Пък и шоколадът, ако не подсилва мисленето, то поне помага малко да се разсееш и отпуснеш. На първия редовен по математика в СУ си тръгнах много добре с първите задачи, без време 1, 2, 3, но на 4та забозих нещо, викам си "Хайде следващата", ама така, три задачи поред, губех време в мъки върху почти елементарни задачи, особено 4та, почнах да се чудя за какво съм на тоя изпит като само ще се издъня, с две думи-паникьосах се. И в тоя момент се сетих за неразопакования ми шоколад, изядох няколко парчета и малко след това реших и 3те задачи (едната все пак ми беше грешна
Весели случки с кандидат-студенти
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Весели случки с кандидат-студенти
Не знам какво толкова ви пречи, ако някой си внесе един шоколад или вафла, или кроасан...т.е. малко количество храна. Не го правИМ, за да се наплюскаме, а защото имаме нужда от тях. На първия ми предварителен (беше в ТУ) отидох без нищо...е, накрая бях жадна гладна и точно на единствената проблемна задача голяма част от мислите ми бяха ориентирани към стържещия ми стомах, не издържах и си тръгнах без да доизмисля задачата.
Пък и шоколадът, ако не подсилва мисленето, то поне помага малко да се разсееш и отпуснеш. На първия редовен по математика в СУ си тръгнах много добре с първите задачи, без време 1, 2, 3, но на 4та забозих нещо, викам си "Хайде следващата", ама така, три задачи поред, губех време в мъки върху почти елементарни задачи, особено 4та, почнах да се чудя за какво съм на тоя изпит като само ще се издъня, с две думи-паникьосах се. И в тоя момент се сетих за неразопакования ми шоколад, изядох няколко парчета и малко след това реших и 3те задачи (едната все пак ми беше грешна
) и си продължих натам... На втория редовен изядох едно малко шоколадче преди да отида на изпита и там още отначало си почнах с един голям и такива проблеми като от първия нямах 
На един изпит в УНСС станах свидетел на това как едно момиче се прецака буквално, защото зацапа обилно с шоколад бланката за отговорите...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
аз като бях на изпита в УНСС и квестора разказа на всички в залата тогава ,че миналата година дошло едно момиче на изпит с 2 шоколада ,изяла ги и си тръгнала ..падна голям смях 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мислиш ли, че точно това е ключът към успеха. Те хората са го измислили преди доста време. Прост ритуал, който да те зареди с енергия сутрин, без значение дали си на изпит или не - закуска. Все едно в нормални условия не можеш да изкараш 4 часа макс без ядене.Sla-Mori написа:На втория редовен изядох едно малко шоколадче преди да отида на изпита и там още отначало си почнах с един голям и такива проблеми като от първия нямах
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А чувал/а ли си за самонавиване и че когато в даден момент нещо не ти е налично, точно тогава решаваш, че адски ти трябва, особено за храна и вода важи това.
Не съм малоумна, знам, че шоколадът не ми е вкарал знанието в главата, просто ме е успокоил и съм могла да си разсъждавам нормално.
А изпит не е "нормални условия". И принципно ям на по-малко от 4 часа, когато съм в наистина нормални условия... просто обичам да си похапвам редовно
А и изпитът е 5 часа 
Не съм малоумна, знам, че шоколадът не ми е вкарал знанието в главата, просто ме е успокоил и съм могла да си разсъждавам нормално.
