Размисли и страсти със Scorpion
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Размисли и страсти със Scorpion
Как ти е малкото име?
Пламен.
С кого от форума би се разменил за 24 часа?
С FMI.
Ако се беше родил момиче, щеше...?
Щях да съм момиче мечтател, което си подбира сексуалните партньори, а не ляга едва ли не с всеки срещнат.
Какво цениш в човека отсреща?
Способността да разсъждава, отговорният поглед към живота, себе си и другите; чувството за хумор, целеустремеността.
С какво може да те отврати даден индивид?
С телесна, сексуална и духовна нечистоплътност.
С кой литературен герой се оприличаваш?
С Микеланджело от поемата на Пенчо Славейков "Микел Анжело" - http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 57&Level=2
Ако те отвлекат извънземни и започнат да те разпитват за най-голямото достижение на човечеството, ти ще им разкажеш за...?
Писменото слово.
Пламен.
С кого от форума би се разменил за 24 часа?
С FMI.
Ако се беше родил момиче, щеше...?
Щях да съм момиче мечтател, което си подбира сексуалните партньори, а не ляга едва ли не с всеки срещнат.
Какво цениш в човека отсреща?
Способността да разсъждава, отговорният поглед към живота, себе си и другите; чувството за хумор, целеустремеността.
С какво може да те отврати даден индивид?
С телесна, сексуална и духовна нечистоплътност.
С кой литературен герой се оприличаваш?
С Микеланджело от поемата на Пенчо Славейков "Микел Анжело" - http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 57&Level=2
Ако те отвлекат извънземни и започнат да те разпитват за най-голямото достижение на човечеството, ти ще им разкажеш за...?
Писменото слово.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Привет
да подпитам и аз...
1. Кога за последно плака? Изобщо чувствителна натура ли си?
2. Как би описал идеалното за теб момиче?
3. Обичаш ли да си в центъра на вниманието/компанията?
4. Коя е мечтаната професия?
5. Имаш ли усещането, че си пропуснал нещо съществено (в живота си досега)...?
6. От какво си зависим? Приемат се и чисто тривиални неща като coffee in the morning, например
7. Кажи едно нещо, в което никак не те бива!
8. Кое би трябвало да е секси, но не е?
9. Сподели някой мил детски спомен?
10. Кое е клишето, което те описва най-добре?
6. От какво си зависим? Приемат се и чисто тривиални неща като coffee in the morning, например
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Привет
да подпитам и аз...
Здравей, Иринчи
В 9 клас на филма "Страстите Христови". Не съм чувствителна натура, никак даже.
За външен вид нямам абсолютно никакъв тип - може да е руса, брюнетка, червенокоса, с къса или дълга коса, висока, ниска - няма значение. Нещото относно външния вид, което би изиграло някаква роля е да бъде симпатична, но да не е вулгарно секси. Определящо е друго - да е харизматична (с което нямам предвид нито чар, нито да има "химия" между нас), да има sophisticated характер (да не е от тези, които за 2 дена можеш да ги опознаеш напълно), да имаме общи теми (но не задължително еднакви възгледи по тях, даже напротив), да е сравнително поулегнала (тоест да е позабравила мечтите за "рицаря на бял кон"), да не е клише.
Преди обичах, вече не.
Правен консултант, преподавател по Право в университет и автор на книги с правна тематика - всичко това едновременно.
Каквото съм счел за съществено, съм го направил и го правя. Така че не.
Нито от кафе съм зависим, нито от цигари, нито от алкохол. Човек може без всичко, особено като опре ножа о кокала.
Баскетбол.
По общоприетите критерии на мъжете две неща се считат за секси - дългите крака и големите гърди. За мен нито едно от тях не е.
Понеже не съм сигурен дали правилно разбрах въпроса, ще допълня отговора: не се водят секси, но би трябвало да се възприемат така плътните женски вежди, а не изскубаните почти докрай.
Когато за пръв път видях новородената си братовчедка (тогава бях на 6) и първите и годинки.
Интелигентен.
Здравей, Иринчи
В 9 клас на филма "Страстите Христови". Не съм чувствителна натура, никак даже.
За външен вид нямам абсолютно никакъв тип - може да е руса, брюнетка, червенокоса, с къса или дълга коса, висока, ниска - няма значение. Нещото относно външния вид, което би изиграло някаква роля е да бъде симпатична, но да не е вулгарно секси. Определящо е друго - да е харизматична (с което нямам предвид нито чар, нито да има "химия" между нас), да има sophisticated характер (да не е от тези, които за 2 дена можеш да ги опознаеш напълно), да имаме общи теми (но не задължително еднакви възгледи по тях, даже напротив), да е сравнително поулегнала (тоест да е позабравила мечтите за "рицаря на бял кон"), да не е клише.
Преди обичах, вече не.
Правен консултант, преподавател по Право в университет и автор на книги с правна тематика - всичко това едновременно.
Каквото съм счел за съществено, съм го направил и го правя. Така че не.
Нито от кафе съм зависим, нито от цигари, нито от алкохол. Човек може без всичко, особено като опре ножа о кокала.
Баскетбол.
