Разбира се. Просто недоволствам от липсата на всякаква адекватност...Търговецът на кристал написа:...
Бакшиши гризнаха дръвцето заради имитация.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Бакшиши гризнаха дръвцето заради имитация.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Нека им е зле на ш*баните п*д*растчета!!! Отдавна съм им вдигнал мерника и даже планирах маломащабни терористични актове
Веднъж махам на едно такси да ми спре, то ми спира - гледам пише "ОК", ама нали парен кашата духа - вглеждам се по-отблизо в етикета с тарифата (на която пишеше нещо от рода на 2,59 лв/км), а балшишът вътре ми вика "Ше се качваш ли, или ше гледаш цената?". Аз му викам "ше гледам цената, ае чао!". След това спирам друго такси - на форма "Радио СВ такси" (9 12 63), която си е читава. Качвам се и гледам след малко, че шОферът не е пуснал брояча. Обърнах му внимание върху този факт, а оня вика "15 лв става ли?". (от СУ до Младост 3, което обикновено ми излиза към 7 лв). Викам "К'во?". "Ми 15 лв взимам дотам". Викам "Ше вземеш, ама друг път. Искам да включиш брояча". "Абе какво се правиш пък ти? Айде за 10 ше те закарам". Викам "абе не ми разправяй глупости бе, включи брояча!". Оня: "Абе като не искаш слизай!". "Бре, сериозно - я си дай служебния номер!". Шоферът: "Абе какво искаш? Нали няма да ти искам пари?". Е не ми даде служебния си но,мер, но запомних номера на колата и се обадих на фирмата, за да направя оплакване. изпитах истинско садистично удоволствие. Да го д***т ш*****те тарикатчета! Като се опитват да ментят, да си знаят и рисковете!
Веднъж махам на едно такси да ми спре, то ми спира - гледам пише "ОК", ама нали парен кашата духа - вглеждам се по-отблизо в етикета с тарифата (на която пишеше нещо от рода на 2,59 лв/км), а балшишът вътре ми вика "Ше се качваш ли, или ше гледаш цената?". Аз му викам "ше гледам цената, ае чао!". След това спирам друго такси - на форма "Радио СВ такси" (9 12 63), която си е читава. Качвам се и гледам след малко, че шОферът не е пуснал брояча. Обърнах му внимание върху този факт, а оня вика "15 лв става ли?". (от СУ до Младост 3, което обикновено ми излиза към 7 лв). Викам "К'во?". "Ми 15 лв взимам дотам". Викам "Ше вземеш, ама друг път. Искам да включиш брояча". "Абе какво се правиш пък ти? Айде за 10 ше те закарам". Викам "абе не ми разправяй глупости бе, включи брояча!". Оня: "Абе като не искаш слизай!". "Бре, сериозно - я си дай служебния номер!". Шоферът: "Абе какво искаш? Нали няма да ти искам пари?". Е не ми даде служебния си но,мер, но запомних номера на колата и се обадих на фирмата, за да направя оплакване. изпитах истинско садистично удоволствие. Да го д***т ш*****те тарикатчета! Като се опитват да ментят, да си знаят и рисковете!
Отдавна го подозирам този терорист Пора! Още от преди 2-3 години, когато нещо гърмя по Банско. Тогава правИ официални декларации, ама аз не му хванах вярата! Екотерорист! Гуантанамо за такива!pora_e_priqtel написа:Отдавна съм им вдигнал мерника и даже планирах маломащабни терористични актове![]()
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Викторе, с всичко съм съгласен, най-вече с псувните. 
Също и аз не ги харесвам, обаче да вметна, че "ОК Автотранс" ми се струват легална фирма и тарифите им са ниски. Освен другото имам добро мнение за тях, наистина почерпено само от един път, когато видях, че взимат и за по- малко разстояние.
Knights of the Cross
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е то с тия тарифи оставаше и да си гонят клиентите. Тия за разстоянието от Плиска до Орлов мост ще ти вземат колкото от Младост до Орлов мост с нормална фирма.
Жокер, аз вдъхнових Майкъл Крайтън да напише "Състояние на страх" с екотерористите, дето взривяват ледовете в Антарктида, за да заблудят света, че има глобално затопляне
Жокер, аз вдъхнових Майкъл Крайтън да напише "Състояние на страх" с екотерористите, дето взривяват ледовете в Антарктида, за да заблудят света, че има глобално затопляне
Имаме новина!
Пора си призна!

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Уведомете журналистите и разкарайте тоя Обама от първите страници, че ми писна да се бута пред мен! 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Пора президент! 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бъдете с мен! Или вървете при Саддам... 
- DADO
- Легендарен флуудър
С тия завишени цени отдавна трябваше да гризнат дръвцето.
Ibiza DJ
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
ОК са фирмата, която единствена има права за летището и за автогарата. И на двете места нямат право да спират други коли, освен техните.
Веднъж говорих с един таксиметров шофьор - той ми каза, че всевъзможните копия на ОК са над 40...
А Такси за един долар си е много хубава фирма. И на много ниски тарифи, и са лоялни, но единственият им недостатък е, че е почти невъзможно да си хванеш тяхна кола
Другите, на които имам доверие, са За едно Евро. Те също са с ниски тарифи.
Веднъж говорих с един таксиметров шофьор - той ми каза, че всевъзможните копия на ОК са над 40...
А Такси за един долар си е много хубава фирма. И на много ниски тарифи, и са лоялни, но единственият им недостатък е, че е почти невъзможно да си хванеш тяхна кола
Другите, на които имам доверие, са За едно Евро. Те също са с ниски тарифи.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Навремето имаше едни Texaco, дето отстрани пишеше Havoline. Тия колко са ме возили от студентски град... 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Има и едни "ОК суперлукс". 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сигурно има и "ОК Суперчепче"