А изпит не е "нормални условия". И принципно ям на по-малко от 4 часа, когато съм в наистина нормални условия... просто обичам да си похапвам редовно
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
така е.. аз на предварителния на ТУ като ходих нямах шоколад нито нищо...само 0.5л вода, която така или иначе пийнах преди изпита...като ги гледах всички с тия шоколади и т.н. супер мн ми се прияде...ама нямах
След това като ходих на изпитите на СУ си взимах по една милка и по някви бадеми и 1.5л вода...но шоколада и бадемите оставаха винаги в чантата..даже не се сещах за тях, а вода пиех супер малко..за това по-добре си носи там всичко, пък може и да не го ползваш (ядеш
)
След това като ходих на изпитите на СУ си взимах по една милка и по някви бадеми и 1.5л вода...но шоколада и бадемите оставаха винаги в чантата..даже не се сещах за тях, а вода пиех супер малко..за това по-добре си носи там всичко, пък може и да не го ползваш (ядеш
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Така е, и аз мн. се дразня ,когато нещо ми липсва и мисълта ми е само в него (като например когато е топло, но вс. останали имат връхна дреха за всеки случай, а само аз съм по къс ръкав-аа,издивявам
). И аз внимавах да не си изцапам листовете с шоколад, въпреки че ги цапах с разни червени черти (от лака за нокти) и се бях панирала, че ще ми анулират работата
Все пак по изпити и т.н. препоръчвам винаги да си носите по нещо за ядене и пиене ако не за друго, то поне да знаете, че го имате, и че в критична ситуация можете да прибегнете до него. А и пиенето на вода разсейва и избистря мозъка, хехе.
Все пак по изпити и т.н. препоръчвам винаги да си носите по нещо за ядене и пиене ако не за друго, то поне да знаете, че го имате, и че в критична ситуация можете да прибегнете до него. А и пиенето на вода разсейва и избистря мозъка, хехе.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
охх и аз на първия редовен по математика бях много гладна и обърках най-лесната задача,защото бързах да си тръгна,за да се насвиня
,а вода секи път си носех и оставаше неотваряна,защото щеше да ми се доходи до кенеф,а тва много ме разсейва ..абе не е лесно ...
- Тодорът
- Да живей словото
- Обратна връзка:
аа..аз до тоалетната ходих винаги по 2-3 пъти щото на едно място толкова време немога да седя...
- ники
- Легендарен флуудър
Аз пък тая година ходих на 9 изпита и на нито един не си носих грам вода или храна. Преди всеки изпит изпивах едно кафе, хапвах нещо дребно и евентуално пиках. Пък какво ме интересува оня до мен, че яде шоколад, пък аз нямам. Ако ми се яде шоколад, ще ям преди изпита.
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
- Курс: първи
аз направих истински фурор на матурата по БЕЛ.
попринцип когато огладнея трябва да хапна нещо веднага, защото иначе се побърквам, затова се бях подсигурила с един кроасан, пакетче солети, две вафли, пакетче фъстъци и бутилка вода. И изконсумирах всичко. квесторките не можаха да повярват. никой не беше виждал такова нещо!
Но пък искарах 5.70
попринцип когато огладнея трябва да хапна нещо веднага, защото иначе се побърквам, затова се бях подсигурила с един кроасан, пакетче солети, две вафли, пакетче фъстъци и бутилка вода. И изконсумирах всичко. квесторките не можаха да повярват. никой не беше виждал такова нещо!
Но пък искарах 5.70
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
- Тодорът
- Да живей словото
- Обратна връзка:
и аз нз как си го иЗкарала!
- ники
- Легендарен флуудър
Ако беше взела и малко доматки и краставици за една мешана салата, сигурно си щяла да имаш 6.00. Изобщо не мога да ви разбера с това ядене. Последният пост пък направо е култов. На мен ако по време на изпит ми се до*бе, какво? Да си водя една курва с мен?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Аз пък ходих на два и се наядох и напих доволно. Кой от двама ни е бил по-щастлив?ники написа:Аз пък тая година ходих на 9 изпита и на нито един не си носих грам вода или храна. Преди всеки изпит изпивах едно кафе, хапвах нещо дребно и евентуално пиках. Пък какво ме интересува оня до мен, че яде шоколад, пък аз нямам. Ако ми се яде шоколад, ще ям преди изпита.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Тодорът
- Да живей словото
- Обратна връзка:
в кой пост пък си видял нещо за ебане?ники написа:Ако беше взела и малко доматки и краставици за една мешана салата, сигурно си щяла да имаш 6.00. Изобщо не мога да ви разбера с това ядене. Последният пост пък направо е култов. На мен ако по време на изпит ми се до*бе, какво? Да си водя една курва с мен?