Игричка - ПРИКАЗКА
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
пуснали касетата, надули колоните на мах и оттам се разнесло: "...Радка, малка пиратка..."
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Но извадили от мазето стария магнетофон на дядо Иван, подарен му с автограф от Тодор Живков, когато били в седми клас. Включили го към системата. Допитали се до сигурни източници и намерили нещо по-твърдо и по-тежко от Рамщайн. Тогава целият блок бил в потрес.. или по точно потрЪс... мазилката падала чак в двора на комшиите...
Обаче това били дни на режим и токът спрял толкова рязко и неумолимо, колкото само той си може. Блокът заприличал на италианска кула.
Обаче това били дни на режим и токът спрял толкова рязко и неумолимо, колкото само той си може. Блокът заприличал на италианска кула.
И тогава....решението дошло само при бабата и дядото(Мохамед и планината , нали се сетихте
)...........една сЪсЕлянка от шопско се чудела къде да разкара дивата си котка, по прякор ЛуДоТо ЛеНчЕ
......от доста време се опитвала да я шитне някъде, а и тя имала зъб, но(за изненада на всички) не на нашите куул панел-съседи, а на иначе толкова симпатичните баба и дядо....Причината датирала от лето 52-ро на ХХв. когато жежкото слънце изгорило пиперо в градината...а каква била тя, амииии....през същото това лето нашия дядо, без да иска нали иначе бил добъъъър, запалил бараката на съседа. Ще си кажете, ха, за една барака за една барака...да ама тя била свещената - тази с джибрито за ракията(ударението е на "а")
...........
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ама тя го е отровила, ти не знаеше ли? Тя е гадна вещица, изчадие на злото... То за това и котката й е изперкала толкова, колкото собственичката й...Лоша работа!iliyan написа:Говоря за тази с коварния планHimera написа:АМи дядото?За нейния съпруг не се знае нищо
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
тогава Лорд де Суорд минавал наблизо, както винаги бил гладен, и котката понезнайни причини му се нахвърлила, той видял удобен случай, отсякъл и главата, ограл я, отрязал лапите и я занесъл на Крематори да я сготви като казал, че майка му им била пратила зайче
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
Аз трябваше да пиша, че реални лица не се допускат.Lord de Sword написа:тогава Лорд де Суорд минавал наблизо, както винаги бил гладен, и котката понезнайни причини му се нахвърлила, той видял удобен случай, отсякъл и главата, ограл я, отрязал лапите и я занесъл на Крематори да я сготви като казал, че майка му им била пратила зайче
А Крематориумката май не готвеше.
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
И крематори решила да сготви зайченцето... Мъжа й го разфасовал, тя го посолила, сложила му водичка и олио и бум във фурната... След известно време го извадили - и хоп - печено зайче,а коте... Нарязали краставички и доматки и се получила вкусна вечеря, но...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
през това време злодобърката обикаляла из квартала да си търси котката, когата била прегазена от тир пълен с озвучителна техника
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,