Задължителна матура по математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
Левски Завинаги
- В началото бе словото
Re: Матурата по математика
А в ТУ сега ще е пълен цирк 
Маитап ли си праят тез от мон ве да си опраят отговорите и да си пререшат задачите + 21 задача отговорът е 3 а не 2... малоумници немогат да събират и да изваждат... а тръгнали да правят тестове за решаването на нашето бъдеще...
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ти проверяваш в двата края на интервала, но явно си забравил върха на параболата, а той е в х=-1 и у=2 
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Прекалено много неща се влиза с тази кьопава матура по математика...
1. АСТРОФИЗИКА, МЕТЕОРОЛОГИЯ И ГЕОФИЗИКА
2. ИНЖЕНЕРНА ФИЗИКА
3. КОМПЮТЪРНА ХИМИЯ
4. МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА
5. ФИЗИКА
6. ФИЗИКА И ИНФОРМАТИКА
7. ФИЗИКА И МАТЕМАТИКА
8. ХИМИЯ
9. ХИМИЯ И ИНФОРМАТИКА
10. ЯДРЕНА ТЕХНИКА И ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА
Поне във FMI не са паднали толкова ниско...
Но най голямата простотия е че изпит по физика, матура по физика, изпит по математика, матура по математика са 3х/3х/2.5х/2.5х Това е жива подигравка...
Всъщност някой който е завършил предходна година, попринцип има ли право да ходи на матура, ако иска?
1. АСТРОФИЗИКА, МЕТЕОРОЛОГИЯ И ГЕОФИЗИКА
2. ИНЖЕНЕРНА ФИЗИКА
3. КОМПЮТЪРНА ХИМИЯ
4. МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА
5. ФИЗИКА
6. ФИЗИКА И ИНФОРМАТИКА
7. ФИЗИКА И МАТЕМАТИКА
8. ХИМИЯ
9. ХИМИЯ И ИНФОРМАТИКА
10. ЯДРЕНА ТЕХНИКА И ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА
Поне във FMI не са паднали толкова ниско...
Но най голямата простотия е че изпит по физика, матура по физика, изпит по математика, матура по математика са 3х/3х/2.5х/2.5х Това е жива подигравка...
Всъщност някой който е завършил предходна година, попринцип има ли право да ходи на матура, ако иска?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Матурата беше малоумно лесна. За квесторите какво да ви кажа. Ами продиктувах всички отговори от теста и решенията на последните три задачи на момчето, което седеше пред мен. Имам само едно питане. Чух, че в някои градове на чиновете е имало картончета с имената. Вярно ли е? При нас нямаше нищо такова и всеки можеше да се седне близо до когото си иска.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
На нас ни беше определено мястото, на което да седнем.
Don't think about the problem, think about the decision...
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Бобенцето, ти от къде си, ако може да попитам. Или ако не искаш да кажеш, поне от голям град ли си?
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аз съм от Пазарджик и при нас всеки беше разпределен на отделен чин с такова картонче...di_snooker написа:Бобенцето, ти от къде си, ако може да попитам. Или ако не искаш да кажеш, поне от голям град ли си?
Иначе квесторките ни по БЕЛ ни оставиха да си преписваме на воля... По математика едната беше някава ненормална, но поне бяхме единствената стая в която не се подсказваше
Аз съм от Бяла Слатина-малък град е.
Don't think about the problem, think about the decision...
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Аз съм от Дупница (юстендилско) и нито на първата, нито на втората матура имаше определени места за сядане. Не, че се оплаквам, но това до известна степен си е неравнопоставеност. В стаята, в която бях по БЕЛ гарантирам, че имаше поне двама, които ако нямаха свободата да седнат до някой познат умник нямаше да изкарат. А сега ще имат същите оценки, като останалите. Не е много честно май.
"Животът не е честен" казваше моята преподавателка по Литератупра!di_snooker написа:Аз съм от Дупница (юстендилско) и нито на първата, нито на втората матура имаше определени места за сядане. Не, че се оплаквам, но това до известна степен си е неравнопоставеност. В стаята, в която бях по БЕЛ гарантирам, че имаше поне двама, които ако нямаха свободата да седнат до някой познат умник нямаше да изкарат. А сега ще имат същите оценки, като останалите. Не е много честно май.
-
wolfstyle
- В началото бе словото
маале че сте ми умни всичкиии браво бе умници! елементарна ли ви беше матурата, а? 
-
pernik_ruullz
- В началото бе словото
ЕЕЕЕЕБРЕЕЕЕЕЕ УТЕПЛЯЦИ ЗУБЪРИИИИИ КЕФФ ЛИ ВИ Е ?!?!?!?
ДА ВИ Я ТУРИМ ТААА МАТУРА У ГЪЗО НА СИТЕ
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Като първо мнение, поне можеше да е на книжовен български, но профилът ти май обяснява всичко. Относно матурата, нямаше една задача, която може да определиш като трудна или объркваща; елементарни задачи, проверяващи минимум знания. Всеки, който малко разбира от елементарна математика, ще се съгласи с мен.pernik_ruullz написа:ЕЕЕЕЕБРЕЕЕЕЕЕ УТЕПЛЯЦИ ЗУБЪРИИИИИ КЕФФ ЛИ ВИ Е ?!?!?!?
P.S. Поне в училищния курс на преподаване, математиката и зубренето нещо не ми се вързват много.
Последно промяна от shayne на 22 Юли 2008, 11:34, променено общо 1 път.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Поне балът във Физика и Инженерна физика няма да е такъв,че с 3 да се влиза.Поне с тия матури ще им се вдигне минималния бал с едно 2 единици.
ПП Дори смятах,че ако имаш 6 на дипломата по балоогбразуващите предмети ти трябва 2,66 ,знам,че трябва да имаш минимум 3 ама оценка 2,66 е бая нисичка.Тия физици не ги знам какво ще допринесат са развитието на България.
ПП Дори смятах,че ако имаш 6 на дипломата по балоогбразуващите предмети ти трябва 2,66 ,знам,че трябва да имаш минимум 3 ама оценка 2,66 е бая нисичка.Тия физици не ги знам какво ще допринесат са развитието на България.