Както казваше един герой в "Ало, ало" - "Добрютру Рьони"
1.Нека цитирам :
camel написа:
4. Опиши с една дума следните изпълнители: Фреди Меркюри
Май си пропуснал, вероятно поради "недоглеждане"
2.Отново цитирам :
Бeтон написа:pi4 написа:
4-Какво би направил,ако един ден влезеш в стаята на децата си и видиш,че има плакати на някви плашипотарници с маски,от които излизат секви неща,в стаята има черепи,скелети,мръсни дрехи,има числата 66,666 залепени са думите death,satana и други такъви синоними,правили са си фотосесии с език,прокаран между зъбите на черепи и това според тях са най-хубавите им снимки,т.е. ако разбереш,че са метъли
4-На пръв поглед това изглежда сложен въпрос. Но не, поради една причина. Жена ми ще слуша поп-фолк и ще пийва заедно с мен, защото няма откъде да я намеря някаква друга и как така децата ми ще са метъли

В моето семейство няма пропаднали, предполагам и от страната на жената няма да има такива. Приятели ли ще ги зарибят? Нали първо ще видят мама и татко
Но да предположим непредположимото. Няма да ги застрелям. Като влезна във въпросната стая, под ритъма на - "стаята пред мен" (сещаш се изпълнителката) и съзра черепите и другите аксесоари

май ще има сериозна разправия и изчистване на недоразумението и основно почистване на стаята.
Но в действителна ситуация предполагам няма как да ми се случи. От малки ще съм им казвал да бягат от наркомани като дявол от тамян

Не си представям децата ми надрусани
Бeтон написа:
8. Всеки знае, че имам особено мнение. Най-възмутителната им черта е, че правят анти- коалиции. Няма друг стил, който да прави нещо анти срещу трети. Думи като "чалгарите на еди какво си" са меко казано за хора с неуравновесено психично състояние
Не мислиш ли, че си противоречиш?От една страна се противопоставяш на хората, които казват "чалгарите са/на еди какво си" и съответно ги наричаш "неуравновесени психически", а от друга страна определяш цяла социално-културна група(хората слушащи метъл или близки до метъла стилове) като "наркомани".Лично виждал ли си
ВСЕКИ ЕДИН човек слушащ метъл, за да знаеш, че той е наркоман?На последната част, ако е възможно отговори само с ДА/НЕ
3.Нека предположим следната ситуация(pi4 предразположи към role-playing games) - случайна среща, любов от пръв поглед с момиче, при това взаимно.Всичко върви прекрасно, бурна страст, любов, птички и пчелички(

).Но след това разбираш, че момичето не слуша поп-фолк.И даже по-лошо - има изключително негативно мнение за него

Как ще реагираш?
4.Коледа и Нова Година български празници ли са?
5.
Бeтон написа:
Че аз грехове имам ли?
Чувал ли си за библейската притча относно Христос и това, което е казал :
"Тоз, който е безгрешен първи да хвърли камъка."
6.Мислиш ли, че си самовлюбен?Забелязах, че с пи4, или взаимно, или сами на себе си правите комплименти.И какво мислиш за приказката "умря циганката дето ме хвалеше..." ?
7.Отново цитатче
Бeтон написа:
3-За такива е много лошо отпадане на бригадирското движение ли, как да го нарека. Сега нямаше да се чудят какво да правят и нон стоп из тоя форум да киснат, ами тъкмо срещу октомври щяха да бъдат на полето за прибирането на есенните култури. Или в някоя овощна градина. Пет пъти да се качат на ябълката и ще се отрази позитивно на формата им. Специално за отношението ми - да си плямпат. Но говори зле за форума на СУ да е управляван от група пенсионери и други със странни разбирания и манталитет потъпкващи всичко що е различно от тях. Абсолютен мини модел на държавата. Все едно гледаш оста БСП-ДПС
Струва ли ти се лицемерно, че от една страна те дразни как управата на форума, съставена от "пенсионери"(ехе, мерси, на 20 съм, пък пенсионер вече

) отрича и наказва инакомислието(макар да не съм
съвсем съгласен), а от друга ти самият си позволяваш индиректно да наричаш същите тези инакомислещи(но от твоята гледна точка инакомислещи) "селяни"(или ако ти е по-удобно - хора, вършещи селскостопански труд)?
8.За този се сетих тъкмо след като пуснах мнението, та може да се счита за едит : Външният вид ли е най-важното в един човек за теб?