индивидуална класация

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Joro
В началото бе словото

Re: индивидуална класация

Мнение от Joro »

....и на базата на какъв критерии се настаняват студентите.

Аз имам сестра, която учи извън населенето място където живеят нашите и до сега винаги бях настаняван на трета класация, но тази година не можах и искам да подам молба за индивудуална,но не знам на какви критерии се настаняват,,,,кои са с предимство?
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

тези с по-висок успех

никой не ти гледа дохода/брата/сестрата
това не е няква строго индивидуална класация, а чисто и просто
ЗА ТЕКУЩО ОСВОБОЖДАВАЩИ СЕ МЕСТА

т.е. колеги сме, ама ти имаш успех 3.50, аз имам 3.75, сори, с предимство съм
създава се един голям списък от 800-1000 души, приравнени чрез коефициент (писано е за това из форумите, няма да го обяснявам, намери начин да си прочетеш сам!)
и седиш и чакаш да ти се обадят по телефона и да ти кажат "Пенка се отказа/освободи си мястото/завърши, заповядай на нейното"

айде успех
Аватар
mirela
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика
Курс: първи

Мнение от mirela »

А какви документи трябват ? Средно приблизително по колко човека взимат общежития от тази индивидуална класация? Незнам какво ще правя не ми дадоха общежитие с 5.54 във ФНПП за малко беше мин. 5.65. Подадох документи за социално, при положение, че майка ми и баща ми са разведени и не получаваме издражка, имам брат, който учи извън населеното място, в което живеем. Дохотите, който са на майка ми се разпределят на човек по 190лв. (който не стигат за нищо) и пак не са ме класирали. :roll: :roll:
Joro
В началото бе словото

Мнение от Joro »

Таз година дохода е 150 лв. Всеки над този доход не влиза дори да има брад или сестра учащи на вън както съм аз.

Нека само ти кажа нещо...всичко е до укриване на финанси...тези които са строителни работници спокойно могат да укриват доходи без да ги хванат...ето един познат има 3-ка успех и го настаниха защото имат доход под 130 лв на член от семейството, а онзи ден баща му у нас прави изолация и за 4 дни ни взе 480 лева! Имай в предвид, че работи и на други обекти.

..ето защо ми е много смешно когато някой Българин започне да плюе по турците или по циганите вместо да види, че българите са най-циганската нация:)

Айде приятно бездомие и нас вас колеги....докато тези социално слабите с бмв-та и джипове си живеят за 15 лева наем на месец, а ние да се надяваме по-скоро да ни блъсне хеликоптер.
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

Да ме беше блъснал по-добре :D
Аз съм си наред имам си общежитие от първа класация, но сестра ми, още от първи курс и попариха светлите амбиции. С 180 лева доход на човек и мен( нали уча извън населеното място на мама и тати) не и излезе късметът. Та питам аз какви са тези идиоти от СБО, които не проверяват служебни бележки за доходи или от разните там бюра по труда? Защото да ви кажа с тези си доходи нашите ходят голи и боси и дават всичко за нас, радват се, че учим в СУ, но аз вече на нищо не се радвам, за две години се нагледах на простотии в Студентски. И сега, след третата социална класация уж няма места. Сигурно свободното легло в моята стая са го изпуснали без да искат. А сестра ми се спасява тук и там при приятели.
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Вярно ли е, че днес ще качат списъците в 42Б. Един приятел живее там и каза, че са се насъбрали доста хора?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Katherine
В началото бе словото

Мнение от Katherine »

Някой знае ли дали са извадили класацията,че никъде не мога да я намеря,няма я в сайта на СБО... :roll:
Аватар
FireBlade
В началото бе словото

Мнение от FireBlade »

За жалост не само ти..просто я няма ще изчакаме до довечера и ще видим утре вече в Студентски :shock:
Katherine
В началото бе словото

Мнение от Katherine »

Все още имам надежда,че днес ще успеят да я качат в нета....че вече ми писна да чакам....
Аватар
aviska_
В началото бе словото

Мнение от aviska_ »

А тази година как стоят нещата със "силно ограничените бройки"? Още ли е така? И горе-долу какъв процент от приетите първокурсници получават легло в общежитие?
"и поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден,
без там пристанище да зная"
Аватар
Little_Betty
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от Little_Betty »

И аз опитвам да съставя някаква статистика, но за момента е без резултат, понеже годините не си приличат нито по балове, нито по желанията на студентите. СУ и УНСС по принцип имали някакъв договор за "взаимопомощ" по въпроса с общежитията, но УНСС поискали от СУ и те не им отпуснали и сега и за СУ няма да има. :roll: Индивидуални молби има...но до тогава... :?:
Разговаряй любезно с всеки човек. Никога не знаеш кой ще попадне сред съдебните заседатели.
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Какво е това индивидуална кладация?
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”