1. Опиши дълбоката си същност с няколко изречения.
Има някаква част от мен, която не се е променяла от както се помня, нещо като наблюдателна кула, от която разглеждам моментните си състояния и от гледната точка на която си правя равносметки. Тази част от себе си разглеждам като абсолютно непоклатима и стабилна, неподвластна на временните (пък и на дългосрочните) ми емоции. Хъм... Въпросът изисква някое друго прилагателно. Спокоен, емоционален (не в балъшкото значение, което се приписва на тая дума напоследък), мислещ (мдам, обичам да анализирам разни неща).
2. Опиши се като несъществуващо животно.
Огромен космически бозайник, прилечен на кашалот, погълнал няколко галактики.
3. Опиши се като аниме герой, измислен.
Стереотипите: висок, мрачен, с дълга коса и очила, говори малко, ама като се появи винаги оправя бакиите на главните герои, защото е майстор в някаква област, която е адски нужна на героите, за да победят враговете си.
Уникалните черти: въпросната ми майсторска дарба е да правя теменужки от нищото - просто си отварям юмрука и от него излизат цветчета. Това е много необходимо на героите, защото те са посветили живота си на борба със злите мармозетки, които умират от кръвоизливи в белите дробое, когато усетят миризмата на теменужки. Аз съм враг на мармозетките не защото са зли, а защото ми пречат на търговията с холандски лалета. Голямата ми тайна е, че имам тъмно минало на крадец на сортови семена и че съм започнал бизнеса с лалетата, за да изпера откраднатото.
4. Опиши се като детска играчка.
Ами племеницата ми има едни много готини пластмасови книжки с картинки. На тях мязам.
5. Опиши се като непознат, когото виждаш на улицата.
Хъм... тоя съм го виждал някъде. А може и да не съм, но с положителност ще го виждам, защото изглежда много способен и перспективен.
6. Опиши се като нещо много подходящо за описание на теб.
Корпус юрис цивилис. А също и Европейска банка за икономическо сътрудничество в екологията.
b]7, Кажи едно "наздраве". Ама на глас. Наздраве![/b]
Готово. Затвърдих впечатлението на съквартиранта си, че имам невидимо другарче.