Учене вечер!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Учене вечер!
Аз също уча най-добре след 22. И то в нощта преди изпита
Не съм имала особен проблем с това, не ми е пречило.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
аз рядко уча...
и ако все пак се случи, то е за не повече от час и половина/два, та наистина не ме чопли по кое време на деня ще се падне
(ех, те и затова оценките ми са една такава прелеееест...)
... обаче притежавам наистина уникалната способност да се концентрирам перфектно в 280 по пътя към Уни... стига да има място да се седне
и преговарям супер качествено 
и ако все пак се случи, то е за не повече от час и половина/два, та наистина не ме чопли по кое време на деня ще се падне
(ех, те и затова оценките ми са една такава прелеееест...)
... обаче притежавам наистина уникалната способност да се концентрирам перфектно в 280 по пътя към Уни... стига да има място да се седне
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Те и моите са прелестни по същата причина, че чета само една вечер и преговарям в автобуса 
-
simonkataF
- В началото бе словото
Така като чета,направо се успокоявам
Лошото при мен е,че работя,невъзможно ми е да спя през деня,още по-невъзможно да уча и става....голямо объркване 
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
аз уча най-добре между 20:00 и да кажем 01:00
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз сега почвам, какво да ви кажа. Досега само една сесия съм учила през деня, всичко останало - след 22-23 часа. Докъм 2-3, не повече (на няколко пъти се е случвало да чета, докато установя, че е съмнало, но, за щастие, това става твърде рядко). И като заспя към 3:30, съм кукуряк в 9:30-10.
Интересно е обаче какво правя във времето между 10 и 22, защото трудно възстановявам спомени от този отрязък. Имам някакви проблеми с краткотрайната памет.
Интересно е обаче какво правя във времето между 10 и 22, защото трудно възстановявам спомени от този отрязък. Имам някакви проблеми с краткотрайната памет.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Уча винаги преди изпита. Започвам около 12-1 през нощта и свършвам сутринта, малко преди самия изпит.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
И аз мога да уча само вечер. Може би защото..тогава има най-малко шумове. При мен е пълна лудница и не мога да се концентрирам изобщо. А нощем след 23-24ч е перрррфектното време за учене. Все става така,че зубренетоп е в деня/нощта преди изпита...
не мога да чета дни наред преди това
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
блажено. снощи или по-точно тая сутрин от 00 до 4 си чета 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз започвам да уча след 12 вечерта, та чак до сабахлям -simonkataF написа:Не знам дали грешката е в мен и дали съм единствена,но имам голям проблем-мога да уча само вечервие как сте? има ли и други като мен и кога спите ако учите вечер?
това и сигурен начин да нямаш извинение, че нещо ти отвлича вниманието и да се съсредоточиш в/у материала.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Всъщност, май ето това е най-силният фактор!Бавария написа: това и сигурен начин да нямаш извинение, че нещо ти отвлича вниманието и да се съсредоточиш в/у материала.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък избягвам да уча вечер, правя го само в екстрени ситуации
най-често в денонощието преди изпита и то само когато се налага
Като птичка в небесата 
- chubbchubb
- В началото бе словото
Аз мога да уча по всяко време, стига да не ми се спи. Имам проблем обаче с мястото където уча. Не мога да уча на маса-признавам само чистия под вкъщи и леглото в общежитието.
Just because you can't explain it, doesn't mean it's a miracle
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
... което ми напомня, че часът отново минава 23.00, а аз тепърва почвам да уча за изпит.
Поне, както и да мине, е последният за сесията, че вече тотално ми писнА и съвършено спря да ми пука.
Поне, както и да мине, е последният за сесията, че вече тотално ми писнА и съвършено спря да ми пука.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
По принцип обичам да уча вечер, че даже направо нощем, стига да не ми се спи. Тогава всичко живо спи, мога да изляза на тераската на чист прохладен въздух, да чувам само собствените си мисли /е, и чат-пат взривове на изток от София
/, мога да се съсредоточа и е супер спокойно. Само веднъж-два пъти съм учил така през нощта и наистина разбирам много по-добре нещата, защото денем постянно в съзнанието са ми някакви други неща и не мога да се съсредоточа напълно...