Весели случки с кандидат-студенти

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Весели случки с кандидат-студенти

Мнение от Sla-Mori »

Не знам какво толкова ви пречи, ако някой си внесе един шоколад или вафла, или кроасан...т.е. малко количество храна. Не го правИМ, за да се наплюскаме, а защото имаме нужда от тях. На първия ми предварителен (беше в ТУ) отидох без нищо...е, накрая бях жадна гладна и точно на единствената проблемна задача голяма част от мислите ми бяха ориентирани към стържещия ми стомах, не издържах и си тръгнах без да доизмисля задачата.
Пък и шоколадът, ако не подсилва мисленето, то поне помага малко да се разсееш и отпуснеш. На първия редовен по математика в СУ си тръгнах много добре с първите задачи, без време 1, 2, 3, но на 4та забозих нещо, викам си "Хайде следващата", ама така, три задачи поред, губех време в мъки върху почти елементарни задачи, особено 4та, почнах да се чудя за какво съм на тоя изпит като само ще се издъня, с две думи-паникьосах се. И в тоя момент се сетих за неразопакования ми шоколад, изядох няколко парчета и малко след това реших и 3те задачи (едната все пак ми беше грешна :D ) и си продължих натам... На втория редовен изядох едно малко шоколадче преди да отида на изпита и там още отначало си почнах с един голям и такива проблеми като от първия нямах :mrgreen:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

На един изпит в УНСС станах свидетел на това как едно момиче се прецака буквално, защото зацапа обилно с шоколад бланката за отговорите...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

аз като бях на изпита в УНСС и квестора разказа на всички в залата тогава ,че миналата година дошло едно момиче на изпит с 2 шоколада ,изяла ги и си тръгнала ..падна голям смях :)
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Sla-Mori написа:На втория редовен изядох едно малко шоколадче преди да отида на изпита и там още отначало си почнах с един голям и такива проблеми като от първия нямах :mrgreen:
Мислиш ли, че точно това е ключът към успеха. Те хората са го измислили преди доста време. Прост ритуал, който да те зареди с енергия сутрин, без значение дали си на изпит или не - закуска. Все едно в нормални условия не можеш да изкараш 4 часа макс без ядене.
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

А чувал/а ли си за самонавиване и че когато в даден момент нещо не ти е налично, точно тогава решаваш, че адски ти трябва, особено за храна и вода важи това.
Не съм малоумна, знам, че шоколадът не ми е вкарал знанието в главата, просто ме е успокоил и съм могла да си разсъждавам нормално.
А изпит не е "нормални условия". И принципно ям на по-малко от 4 часа, когато съм в наистина нормални условия... просто обичам да си похапвам редовно :D А и изпитът е 5 часа :roll:
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

така е.. аз на предварителния на ТУ като ходих нямах шоколад нито нищо...само 0.5л вода, която така или иначе пийнах преди изпита...като ги гледах всички с тия шоколади и т.н. супер мн ми се прияде...ама нямах
След това като ходих на изпитите на СУ си взимах по една милка и по някви бадеми и 1.5л вода...но шоколада и бадемите оставаха винаги в чантата..даже не се сещах за тях, а вода пиех супер малко..за това по-добре си носи там всичко, пък може и да не го ползваш (ядеш :) )
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Така е, и аз мн. се дразня ,когато нещо ми липсва и мисълта ми е само в него (като например когато е топло, но вс. останали имат връхна дреха за всеки случай, а само аз съм по къс ръкав-аа,издивявам :lol: ). И аз внимавах да не си изцапам листовете с шоколад, въпреки че ги цапах с разни червени черти (от лака за нокти) и се бях панирала, че ще ми анулират работата :lol:
Все пак по изпити и т.н. препоръчвам винаги да си носите по нещо за ядене и пиене ако не за друго, то поне да знаете, че го имате, и че в критична ситуация можете да прибегнете до него. А и пиенето на вода разсейва и избистря мозъка, хехе.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

охх и аз на първия редовен по математика бях много гладна и обърках най-лесната задача,защото бързах да си тръгна,за да се насвиня :lol:,а вода секи път си носех и оставаше неотваряна,защото щеше да ми се доходи до кенеф,а тва много ме разсейва ..абе не е лесно ...
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

аа..аз до тоалетната ходих винаги по 2-3 пъти щото на едно място толкова време немога да седя...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Аз пък тая година ходих на 9 изпита и на нито един не си носих грам вода или храна. Преди всеки изпит изпивах едно кафе, хапвах нещо дребно и евентуално пиках. Пък какво ме интересува оня до мен, че яде шоколад, пък аз нямам. Ако ми се яде шоколад, ще ям преди изпита.
Аватар
innamorata
Да живей словото
Специалност: Maтематика и информатика
Курс: първи

Мнение от innamorata »

аз направих истински фурор на матурата по БЕЛ.
попринцип когато огладнея трябва да хапна нещо веднага, защото иначе се побърквам, затова се бях подсигурила с един кроасан, пакетче солети, две вафли, пакетче фъстъци и бутилка вода. И изконсумирах всичко. квесторките не можаха да повярват. никой не беше виждал такова нещо!
Но пък искарах 5.70 :D
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

и аз нз как си го иЗкарала!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Ако беше взела и малко доматки и краставици за една мешана салата, сигурно си щяла да имаш 6.00. Изобщо не мога да ви разбера с това ядене. Последният пост пък направо е култов. На мен ако по време на изпит ми се до*бе, какво? Да си водя една курва с мен?
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ники написа:Аз пък тая година ходих на 9 изпита и на нито един не си носих грам вода или храна. Преди всеки изпит изпивах едно кафе, хапвах нещо дребно и евентуално пиках. Пък какво ме интересува оня до мен, че яде шоколад, пък аз нямам. Ако ми се яде шоколад, ще ям преди изпита.
Аз пък ходих на два и се наядох и напих доволно. Кой от двама ни е бил по-щастлив?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

ники написа:Ако беше взела и малко доматки и краставици за една мешана салата, сигурно си щяла да имаш 6.00. Изобщо не мога да ви разбера с това ядене. Последният пост пък направо е култов. На мен ако по време на изпит ми се до*бе, какво? Да си водя една курва с мен?
в кой пост пък си видял нещо за ебане?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”