То и за теб няма място в този форум, но си те има.
Парламентарни избори 2009 г.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Добре че ти разбираш от политика, та да кажеш на нас невежите кое как е с компетентното си и обективно мнение, нал' тъй?

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
Отдавна са над тоя брой гласове и е с тенденция да продължава да се покачва. Знаеш за манипулационните статистически проучвания преди всички избори, тъй че всяка партия разчита на собствени проучвания и частично на тия на НЦИОМ, които посочиха стабилен ръст на гласовете- от 0,9 на 2,4 и нагоре и с увеличаване като перспектива.Tiocfaidh ár lá написа:ДСБ отдавна са "чао", 0,7-0,8-0,9 % изобщо не им върши работа. Но както всички знаем: "Костов е виновен!"
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Готина тема, която се надявам да не бъде, поредната опропастена от ПИ4...
...но тъй като в тази ттема повечето са "врагове" и той не ги чете...предполагам, че господина "разбиращ от политика" няма да се меси...
Та по темата...мисля, че е излишно да казвам за кого си мацнах вота, понеже никога не съм крил, че съм член на ПП ГЕРБ
И държа да кажа, че момента, в който ще си скъсам партийната книжка и ще си избърша задника с нея ще е деня в който сключим коалиция с БКП...
...надявам се...и ще направя всичко което е по силите ми това никога да не се случи
...но тъй като в тази ттема повечето са "врагове" и той не ги чете...предполагам, че господина "разбиращ от политика" няма да се меси...
Та по темата...мисля, че е излишно да казвам за кого си мацнах вота, понеже никога не съм крил, че съм член на ПП ГЕРБ
И държа да кажа, че момента, в който ще си скъсам партийната книжка и ще си избърша задника с нея ще е деня в който сключим коалиция с БКП...
...надявам се...и ще направя всичко което е по силите ми това никога да не се случи
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Стягайте се тогаз и се гответе за коалиция с нас, защото гласовете са доста висящи и време има за хубава кампания, която да поотвори очите на апатичното, не без основание, българско общество.Дичоу написа:Готина тема, която се надявам да не бъде, поредната опропастена от ПИ4...
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Чесно...напоследък наблюдавам много грозни вътрешнопартийни явления...
...просто вече съм малко далеч от живота на партията и съм безсилен
...дано бъдат увладяни навреме...шото инак ще се "радваме" на още 4 години Станишев+Доган=ВНЛ
...просто вече съм малко далеч от живота на партията и съм безсилен
...дано бъдат увладяни навреме...шото инак ще се "радваме" на още 4 години Станишев+Доган=ВНЛ
Трябва да се внимава, защото още четири години тая сган и съвсем ще се разпадне крехкото ни общество и ще се продадем на Турция и Русия.
Knights of the Cross
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ще гласувам за бай Иван, понеже се води русофоб и симулира демократичност и европейско мислене, независимо дали е самостоятелен, или със С(ДС).
Останалите са още по-отвратителни...
А ако гласувах по съвест, вероятно щях да пробвам с "Движение за защита на социално слабите, безработните и инвалидите "Народен юмрук". Но не и този път..
Мушмул, и кво като са почнали с предизборната коалиция?! Щото техният клип е толкова зле, че може да впечатли само някой Тотално-Покосен-От-Деменцията-Пенсионер
Останалите са още по-отвратителни...
А ако гласувах по съвест, вероятно щях да пробвам с "Движение за защита на социално слабите, безработните и инвалидите "Народен юмрук". Но не и този път..
Мушмул, и кво като са почнали с предизборната коалиция?! Щото техният клип е толкова зле, че може да впечатли само някой Тотално-Покосен-От-Деменцията-Пенсионер
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Въй, има хора, главували за ДПС 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Може да са печално известните колеги от Р ТурцияDon Horhe написа:Въй, има хора, главували за ДПС
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
доста колеги и познати смятат, че ДПС са "единствената сериозна партия" и насочват натам "реализацията си"..."исторически глупости", "...че то и другите крадат"...това са най-често срещаните "лафове" и оправдания...Tiocfaidh ár lá написа:Може да са печално известните колеги от Р ТурцияDon Horhe написа:Въй, има хора, главували за ДПС
Ubi concordia, ibi victoria!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
че са сериозна партия такива са...
...но са една от няколкото (или да кажем повечето) за които развитието на дъжравата...благоденствието дори на избирателите им...не дори на последно място в целите им...
...още повече...така сме създадени, че като те крадат свои...все тая...ама ако те крадат турци...става лошо
Тъпото е, че действтиелно каквото и да се случи с тази партия..."самоубийства" на "мъжки секретарки" общински съветници по арестите...разкрити проекти, далавери та и цяла разработка в ДАНС...тия си държат твърдия електорат, който им е напълно достатъчен да са 3та сила в парламента
...но са една от няколкото (или да кажем повечето) за които развитието на дъжравата...благоденствието дори на избирателите им...не дори на последно място в целите им...
...още повече...така сме създадени, че като те крадат свои...все тая...ама ако те крадат турци...става лошо
Тъпото е, че действтиелно каквото и да се случи с тази партия..."самоубийства" на "мъжки секретарки" общински съветници по арестите...разкрити проекти, далавери та и цяла разработка в ДАНС...тия си държат твърдия електорат, който им е напълно достатъчен да са 3та сила в парламента
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Казах че са почнали с кампанията, не с коалицията.Norwegian Wood написа:Мушмул, и кво като са почнали с предизборната коалиция?! Щото техният клип е толкова зле, че може да впечатли само някой Тотално-Покосен-От-Деменцията-Пенсионер
Но замисли се...това че пенсионера е "Тотално-Покосен-От-Деменцията" далеч не означава че той няма да излезе сутринта и да се нареди пръв на опашката в избирателната секция. Клипа е насочен точно към по възрастната част от населението, която е преобладаващата за страната ни. Повече от половината хора на моята възраст с които съм обсъждала въпросния клип казаха, че не са го сванали.
Така че, да-ще ги впечатли и ще се радват на СергейчУ и ще гласуват за него както стана и миналия път.
И за да не се пулят някои и да се чудят за какво говоря-ето го клипчето: http://www.vbox7.com/play:a30e303b
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Оф, кампанията исках да напиша - лапсус манус.
Да де, съгласен, обаче изкуфелите дъртаци и червените мобифони далеч не са гаранция, че ще спечелят този път...Пък и въпросните дъртаци прогресивно намаляват като бройка.
Да де, съгласен, обаче изкуфелите дъртаци и червените мобифони далеч не са гаранция, че ще спечелят този път...Пък и въпросните дъртаци прогресивно намаляват като бройка.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Дичоу
- Легендарен флуудър
както писаха в Новинар (ако не се лъжа)..."хубаво, че Сергей каза, че няма имидж мейкър...защото ако имаше...то трябваше след този клип да бъде уволнен" цитирам по памет
За мене едно е сигурно. ДПС не само трябва да излезнат трайно от властта, но и да се предприемат действия срещу нея.