Познаваш ли един Митко Манавски от ТУЕС, тая година завърши, "в" клас е май..explorer написа:ТУЕС (за непросветените - Технологическо училище Електронни системи към ТУ-София) и вече правист
Иначе аз завърших ПГАВТ "А.С. Попов", сега ФМИ СИ.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Познаваш ли един Митко Манавски от ТУЕС, тая година завърши, "в" клас е май..explorer написа:ТУЕС (за непросветените - Технологическо училище Електронни системи към ТУ-София) и вече правист
Разбира се, че го знам, макар че аз бях в "г"vvvv написа:Познаваш ли един Митко Манавски от ТУЕС, тая година завърши, "в" клас е май..explorer написа:ТУЕС (за непросветените - Технологическо училище Електронни системи към ТУ-София) и вече правист
Иначе аз завърших ПГАВТ "А.С. Попов", сега ФМИ СИ.
Хвърлям набързо един боб и забелязвам, че съм те виждал на изпитите по математика с младеж на име Здравко.Lama написа:caffeine, аз до 7-ми клас бях в НУКК.
А завърших 7-мо.
Сега ще съм стопанско управление - немски.
73 СОУ, Стопанско управление с немскиBooo написа:73 СОУ, София ----> Стопанско управление с френски
Хаха, ама аз още си ги обичам компютрите!Lama написа: Особено се учудих на explorer, познавам доста хора от ТУЕС от миналия випуск и всичките са тук или в ТУ и обичат компютрите![]()
аз и още момчета (ако не всички) от МГ-то в Плд сме все във ФМИ(те в СИ аз в ИС (на 0.03 стотни от тяхcaffeine написа:Хвърлям набързо един боб и забелязвам, че съм те виждал на изпитите по математика с младеж на име Здравко.Lama написа:caffeine, аз до 7-ми клас бях в НУКК.
А завърших 7-мо.
Сега ще съм стопанско управление - немски.Честито, че са те приели, нали.
Edit: Какво излезе - хората от МГ-тата стават прависти и дипломати, езиковите гимназии излъчват абитуриенти, грейнали от желание да учат математика, инфоматика или нещо такова (включително и моята скромна личност). Strange things happen in our little mountain town... Всъщност едно логично обяснение е, че на хората за 4 години им писва да учат математика. Хубаво би било да опровергаем този извод все пак.