Някои асистенти пишат коректно отсъствията, други ги ползват чисто информативно ей така, да отбият номера, в което няма нищо лошо - и в гимназията беше така...
Отделно и е решено всяка катедра да решава сама за такива заверки, според водача си, какво мисли той. Примерно аз ще съм редовен по МПП, защото така ми отърва, вече имам 1 отсъствие
Заверки в ЮФ - "за" и "против"
Модератор: MidwinterSun
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Заверки в ЮФ - "за" и "против"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти може би учиш в някой друг Юридически факултет.inna написа:
Не знам, аз изхождам от факта, че досега на нас не са ни писали отсъствия...че някои и направо си казаха, че не държат да ходим![]()
Прав е Кристо - и по-лошо можеше да бъде.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
fusion
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
- Курс: първи
а официално, колко пъти може да се отсъства или всичко си остава лична договорка с асистента
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
Официално нямаш право на НИТО ЕДНО неизвинено отсъствие.Извиняваш се с бележка от личния лекар (като в училище хахаха), която, ако не се лъжа, трябва да е подписана от декана!Смях!!!Но пък, ако си извиняваш отсъствията, не може извинените да надвишават 50% от броя на упражненията.Което ме навежда на мисълта, че мога да отида на половината упражнения и после останалите 50% да си ги извиня.Ако всички започнат да действат на тоя принцип, в канцеларията на ЮФ ще настане такъв хаос от мед. бележки и молби до декана, че много бързо ще развеят бялото знаме.Някак не си представям онези работни пчелички да се занимават и с тази адм. работа.
Иначе наистина има асистенти, които открвено си казват, че не има пука кой идва на упражнения.Щели да ни дават заверки накрая, ако ще има някакви в книжката.Практиката показвала, че може да си се подготвил добре за изпита и без да си висял в университета, но пък и обратното се случвало =).Явно си зависи от това доколко самите асистенти се сдухват от въведените правила и какви са изискванията към тях на съответния преподавател.
Иначе наистина има асистенти, които открвено си казват, че не има пука кой идва на упражнения.Щели да ни дават заверки накрая, ако ще има някакви в книжката.Практиката показвала, че може да си се подготвил добре за изпита и без да си висял в университета, но пък и обратното се случвало =).Явно си зависи от това доколко самите асистенти се сдухват от въведените правила и какви са изискванията към тях на съответния преподавател.