Кажи ми какво четеш и ще ти кажа какъв си

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Изяде ли мишката книжката

да
19
31%
не
42
69%

Общо гласове: 61

Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

MZ4 написа:
Assasiyah написа:Искам и аз! :D

Обожавам "Властелинът на пръстените", "Хобитът или дотам и обратно" не ми допадна толкова.
Харесвам много "Живот назаем" на Ерих Мария Ремарк, както и "Тютюн" - книги, които ме накараха да се размисля по няко въпроси.
Незабравими за мен са: "Без дом", "Братята с лъвски сърца", "Приключенията на Лукчо", но те са си детски книжки. :wink:
С удоволствие четох "Сърцата на тримата" и "Капитан Блъд", но от този жанр трудно бих започнала нещо друго.
А от разказите любими са ми тези на Елин Пелин и Йовков.

Да видим сега. Не съм от най-начетените. :wink:
Това са едни и от мойте любими книги :wink: Няма да давам оценка защото ще излезе,че говоря за себе си,а каквато съм самовлюбена

Еееее, чувствам се прецакана! :lol:
Я тогава някой друг да направи оценката!!
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Vintersorg написа:Супер! И то най-вече защото позна повечето неща...може би даже всичките!
Браво! Не знам как ги правиш тия работи... :shock:
Малко въображение и е важно да познаваш произведението :wink: Сега е твой ред избери някой и се пробвай
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

Ассасаиа, сред едни от най-начетените..... МЗ4 ами анализирай себе си, де...ще е доста интересно.....тъкмо ще предцениш обективността си... :D
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Assasiyah написа:Искам и аз! :D

Обожавам "Властелинът на пръстените", "Хобитът или дотам и обратно" не ми допадна толкова.
Харесвам много "Живот назаем" на Ерих Мария Ремарк, както и "Тютюн" - книги, които ме накараха да се размисля по няко въпроси.
Незабравими за мен са: "Без дом", "Братята с лъвски сърца", "Приключенията на Лукчо", но те са си детски книжки. :wink:
С удоволствие четох "Сърцата на тримата" и "Капитан Блъд", но от този жанр трудно бих започнала нещо друго.
А от разказите любими са ми тези на Елин Пелин и Йовков.

Да видим сега. Не съм от най-начетените. :wink:
Ух,ами да се пробваме...
Вземи си половината от моите характеристики, щото и двамата сме посочили "властелина".
А за другото... Явно си човек, който залага на душевните качества, на иманентната същност на хората около теб. Чувствителна си и взимаш присърце трагедиите и грижите на другите. Но в своя живот изповядваш стоизицма, което ти помага да се бориш с трудностите.
Запазила си детското в себе си, което също е добре...щото...не се приемаш съвсем на сериозно и не се главозамайваш.
Миии...това е май. Ако съм познал- добре. Ако не- обадете се на Канал 2001 :twisted: :twisted: :twisted:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Vintersorg написа:
Ух,ами да се пробваме...
Вземи си половината от моите характеристики, щото и двамата сме посочили "властелина".
А за другото... Явно си човек, който залага на душевните качества, на иманентната същност на хората около теб. Чувствителна си и взимаш присърце трагедиите и грижите на другите. Но в своя живот изповядваш стоизицма, което ти помага да се бориш с трудностите.
Запазила си детското в себе си, което също е добре...щото...не се приемаш съвсем на сериозно и не се главозамайваш.
Миии...това е май. Ако съм познал- добре. Ако не- обадете се на Канал 2001 :twisted: :twisted: :twisted:

Брей! Смея да кажа, че си доста прав! :D Няма нужда от онея шмекери. :wink:
Изображение
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

Там ли почна :P .....кога ти беше дебюта, кога те взеха в Канал2001.....ей бързо израстваш.... :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от tralala на 24 Авг 2005, 21:35, променено общо 1 път.
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Нямах предви че съм сред най-начетените,а точно обратното не мога да кажа за всяка книга нещо защтото не съм я чела,оправдавах късмета си да позная :wink: сега трябва и други да се включат!Аз сега да си кажа-харесвам "Майстора и маргарита" а сега чета "Вийет"на Бронте
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Няма да ви изброявам купища книги, защото по-голямата част сте ги чели и са ви до болка познати. Ще посоча само една и да видим дали някой може да се справи с един дълбок анализ по едно произведение и по един автор. И нека въпросната книга да е... Лев Толстой с неговата невероятна "Ана Каренина"
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

fire написа:Няма да ви изброявам купища книги, защото по-голямата част сте ги чели и са ви до болка познати. Ще посоча само една и да видим дали някой може да се справи с един дълбок анализ по едно произведение и по един автор. И нека въпросната книга да е... Лев Толстой с неговата невероятна "Ана Каренина"
Да видим аз дали ще се справя.....крайност в чувствата мойе би,или си пренаситена от заобикалящият те свят и се чудиш дали ще можеш да изпиташ истинско чувсто,което да те изкара от апатията...или може би
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

А може би се опитваш да изградиш от литературните героини единен образ и Анна е начело в списъка ти,ако ни подскажеш малко бихме могли да се справим и по-добре,какво ще кажеш за жена тип Фани Хорн
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

Нямам намерение да се правя на каквато не съм. Като любима книга, която ми въздейства изключително разтоварващо и ме учи да примам живота много по-леко и по-оптимистично е "Мечо Пух". Не се смейте! Фактите са си факти. А какво ще заключите за моя характер... не знам.
П.п. Признавам, че няма нищо общо с "Лолита", но и тя много ми хареса!
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

оооо, Мечо Пух ми е сред любимите.......как да ти се смея :) ...
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

MZ4, с първият пост може би донякъде си права (за което те поздравявам как се справи с това малко количество информация). Искаш още автори, още заглавия. Ами не зная, като се замисля в главата ми се появяват много такива и се чудя кое да посоча. Но хайде ще направя така. Ще ти посоча нещо, което обичам да чета за развлечение, нещо което използвам вечер, за да заспя. Имам предвид Дейвид Балдачи. Купила съм си и съм прочела всичко, което някога е написал. Напоследък захващам и много от книгите на Джон Гришам :lol:
Е, сега вече сигурно съвсем те обърках :lol: Но, нищо. Давай, тренирай своето мислене и се опитай да нарисуваш един по-подробен мой портрет. Да видим какво ще се получи :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Абе истината е КАЖИ МИ КАКВО ЯДЕШ, ЗА ДА ТИ КАЖА КАКЪВ ЧОВЕК СИ!!!

Както казваха Рамщайн: Du bist was du isst! :twisted:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ами добре, ще ти кажа. Най-много си падам по разни салатки. Но това не означава, че не обичам месо :wink:
Хайде сега ми кажи що за човек съм :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”