Регионално развитие и политика

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
manzana
В началото бе словото

Re: Здравейте, колеги!

Мнение от manzana »

sweetness написа:Ооо много гадно това с езиците.Аз не знам какво ще правя тъй като съм кандидатствала с италиански и най-вероятно ще сме доста малко хора и ще има трудности... :( Поне предметите изглеждат интересни и дано няма многооо математика

8) миии колкото до математиката се подготви в първи курс по картография ще има доста задачки то това е половината изпит , както и по статистика , но там е лесно пък и изпита се взима не много трудно 8)
“Бракът е цената, която мъжете плащат за да правят секс, а сексът е цената, която жените плащат, за да сключат брак.
Аватар
manzana
В началото бе словото

Мнение от manzana »

sweetness написа:Аз искам да попитам колко са изпитите в първи курс и дали се учи повечко география, защото на мен ми е много интересна тя?

изпитите в първи курс са 10 задължителни + колкото предмета си избереш от факултативните ( избираемите дисциплини започват от трети семестър ). Значи първия семстър задължителните изпити са 4 плюс броя на факултативните дисциплини. А колкото до географията не се притеснявай ще си я учиш в изобилие та чак може и да ти се доповръща :lol: хахахаха Така че спокойно !
“Бракът е цената, която мъжете плащат за да правят секс, а сексът е цената, която жените плащат, за да сключат брак.
Аватар
MRA
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MRA »

защото съм ти колега
Аватар
manzana
В началото бе словото

Мнение от manzana »

lovesecret написа:Супер си, мерси много за бързия отговор :D :bounce: Всичко, което си написала звучи много интересно, вече нямам търпение да дойде 1 октомври :lol: Жалко единствено за езиците :roll: Много се надявах да мога да запиша испански, тъй като го учих като втори в гимназията, но явно ще си го уча сама :roll: Искам да те питам също колко предмета мога да запиша от избираемите и кои би ми препоръчала? Също ми е любопитно кои предмети изучавахте във втори курс (знам, че има време, но ми е интересно :) ) А нещата със спорта как седят? Задължителен ли е, носи ли ни бонуси и до колко спортове можем да избираме? :albino:
Значи избираемите предмети започват от втори курс сега можеш да запишеш факултативни които са пак избираеми но просто ти дават повече кредити за разлика от избираемите :wink: за първи, втори и трети семестър избираш по две факултативни ( въпреки че до колкото знам имаше колеги които записаха повече от две , но това ще си попитате адвайзерката например , но мисля че може ) иначе едната факултативна дисциплина ви се води и езика , но е малко загуба на време аз не бих записала пак език ако имах възможност ( поне с испанския много зле се получи ) Аз бях записала Културология , което се оказа малко скучничко , но пък изпита беше лесен , препоръчвам ти философия и етнология , а втория семестър психология , а за третия политология , заслужават си.
Колкото до предметите които сме изучавали във втори курс - Околна среда и природни ресурси , ГИС в регионалното развитие , Природна география на България ( тук дупе да ви я яко !!! ) , Социално-икономическа география на България , Административно право , Демография и управление на човешките ресурси , Регионално развитие и регионална политика , Устройство на територията + няколко избираеми дисциплини.
А за спорта не е задължителен . Ние първи курс всички се бяхме записали уж на спорт ама само до там :wink: накрая се разбра че не е задължителен за нас така че ако ти се занимава се запиши нещо . аз ходих на катерене и не ми хареса .
Аватар
manzana
В началото бе словото

Мнение от manzana »

MRA написа:защото съм ти колега
И се казваш Мурад нали :wink: 8) знам че си ми колега
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

manzana, благодаря за отговорите, много ми помогна :D
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
sweetness
В началото бе словото

Мнение от sweetness »

Супер си!!!Мерси за изчерпателната информация
Приятели ефектни - предатели перфектни
Аватар
MRA
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MRA »

manzana написа:
А ти си...?
Аватар
manzana
В началото бе словото

Мнение от manzana »

MRA написа:
manzana написа:
А ти си...?
:albino: :D :mrgreen: :alien: Мира
Аватар
MRA
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MRA »

Как разбра,че съм аз?
Аватар
manzana
В началото бе словото

Мнение от manzana »

:mrgreen: :lol: Хахахахахахахахахаха
По аватара ти :wink: Ръкостискане и отдоу пише с голями букви Rakia :wink: ако не друго поне това сам запомнила за тебе , че си откърмен с ракия . :albino:
Аватар
denitsa
В началото бе словото

Мнение от denitsa »

Здрасти на всички :) Аз също съм приета в Регионалното развитие и политика и реших че няма да е лошо тука да създадем малко познанства още преди да сме се видели :)))
Забелязах,че от по горните курсове са си направили труда да ни позапознаят с нещата и мн се радвам за което,щото и аз имах същите въпроси които повечето сте задавали :)

Абе да ви питам от вас някой подавал ли е декларация за общежитие???и какъв ви е г/д успеха ? Честно казано аз малко се тревожа дали ще ме вземат на общежитие :(
Аватар
MRA
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MRA »

denitsa написа:Здрасти на всички :) Аз също съм приета в Регионалното развитие и политика и реших че няма да е лошо тука да създадем малко познанства още преди да сме се видели :)))
Забелязах,че от по горните курсове са си направили труда да ни позапознаят с нещата и мн се радвам за което,щото и аз имах същите въпроси които повечето сте задавали :)

Абе да ви питам от вас някой подавал ли е декларация за общежитие???и какъв ви е г/д успеха ? Честно казано аз малко се тревожа дали ще ме вземат на общежитие :(

Споко.Минималният успех на второ класиране пада до 4.50-4.60.
Аватар
T.P.L
В началото бе словото

Мнение от T.P.L »

Здравейте и от мен колеги и колежки! 8)
The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Здравей, какво учиш или ще учиш? :roll:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Публикувай отговор