По общоприетите критерии на мъжете две неща се считат за секси - дългите крака и големите гърди. За мен нито едно от тях не е.
Понеже не съм сигурен дали правилно разбрах въпроса, ще допълня отговора: не се водят секси, но би трябвало да се възприемат така плътните женски вежди, а не изскубаните почти докрай.
Когато за пръв път видях новородената си братовчедка (тогава бях на 6) и първите и годинки.
Интелигентен.
Здравей....Верно ли си от центъра на универсума?Сега като съм студент родното място (Стара Загора)
Къде завърши в СтЗ?
Космо или Ориент?
Къде живееше в Стара Загора?
Къде завърши 7-ми клас?
Танчев или Желев?
И последно....Евертън?От кога си им фен?
Засега това
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Здравей....Верно ли си от центъра на универсума? 
Здравей, градски. Тъй вярно.
Къде завърши в СтЗ?
Езиковата a.k.a ГПЧЕ "Ромен Ролан".
Космо или Ориент?
Космо, че като се напиех трябваше да вървя само направо по главната, за да се прибера.
Не че от Ориент беше кой знай колко увъртян маршрута...
Ама за пиян човек...
До Пето основно.
Къде завърши 7-ми клас?
В Пето.
Танчев или Желев?
Желев.
В 6 клас бях особено запален по Премиършип и гледах абсолютно всички мачове, които даваха по Диема. Оттогава.
Засега това
Пак заповядай
Здравей, градски. Тъй вярно.
Къде завърши в СтЗ?
Езиковата a.k.a ГПЧЕ "Ромен Ролан".
Космо или Ориент?
Космо, че като се напиех трябваше да вървя само направо по главната, за да се прибера.
До Пето основно.
Къде завърши 7-ми клас?
В Пето.
Танчев или Желев?
Желев.
В 6 клас бях особено запален по Премиършип и гледах абсолютно всички мачове, които даваха по Диема. Оттогава.
Засега това
Пак заповядай
Последно промяна от Scorpion на 08 Май 2009, 21:03, променено общо 1 път.
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
8. Опиши се с 5 прилагателни и 10 съществителни
Рационален, проницателен, критичен, отговорен, саркастичен
Философ, студент, правист, егоист, прагматик, циник, идеалист, либерал, деист, антикомунист
Аууу, тва ми хареса.
1. Как си едновременно циник и идеалист?
2. Какво мислиш за религията като такава (без институции етц., чисто и просто за вярата в Бог).
3. Нихилист ли си?
4. Гордост или смирение?
5.Живот, смърт или безсмъртие?
6. Какво обичаш да пиеш?
7. Защо по дяволите да не направим четворка с Джуди
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
С какъв език?Scorpion написа: Езиковата a.k.a ГПЧЕ "Ромен Ролан".

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
1. Как си едновременно циник и идеалист?
Циник съм в поведението си, идеалист в мисленето. Огромно разминаване между същност и проявление, форма и съдържание...
2. Какво мислиш за религията като такава (без институции етц., чисто и просто за вярата в Бог).
Ценна е само ако е катализатор за постигане на целите и източник на постоянство. Ако е свързана с приемане на статуквото такова, каквото е "дадено от Бога", е вредна. Имам една сентенция по тая тема: Не се моля на бог, защото вярвам ... в Себе си.
3. Нихилист ли си?
Повечето от стандартните ценности не ги възприемам за свои собствени, но и не съм достигнал до пълното отрицание на всичко. Тоест - засега не. При мен особеното е, че за да възприема нещо като истинска ценност, това трябва да стане по вътрешно убеждение, а не поради конформистични нагласи.
4. Гордост или смирение?
Гордост. Ако Прометей беше смирен, сега щяхме да сме в каменната ера още.
Безсмъртие, но не физическо, а чрез собствените идеи.
6. Какво обичаш да пиеш?
Вино, бира, ром.
? А после да се напием и да правим секс с животни. Става и в обратен ред, какво ти е мнението навитака ли си?
Циникът в мен казва: "Да!"
, идеалистът: Не. Джуди е добро момиче, заслужава нещо повече. Много повече.
Циник съм в поведението си, идеалист в мисленето. Огромно разминаване между същност и проявление, форма и съдържание...
Ценна е само ако е катализатор за постигане на целите и източник на постоянство. Ако е свързана с приемане на статуквото такова, каквото е "дадено от Бога", е вредна. Имам една сентенция по тая тема: Не се моля на бог, защото вярвам ... в Себе си.
3. Нихилист ли си?
Повечето от стандартните ценности не ги възприемам за свои собствени, но и не съм достигнал до пълното отрицание на всичко. Тоест - засега не. При мен особеното е, че за да възприема нещо като истинска ценност, това трябва да стане по вътрешно убеждение, а не поради конформистични нагласи.
4. Гордост или смирение?
Гордост. Ако Прометей беше смирен, сега щяхме да сме в каменната ера още.
Безсмъртие, но не физическо, а чрез собствените идеи.
6. Какво обичаш да пиеш?
Вино, бира, ром.
Циникът в мен казва: "Да!"
