За или против ваксините антигрип
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: За или против ваксините антигрип
Уви, при такива като мене, пневмониите стават и от лекувани настинки/грипове. Не е нормално да се налага да пия антибиотици (и то силни) по 2-3 пъти в годината. ПиснА ми (минути за мрънкане, простете).
Но и с ваксини, и без - ситуацията е без промяна. Така че съм избрала да карам без, а и баща ми, по принцип, е против.
Но и с ваксини, и без - ситуацията е без промяна. Така че съм избрала да карам без, а и баща ми, по принцип, е против.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Sanctus Espiritus
- Драскач
- Специалност: Индология
Против каквито и да е ваксини! Ако някой е чел "черната книга", може да говорим... 
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
От няколко години цялото семейство се ваксинираме редовно. Сигурно има основателни причини и против, но баща ми, а и други близки лекари не са ми казвали да не го правя, защото еди какво си.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
ами аз лично съм против грипната ваксина. доста хора се оплакват, че въпреки употребата й, пак си боледуват и то не по-леко.... а и грипа постоянно развива нови щамове..ако трябва да се ваксинираме срещу всеки щам...къде ще му излезе краят
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Всяка година във ваксините се залагат най-активните щамове. Примерно тази година са различни три спрямо миналата. Не че е невъзможно да те разболее някой "миналогодишен" щам, но не е и много вероятно.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Аз всяка година се ваксинирам. Тази също ще го направя и мисля че определено има ефект.
-
snijana
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
значи аз по принцип съм против, но родителите ми са лекари. майка ми е много твърдоглава и от няколко години насам ме принуждава да си сложа противогрипна ваксина колкото и да протестирам
миналата година и тази година обаче, когато всички се изпонатръшкаха от разни вируси, аз си бях ок. имала съм сополи и ме е наболявало гърло, но съм се оправяла с чай и прополки. не съм пила антибиотик от близо 3 години (да чукам на дърво!!!), така че явно имат някакъв ефект. има и друго - начинът на живот се отразява страшно много на общото здраве. не може човек да яде боклуци, да прекалява с кафе, алкохол и тем подобни, да не се наспива, и да е здрав прав и корав, та ако ще 5 противогрипни и имуностимуланти и витамини да изгълта
миналата година и тази година обаче, когато всички се изпонатръшкаха от разни вируси, аз си бях ок. имала съм сополи и ме е наболявало гърло, но съм се оправяла с чай и прополки. не съм пила антибиотик от близо 3 години (да чукам на дърво!!!), така че явно имат някакъв ефект. има и друго - начинът на живот се отразява страшно много на общото здраве. не може човек да яде боклуци, да прекалява с кафе, алкохол и тем подобни, да не се наспива, и да е здрав прав и корав, та ако ще 5 противогрипни и имуностимуланти и витамини да изгълта
futuristic ain't shit to me
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
мда аз без никакви такива ваксини не съм пила антибиотици по повод настинка / грип поне 2 години... а алкохола пази 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- GENERALISIMUS
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство (СИ)
Re: good
Наистина ли има такива ваксини?allshallperish написа:Наистина ли има такава тема?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз пък не съм пила антибиотик от... не знам, от много време. И затова и спрях да ходя на лекар като се поразболея. Веднага ми връчват рецепта с някой пеницилинов антибиотик. Просто не я следвам. Писна ми само с ненужни антибиотици да ме тъпчат...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
и правилно...стига да не стане сериозно
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Еми да, точно това е идеята - да не се стига до усложнения, защото стигне ли се, антибиотиците са почти винаги в кърпа вързани. Та затуй - имуностимулатори. Ако организмът е силен, ще се пребори с вируса навреме.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Аз си карам на Респивакс няколко месеца и нямам сериозни проблеми

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
А този Респивакс надежден ли е? Може ли всеки да го приема?Продължителност на приемането ?Малко повече инфо
може ли.
//пак ми отиде гърлото
//пак ми отиде гърлото
Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Ми то е имуностимулатор. Пие се от октомври до декември някъде по 20 дни всеки месец. Не съм чувала да има някакви странични ефекти или ограничения при приемането. 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)