, а не просто "парад" - "Горди сме, че сме различни" или нещо от рода беше.
След миналогодишната драма по всичкиО интернет сега не ми се спори, ясни са ми реакциите и за, и против. Не бяха красиви като цяло нито едните, нито другите.
Моето мнение е, да кажем, на кантар, но се опитвам да се придържам към максимата "Не съди, за да не бъдеш съден".
След миналогодишната драма по всичкиО интернет сега не ми се спори, ясни са ми реакциите и за, и против. Не бяха красиви като цяло нито едните, нито другите.
Моето мнение е, да кажем, на кантар, но се опитвам да се придържам към максимата "Не съди, за да не бъдеш съден".
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Еми, то медиите обръщат внимание на всичко. Тука те питат за твойто мнение, а не медийното.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
И можеш ли да обясниш с какво по- точно им е удобно това "мероприятие"?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
От къде да знам с какво точно им е удобно бе човек ? Защо миналата година ни надуваха главите цяла седмица за първият такъв "парад"? Кой печели от това?

Удобно е, щото има скандалчета, караници
расате е много колоритен събеседник дига рейтингите..
la douleur exquise
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Кой печели,от всяка такава проява печелят тия,които искат истинските проблеми да останат скрити.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Защото казваш, че им е удобно, ама сам не знаеш защо...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Оф стига пък и ти с тоя убитак... тва че е бил там и е седял не означава, че точно той е бил в основата на опозицията срещу този "парад"fak написа:Удобно е, щото има скандалчета, караници
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Точно пък по това време Точно тоя Убитак беше във всички национални телевизии и някои кабеларки (слушах го и по радиото) и ръсеше цветисти изрази и определения.., точно в неговия си язвителен и безкомпромисен стил!!!JudyRamone написа: Оф стига пък и ти с тоя убитак... тва че е бил там и е седял не означава, че точно той е бил в основата на опозицията срещу този "парад"
И човекът, който раздуха цялата тая ненужна шумотевиаца за тоя смешен парад беше именно той с безсмислената атака срещу педерасчетата... Хоара от БНС постваха призиви за НЕтолерантност по форумите...
Лицето на опозицията беше Расате.. И се спарави доста успешно впрочем! Голяма реклама си направи.. пък и направи гей-движенето още по-популярно, щото тия се почувстваха гонени, онепаравдани, дискриминирани и пр.
Може и ви е да сте направили нещо.. Но.. Не сме разбрали
la douleur exquise
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А аз нищо не съм правила, просто говориш за този човек все едно е кой знае какво... а всъщност... аз лично не го харесвам.
Не знам кво толкова е направил, даже се говореше че ако си беше мълчал свинщината щеше да е още по-голяма и нищо немаше да остане от тоя "прайд".
Не знам кво толкова е направил, даже се говореше че ако си беше мълчал свинщината щеше да е още по-голяма и нищо немаше да остане от тоя "прайд".
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Джуди, казах, че е колоритен и вдига рейтингите
, което е така.. и с това печелят медиите от него...
той е смешен.. мен ми е забавен.. даже много..
Ако пак има антидвижение срещу новия парад, той пак ше се изтипоса по сички телевизии и ше почне да анатемосва ощетените от природата..
Което пък може и да му докара един два гласа повече на изборите..
бтв.. някой знае ли дали БНС събра необходимата бройка подписи за регистриране.. или си останаха само с желанието..
Не че са фактор, ама както казах - забавни са..
той е смешен.. мен ми е забавен.. даже много..
Ако пак има антидвижение срещу новия парад, той пак ше се изтипоса по сички телевизии и ше почне да анатемосва ощетените от природата..
Което пък може и да му докара един два гласа повече на изборите..
бтв.. някой знае ли дали БНС събра необходимата бройка подписи за регистриране.. или си останаха само с желанието..
Не че са фактор, ама както казах - забавни са..
la douleur exquise
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
цензурирано
Наистина ли има смисъл да се обосновавам???
Пора: не, нито пък аз.
Наистина ли има смисъл да се обосновавам???
Пора: не, нито пък аз.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