Но мисля, че Дарси би победил в подобна класация в доста страни.
Няма да гласувам, но ще следя резултатите. Иначе си имам фаворити (освен горните двама, разбира се).

Дарси, естествено.Търговецът на кристал написа:Дарси или Елизабет Бенет? Това е въпросът.![]()
Но мисля, че Дарси би победил в подобна класация в доста страни.
Няма да гласувам, но ще следя резултатите. Иначе си имам фаворити (освен горните двама, разбира се).
Аз гласувах точно за Елизабет!Търговецът на кристал написа:Дарси или Елизабет Бенет? Това е въпросът.![]()
Стига, бе! Дарси щото не е мухльо, дето не знае дали го сърби, или го боли (и какво изобщо иска) в половината книга... Добре, че накрая и двамата пораснаха и се намериха.Мила написа: Дарси, естествено. Елизабет е заблудена пача в началото.

Е, все пак гласуваме за литературните образиТърговецът на кристал написа:Ако не си представях Кларк Гейбъл, когото намирам за отблъскващ и ако не беше търпял тая фльорца толкова дълго време, може, мдам. Бая му трябваше, докато каже "Frankly my dear, I don't give a damn."

Лекото 'супергеройско' ли имаш предвид?Търговецът на кристал написа:за когото съвсем не споря, че е пич. Такъв е, ама малко прекалено (поне според мен).