ГОЛЕМИЯТ ХАОС
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- boristudent
- В началото бе словото
пак съм аз
Зна4и първо в СУ се попълват документите и с тях отивам да внеса таксата и да се запиша във факултета ми

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Първо попълваш първата страница на студентската книжка, която е с твърди корици и отиваш веднага да внесеш таксата- не знам колко беше ама си носи най- сигурно 250 лева някъде- за различните специалности е различно...
След това си попълваш двата именника, студентскта лична книжка и другите документи и ги подават в кабинета за специалността ти...
След това си попълваш двата именника, студентскта лична книжка и другите документи и ги подават в кабинета за специалността ти...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РАБОТИ:
доста чудно защо всички трябваше да се блъскаме на едно място-литература, история, математика, английски и т.н.....определено нямаше организация. А и почти никакви обяснения за мотивацията на оценката. Не че съм очаквала нещо по-различно де.
Само нетърпеливо чакаха да си тръгвам и да не им губя времето.
Като стана дума за това. Тези, които успяха да се доберат до стаята и да си видят работата-съгласни ли сте с оценката след като си видяхте рецензия, грешки?

доста чудно защо всички трябваше да се блъскаме на едно място-литература, история, математика, английски и т.н.....определено нямаше организация. А и почти никакви обяснения за мотивацията на оценката. Не че съм очаквала нещо по-различно де.
Като стана дума за това. Тези, които успяха да се доберат до стаята и да си видят работата-съгласни ли сте с оценката след като си видяхте рецензия, грешки?
- boristudent
- В началото бе словото
биологическия
Къде се намира биологическия, някой знае ли 
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: пак съм аз
Всичко става във факултета, в коийто ти е специалността...boristudent написа:Зна4и първо в СУ се попълват документите и с тях отивам да внеса таксата и да се запиша във факултета ми![]()
и не забравяй носи си лична карта, оригинала на диплома и три снимки формат 4/6...
и внимаваи при попълването на документите- те са към пет шест лева... комплекта
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Беше тъпо- подчертали ми разни думички и като питам защо, то се чудят,какви глупсоти да измислят. Беше си пълно заяждане с темата ми. Ама какво да се прави...Най-многото догодина да отида ,да се ява по литература, може да не уча там,ама поне да докажа на себе си и на тях,че мога...Много ще се накефя,ако мога да им натрия носовете по този начин...derail написа:РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РАБОТИ:
доста чудно защо всички трябваше да се блъскаме на едно място-литература, история, математика, английски и т.н.....определено нямаше организация. А и почти никакви обяснения за мотивацията на оценката. Не че съм очаквала нещо по-различно де.Само нетърпеливо чакаха да си тръгвам и да не им губя времето.
Като стана дума за това. Тези, които успяха да се доберат до стаята и да си видят работата-съгласни ли сте с оценката след като си видяхте рецензия, грешки?![]()
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Не, те ги четат, но си подчертават тук там, разни думички като " така, по този начин, а, те...". Попринцип са 3-ма проверители,заради арбитъра, но в моята работа имаше само два цвята химикал. Не знам, но единият от тях си беше играл много повече да подчертава...И писали една дълга рецензия... Къде им остана време да я напишат,не знам... Явно са били ядосани и са искали да докажат,че могат да напишат рецензия само колкото работата ми 
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Не се ли плаща само таксата за първия семестър,аз така знам? т.е около 125-130лв(при цялостна такса 250-260лв) в зависимост от специалностите,защото все пак не е сигурно кой ще се добере до вториpost-mortem написа:Първо попълваш първата страница на студентската книжка, която е с твърди корици и отиваш веднага да внесеш таксата- не знам колко беше ама си носи най- сигурно 250 лева някъде- за различните специалности е различно...
плаща се половината от таксата, т.е. само за първия семестър, и освен това формат на снимките 4/6 е поредната глупост на СУ, защото този формат не се прави официално от няколко години. и "учудващо" как нормалните паспортни снимки, които ще ти направят във всяко фото и които не са 4/6 пасват идеално на празното място в документите, където трябва да бъдат залепени
mind ...
и на мен ми изглежда странно, че искат толкова големи снимки , и за УНСС искат 4/6yanitsa написа:плаща се половината от таксата, т.е. само за първия семестър, и освен това формат на снимките 4/6 е поредната глупост на СУ, защото този формат не се прави официално от няколко години. и "учудващо" как нормалните паспортни снимки, които ще ти направят във всяко фото и които не са 4/6 пасват идеално на празното място в документите, където трябва да бъдат залепени