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Първи - английски, втори - немски.^PrincessA^ написа:С какъв език?Scorpion написа: Езиковата a.k.a ГПЧЕ "Ромен Ролан".
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
Мисли количеството, качество няма.Scorpion написа:[7. Защо по дяволите да не направим четворка с Джуди? А после да се напием и да правим секс с животни. Става и в обратен ред, какво ти е мнението навитака ли си?
Циникът в мен казва: "Да!", идеалистът: Не. Джуди е добро момиче, заслужава нещо повече. Много повече.
Киникът би казал : "Наистина заслужава повече. Повече мъже" .
п.с. джуди, да не се обидиш нещо от простотиите ни;) (пардон, от моите простотии)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Хах, няма да се обиди тя. Най-много да напише във форума с огромни букви "Елате повече!"Markov написа:Мисли количеството, качество няма.Scorpion написа:[7. Защо по дяволите да не направим четворка с Джуди? А после да се напием и да правим секс с животни. Става и в обратен ред, какво ти е мнението навитака ли си?
Циникът в мен казва: "Да!", идеалистът: Не. Джуди е добро момиче, заслужава нещо повече. Много повече.
Киникът би казал : "Наистина заслужава повече. Повече мъже" .
п.с. джуди, да не се обидиш нещо от простотиите ни;) (пардон, от моите простотии)
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз да намина набързичко
. Въпреки че нямам дори една свободна минутка в момента, не бих си позволила да изпусна точно тези "Р&С".
Та - здравей!
Виждам, че си любител на българската литература
. А четеш ли чуждестранна? Ако да - каква? Кои са любимите ти литературни течения, автори, произведения?
Дали съм останала с погрешно впечатление, че се увличаш предимно от поезия, а не от проза?
Философията като че ли също ти е слабост. Симпатизираш ли по - конкретно на дадено направление?
Какво е отношението ти към религиите като цяло? Религиозен ли си? Защо?
Според теб съществуват ли паралелни Вселени / реалности?
Ако ти се отдаде възможност да заличиш определен период от световната история, то той би бил...?
* * *
Кога ще дойдеш на форумна?
И - естествено! - какво мислиш за Кристо?
Та - здравей!
Дали съм останала с погрешно впечатление, че се увличаш предимно от поезия, а не от проза?
Философията като че ли също ти е слабост. Симпатизираш ли по - конкретно на дадено направление?
Ако ти се отдаде възможност да заличиш определен период от световната история, то той би бил...?
* * *
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И аз да намина набързичко
. Въпреки че нямам дори една свободна минутка в момента, не бих си позволила да изпусна точно тези "Р&С".
Та - здравей!
Здравей, Графиньо (само аз ли мисля, че точно на теб не ти ходи обръщението "Контесо"?)
. А четеш ли чуждестранна? Ако да - каква? Кои са любимите ти литературни течения, автори, произведения?
Срам, не срам - не. Дори от задължителните за училище си спестих. Друг човек бях тогава...
Едит: Сега се сетих да добавя, та да се отсрамя: "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд ми е любимата чужда книга. Навремето четях много детективски романи - имаше един автор Едгар Уолъс, всичко му бях изчел. Артър Конан Дойл също. За Арсен Люпен бях чел малко. И за Филип Марлоу(така ли се казваше?).
Право в десетката. Поезия предимно.
Екзистенциализъм и ницшеанство.
Неутрално. Не е лошо да вярва човек, но да не се осланя прекалено на Бог. Оптималният вариант е дуализмът:
двама богове - Христос/Буда и Бог АЗ.
Съществуват много паралелни реалности - колкото са хората на планетата - солипсизъм.
Бих си го позволил само за един фрагмент от световната история - за българската. Периодът е 1944-1989.
* * *
Като изградя по-стабилен имидж тук.
Мисля си, че истинският Кристо няма нищо общо с това, което показва във форума. Харесвам неговата самоирония, добро чувство за хумор има. Когато напише сериозен пост, е като манна небесна.
Та - здравей!
Здравей, Графиньо (само аз ли мисля, че точно на теб не ти ходи обръщението "Контесо"?)
Срам, не срам - не. Дори от задължителните за училище си спестих. Друг човек бях тогава...
Едит: Сега се сетих да добавя, та да се отсрамя: "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд ми е любимата чужда книга. Навремето четях много детективски романи - имаше един автор Едгар Уолъс, всичко му бях изчел. Артър Конан Дойл също. За Арсен Люпен бях чел малко. И за Филип Марлоу(така ли се казваше?).
Право в десетката. Поезия предимно.
Екзистенциализъм и ницшеанство.
Неутрално. Не е лошо да вярва човек, но да не се осланя прекалено на Бог. Оптималният вариант е дуализмът:
двама богове - Христос/Буда и Бог АЗ.
Съществуват много паралелни реалности - колкото са хората на планетата - солипсизъм.
Бих си го позволил само за един фрагмент от световната история - за българската. Периодът е 1944-1989.
* * *
Като изградя по-стабилен имидж тук.
Мисля си, че истинският Кристо няма нищо общо с това, което показва във форума. Харесвам неговата самоирония, добро чувство за хумор има. Когато напише сериозен пост, е като манна небесна.