Английска филология 4
Модератор: Don Horhe
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Английска филология 4
Ами, Снеж..., аз например имах и книжното, и онлайн изданието и на двете книги, които споменах. Хем си ги прелиствах с кеф, хем ми беше лесно с презентациите. Така че не е съвсем мечешка услуга.
-
snijana
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
ее, това твойто си е частен случайMERCES_LETIFER написа:Ами, Снеж..., аз например имах и книжното, и онлайн изданието и на двете книги, които споменах. Хем си ги прелиствах с кеф, хем ми беше лесно с презентациите. Така че не е съвсем мечешка услуга.
futuristic ain't shit to me
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Дам, определено ще ви улесни и електронна версия. Аз бях забравил, че търсихме колокации... Тя и Иринчето имаше предвид книги, дето ги има в интернет. Демек харесвате си няколко книжки в нета и после тръгвате да ги търсите в бритиш каунсъла. Ако ги нямате в библиотечката вкъщи, де.
- Grimalkin
- В началото бе словото
- Специалност: Англйска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абе, хора, я да питам - трябва ли някой да одобри книгата, която сме избрали? Защото май утре трябва да предадем списък на Казакова, а тъкмо си избрах книга и ако вземе да кеже, че не става....???
- Animassacre
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Естествено че трябва.Grimalkin написа:Абе, хора, я да питам - трябва ли някой да одобри книгата, която сме избрали? Защото май утре трябва да предадем списък на Казакова, а тъкмо си избрах книга и ако вземе да кеже, че не става....???
Черногорска или Rape and Gag-ова трябва. По принцип ние вече си избрахме книга с едни колеги и ни я одобриха.

Subete ga shindeiru toki ni boku wa ochi ochi shitte irarenai!
Kikanju no mae ni aru ken no you ni boku wa tomenai!!!
- Rebellion
- В началото бе словото
Здравейте,а да ви питам случайно дали вместо приемен изпит важи някакъв сертификат от типа на TOEFL,SAT,IELTS?Благодазя предварително 
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
НЕ. 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Преди четири-пет години не важеше, та и сега сигур не важи :Р
- Rebellion
- В началото бе словото
Е да щеше да е прекалено лесно да си спестиш едно ходене на изпит.Благодаря за инфото 
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Привет, колеги!
Имам нужда от малко помощ. Става въпрос за една приятелка (китайка), която в момента е втори курс АФ, на която й трябват записки и материали от лекции. Тъй като моите колеги от времето, когато бях АФ са вече в четвърти курс, почти на никого нямам координати а и едва ли ще имат материали от преди 2 години, се обръщам към вас тук. Ако някой може и иска да помогне, нека ми прати ЛС. Благодаря
Имам нужда от малко помощ. Става въпрос за една приятелка (китайка), която в момента е втори курс АФ, на която й трябват записки и материали от лекции. Тъй като моите колеги от времето, когато бях АФ са вече в четвърти курс, почти на никого нямам координати а и едва ли ще имат материали от преди 2 години, се обръщам към вас тук. Ако някой може и иска да помогне, нека ми прати ЛС. Благодаря
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Wicked
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: семестриално завършил
Здравейте,
Реших да потърся съвет от вас, т.к. предполагам сте доста по-наясно и с порядките и с преподавателите-англицисти, актуални в момента в СУ.
Завършила съм семестриално преди ужасно много време (2002), но ... по ред причини не съм и опитвала да се дипломирам. Взех си писмения държавен на първата възможна редовна сесия, но оттогава кракът ми в СУ е стъпвал общо 3-4 пъти, 2 от които миналия месец когато си пуснах молба за явяване на устен държавен през юни 2009.
Та, идеята ми е, че след толкова години далеч от материята, ще ми е нужен някой благосклонен преподавател, който да ми помогне да си планирам четенето така, все едно започвам сега в 1 курс и в следващите няколко месеца ще се наложи да завърша експресно. Т.е. нужен ми е план, по който да се движа - със задължителните тухли, които ще трябва да "изям" и прочее. Идеи и материали са добре дошли от всякъде, особено добре разработени теми от конспекта за държавен.
Въпросът ми е да споделите при кого от преподавателите от Английска филология бихте отишли вие с молба като моята? Пишете на лични, ако не искате да изказвате гласно мнението си за някои преподаватели.
Предварително благодаря за всяко мнение!
Cheers,
-; >
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
Аз съм от СтФ, но ми трябва адаптирана книжка на английски на първо, второ или трето ниво. Аз имам някакви, които не са трудни, но не са адаптирани и няма да ми ги признаят. Таа въпросът ми е дали има такива в библиотеката на вашия факултет, знам, че са под вашето ниво, но ако някой е чувал. В оксфорд центъра има, ама не сикам да си купувам, трябва ми за седмица.
-
snijana
- В началото бе словото
@ Lama
мне, не съм виждала и съм почти сигурна, че няма. съжалявам. сещам се, че една моя позната имаше адаптирана книжка с приказки на оскар уайлд, ако би ти свършило работа изобще
мне, не съм виждала и съм почти сигурна, че няма. съжалявам. сещам се, че една моя позната имаше адаптирана книжка с приказки на оскар уайлд, ако би ти свършило работа изобще
futuristic ain't shit to me
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
Мерси много, за момента ми удобри "Малки жени", въпреки че най-вероятон на самоот изпитване няма да ми я признае, "защото е над нашето ниво" 
- jolly_f
- Да живей словото
- Курс: втори
Колеги, къде ще бъдете на 8-ми декември? 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde