Разминавания в квотите

Архив на теми от "Студентски живот".
Аватар
Bushmen
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Разминавания в квотите

Мнение от Bushmen »

Lama написа:При вас пише ли всички изпити, на които ще се явявате? При мен пише само математика, а немски - не. Предполагам, че ще го напишат като направят разпределението и в коя зала ще съм, но аз все пак да си питам, докато е време :)
Ами не знам, на мен ми пише че ще ходя на БЕЛ, въпреки че литературното разпределение още не е излязло. На твое място бих се попритеснил ако още 1-2 дена го няма изпита ти. В момента съм в състояние, в което мога да дам само съвети за притеснение : 0
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

То аз вече се притесних, но не мога да си намеря касовата бележка. Но пък на картончето, което ми дадоха за самия изпит си пише трите изпита, а и е с печат... Утре ще ходя сигурно, че да не остана без изпит.

едит: Намерих си касовата бележка в кошчето ми за хартии. :lol:
Последно промяна от Lama на 08 Юли 2008, 21:25, променено общо 1 път.
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

За квотите: ето сайт, на който пише миналогодишните места за прием. Можете да видите, че са точно такива, каквито пише в персоналната ни информация, просто не са обновили базата данни. А за местата за тази година - ами те вече са утвърдени от МС и освен това документът, качен на сайта, си е официален, така че няма резон да има промени (най-малкото щяха вече да са отразени) :roll:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

explorer написа:За квотите: ето сайт, на който пише миналогодишните места за прием. Можете да видите, че са точно такива, каквито пише в персоналната ни информация, просто не са обновили базата данни. А за местата за тази година - ами те вече са утвърдени от МС и освен това документът, качен на сайта, си е официален, така че няма резон да има промени (най-малкото щяха вече да са отразени) :roll:
Именно! Точно това щях да казвам. Отворих *.pdf файла с минималните балове, квотите и броя на приетите. Направих си труда грижливо да сверя местата от минлата КСК с квотите, обявени в персоналната ми информация. БЯХА АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ!

Не знам защо бързате да правите драми. Прекалено сте нетърпеливи. Срока за записване свърши преди 3 дни. Имате ли представа колко хиляди документи трябва да се обработят? Не може всичко на един път. Базата данни вероятно още не е обновена. Да не мислите, че е лесно на хората, обработващи данните! Трябва да сме благодарни, че толкова бързо пуснаха персоналната ифнормация. Най-късно 2 дни преди изпитите всичко ще е наред, просто се изисква малко търпение и спокойствие ;)
Аватар
Bushmen
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Не са объркали само квотите - на мен са ми объркали желанията, а на Лама - изпитите. Мисля, че е достойно поне за една малка драмичка, колкото да си изкарам яда.
Bubulinka
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Bubulinka »

Да, на мен също ми направи впечатление. В документа "Места за прием" пише, че тази година местата за редовно право момичета са 160, а хоп! изненада на персоналната информация - 135... да, вярно миналата година е било така, но нали уж имаше увеличение? :?
Човек е това, в което вярва!
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Това с местата ще го оправят, стига сте мрънкали, просто са качили инфото от миналата година. Утре като ходя, ще им кажа, доволни? :)
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

При мен си ги пише и трита.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

Тия са малоумнициии! Изпитът по литература не са ми го записали като заявен... записали са ми все пак останалите 3.. ще ги погубя...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Обадете се в ректората и обяснете за какво става въпрос :wink:
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

При мене си пише всички изпити, данните ми са верни, желанията ми-също. Само местата, дето казвате и вие, са ми повече отколкото пише в официалните "Места за прием на студенти"...Предполага, че са нанесли от миналата година нещата...
Bubulinka
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Bubulinka »

lisichora написа:При мене си пише всички изпити, данните ми са верни, желанията ми-също. Само местата, дето казвате и вие, са ми повече отколкото пише в официалните "Места за прием на студенти"...Предполага, че са нанесли от миналата година нещата...
Браво! Тъкмо мислих да напиша същото... :king: И при мен няма абсолютно никакви грешки, но мисля, че не е редно да го споделям, имайки предвид всеобщия хаос и паника. Силно се надявам само квотите да се обновят :?
Човек е това, в което вярва!
Аватар
veliko
В началото бе словото
Специалност: приложна математика

Мнение от veliko »

И при мен има разминаване- в списъка с квотите приложна математика приема 35 мъже; в персонална информация пише 40 :shock:
"Той нямаше достатъчно въображение за да стане математик, затова стана поет... "
Аватар
Bushmen
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Офф говорих, разправях се, оправиха ми проблема. Наистина са объркали информациите много брутално, сами си признаха. Така че - ако имате някакъв проблем, изобщо не мислете, а веднага звънете, защото се оправя горе долу лесно, а ако не се кой знае какви проблеми може да ви създаде
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

В момента се актуализират квотите за всички специалности! Не се безпокойте за това, туко що говорих с Учебен отдел!
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”