Важното е как се държи с мен, приятели и роднини рядко ме интересуват.
Само за жени!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Само за жени!
E, та 2 години с такъв живях
Не ми пречеше това, че няма близки хора около него и че е единак.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ми в моя случай бившият ми имаше мн приятели, ама се държеше тъпо с мене.
Сега с този, с който съм - има пак приятели, не са чак толкова, но се
държи, доста (да не кажа абсолютно различно) по- добре с мен. До човека си
е. Има си и хора, за които пък соц.живота, напиването, дружното
драйфане и махмурлука си е ежедневие и за такива хора, "единаците"
са нещо ужасно.
Сега с този, с който съм - има пак приятели, не са чак толкова, но се
държи, доста (да не кажа абсолютно различно) по- добре с мен. До човека си
е. Има си и хора, за които пък соц.живота, напиването, дружното
драйфане и махмурлука си е ежедневие и за такива хора, "единаците"
са нещо ужасно.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Всичко е много относително. Може би факта, че няма приятели се дължи на стечение на обстоятелствата. Но ако, както казваш твърди, че е по-умен от всички....ще има жилка на съмнение дълго време в мен. Има малка вероятност да е истина, но в повечето случаи такива мисли са плод на безпочвено високо самочувствие - нещото което ме отблъсква, както при мъжете, така и при жените.
Аз бих била дори доволнаproUSA написа:Какво ще си кажете, когато харесате много едно момче а се окаже, че той е самотен вълк и си няма приятели, но иначе е много успял? Склонни ли сте да живеете с мъж,който ви обожава, не е ревнив, домошар е, но е без приятели, защото смята, че е по умен от всички?
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
— Albert Einstein
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
моето лично мъжко мнение е, че с такъв ще си го начукате няматолкова злобно.
А, не може така с две описания - "обича ви, но е единак" да може да прецениш човека.
Пък може и момичето да е единак- или обратно- тя да е много контактна и да компенсира и за него.
Май клоня по-скоро към защитниците на такава връзка, хм с уговорката, че все пак всеки човек е различен, значи и "единаците" се различават един от друг. (:
Пък може и момичето да е единак- или обратно- тя да е много контактна и да компенсира и за него.
Май клоня по-скоро към защитниците на такава връзка, хм с уговорката, че все пак всеки човек е различен, значи и "единаците" се различават един от друг. (:
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Идеята на тази връзка е: аз те обичам, ти не си моя собсвеност и може да се срещаш с приятелки, но толкова те обичам, че искам, когато си с мен да те обгрижвам, да ти показвам колко те обожавам, ти си смисълът на всичко за мен, приятелите ми, доколкото ги имам са от второстепено значение. Искам ти да си щастлива
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Честно казано, въобще не ми пречи
Винаги съм си падала точно по 'единаци' 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Къде е този?proUSA написа:Идеята на тази връзка е: аз те обичам, ти не си моя собсвеност и може да се срещаш с приятелки, но толкова те обичам, че искам, когато си с мен да те обгрижвам, да ти показвам колко те обожавам, ти си смисълът на всичко за мен, приятелите ми, доколкото ги имам са от второстепено значение. Искам ти да си щастлива
Много ще си паснем
Не е за мен това. Прекелно перфектен е и става съмнително.proUSA написа:Идеята на тази връзка е: аз те обичам, ти не си моя собсвеност и може да се срещаш с приятелки, но толкова те обичам, че искам, когато си с мен да те обгрижвам, да ти показвам колко те обожавам, ти си смисълът на всичко за мен, приятелите ми, доколкото ги имам са от второстепено значение. Искам ти да си щастлива
Take my ego for a ride,
- proUSA
- Легендарен флуудър
Ти не желаеш перфектен мъж, защо? Не е ли по-добре да имаш до себе си точен човек с ясни чувства и цели, който да е уважаван от околните, да има принципи, възпитание....и колкото години вече сте заедно винаги да ти отваря вратата, винаги да ти подава ръка, винаги да те гледа в очите с блясък, винаги да ти поднася закуска в леглото. Нима уважението омръзва? Всяка връзка се гради на уважение, после на любов, после на сексуални способности.
По принцип си мисля, че в една връзка така или иначе единият е по-влюбен и дава повече- може да е минимално повече, но го има това.
А в случая ми се струва, че въпросният мистър Перфектен само ще дава, а в замяна какво получава?
Естествено, че уважението не омръзва. Мисля обаче, че момичето ще се чувства ..хм, надценено "Той е прекалено добър за мен, аз не го заслужавам. Той заслужава повече. Защо е избрал точно мен итн, итн." и това ще доведе или до спорове- тя ще се опитва да го промени, или до мълчание- и тогава той ще "охладнее".
А в случая ми се струва, че въпросният мистър Перфектен само ще дава, а в замяна какво получава?
Естествено, че уважението не омръзва. Мисля обаче, че момичето ще се чувства ..хм, надценено "Той е прекалено добър за мен, аз не го заслужавам. Той заслужава повече. Защо е избрал точно мен итн, итн." и това ще доведе или до спорове- тя ще се опитва да го промени, или до мълчание- и тогава той ще "охладнее".
Take my ego for a ride,
- proUSA
- Легендарен флуудър
Щастието на жената до себе си.Amberglow написа:А в случая ми се струва, че въпросният мистър Перфектен само ще дава, а в замяна какво получава?
добре, прекаленоперфектен е .proUSA написа:Щастието на жената до себе си.Amberglow написа:А в случая ми се струва, че въпросният мистър Перфектен само ще дава, а в замяна какво получава?
А тя е най-голямата късметлийка на света.
Не може да е чак толкова перфектен, кажи му някой недостатък.
Или, ако няма- жените сме неблагодарни същества, ще потърсим някой, който не ни обича толкова и не е толкова добър, защото имаме мазохистични наклонности да страдаме по мъже.
Take my ego for a ride,
- proUSA
- Легендарен флуудър
Amberglow написа:Не може да е чак толкова перфектен, кажи му някой недостатък.
Когато ти казва, че те обича плаче.