Мнение за кампанията на БНТ 'Великите българи"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Мнение за кампанията на БНТ 'Великите българи"
Какво му е на Дънов? А Азис по силата на кой закон подлежи на екзекуция? По ЗБА (Закон за борба с Азисовците) ли?
Побъркан сектант,който възпитава народа в самоубийствена русофилия,наред с разните си религиозни измислици.pora_e_priqtel написа:Какво му е на Дънов?
По силата на никой закон в момента(за нещастие).Според мен трябва да има такъв,насочен против екзистенцията на хора със хомосексуална ориентация и пропагандирането й.Но да не изменяме темата.А Азис по силата на кой закон подлежи на екзекуция? По ЗБА (Закон за борба с Азисовците) ли?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Според мен трябва да има закон, насочен против екзистенцията на хора с твоето мислене и неговото пропагандиране.
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Какво му е на мисленето на TsarBoris? Нормално ли е по телевизиите да ни представят като суперзвезда и модел за подръжание някакъв гнусен циганин-травестит? Това ли е примерът, който младите Българи трябва да следваме? Според мен достатъчно би било просто на такива изроди като Азис да не им се дава поле за изява, но честно казано нямам нищо против да го екзекутиратpora_e_priqtel написа:Според мен трябва да има закон, насочен против екзистенцията на хора с твоето мислене и неговото пропагандиране.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Наистина ли не се досещаш какъв му е проблемът на мисленето на Цар Борис? Или може би на твоето? Подсказка - обърни внимание на удебеления текст!Machtwille написа:Какво му е на мисленето на TsarBoris? Нормално ли е по телевизиите да ни представят като суперзвезда и модел за подръжание някакъв гнусен циганин-травестит? Това ли е примерът, който младите Българи трябва да следваме? Според мен достатъчно би било просто на такива изроди като Азис да не им се дава поле за изява, но честно казано нямам нищо против да го екзекутиратpora_e_priqtel написа:Според мен трябва да има закон, насочен против екзистенцията на хора с твоето мислене и неговото пропагандиране.
Значи ти одобряваш демонстрацията на педалски извращения,по телевизия и гей паради?Ако малките българчета гледат подобни изроди,постепенно ще им се втълпи ,че това е нормално и наред с това се крие опасност самите те да станат такива.Подобни развращения,които рушат обществото трябва да се заличат още в зародиш.pora_e_priqtel написа:Според мен трябва да има закон, насочен против екзистенцията на хора с твоето мислене и неговото пропагандиране.
Да толерираш гейовете значи да толерираш педофилите и серийните убийци-нали и те са с различно виждане за нещата?!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първо се научи да мислиш, после попрочети малко за хомосексуализма и тогава ми разправяй какво му трябва на обществото
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Изваждането на педерастията от списъка със сексуални извращения е първата стъпка към легализация на педофилията. Пример - Холандия. Педофилите там се надигнаха за права наскоро, точно по примера на братята си гей-активисти.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Те там даже и политическа партия си имат, която цели да смъкне легалната възраст за правене на секс от 16 на 12. Вие сами си правете изводите. 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хомосексуализмът няма нищо общо с педофилията. Айде вземете да научите някои основни понятия бе, мама му стара!Machtwille написа:Изваждането на педерастията от списъка със сексуални извращения е първата стъпка към легализация на педофилията. Пример - Холандия. Педофилите там се надигнаха за права наскоро, точно по примера на братята си гей-активисти.
Не се безпокой, ако някой тръгне да организира парад на педофилите, ще бъда на първа линия сред хората, които ще искат да ги пребият на улицата.
- bboydev
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Поре, можеш ли да обясниш защо едно извращение трябва да се заклеймява, а друго да се счита за нормално и да се парадира с него? И не пиши трети път "вземете да прочетете", защото не става дума за четене, а за мнение 

Щом противоречиш, да разбирам ли че за теб на обществото му трябват гейове?pora_e_priqtel написа:Първо се научи да мислиш, после попрочети малко за хомосексуализма и тогава ми разправяй какво му трябва на обществото
Боже, колко математика има по този свят, Боже! :s
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Желателно е мнението да се базира на някакви познания. Иначе и аз мога да имам мнение, според които ти си малоумен, но тъй като не те познавам съществува сериозен риск това мнение да не е вяно, нали?
И ако се беше задълбочил малко повече по въпроса с гейовете щеше да разбереш, че хомосексуализмът не е извращение а хормонална предопределеност, срещу която човек не може да се бори в над 90% от случаите. И да - знам, че повечето гейове водят нещастен живот в сравнение с хетеросексуалните, но за тяхно съжаление е извън способностите им да променят сексуалната си ориентация.
И нека чуем на теб лично с какво ти пречат гейовете? Да не би да объркват представите ти за привлекателност? Защото ако е така е възможно да си един от тях, при което условие не ти прави чест да ги наричаш извратени. Ако пък не си, тогава нямаш моралното основание да ги наричаш така, при положение, че те не нарушават ничии права.
И ако се беше задълбочил малко повече по въпроса с гейовете щеше да разбереш, че хомосексуализмът не е извращение а хормонална предопределеност, срещу която човек не може да се бори в над 90% от случаите. И да - знам, че повечето гейове водят нещастен живот в сравнение с хетеросексуалните, но за тяхно съжаление е извън способностите им да променят сексуалната си ориентация.
И нека чуем на теб лично с какво ти пречат гейовете? Да не би да объркват представите ти за привлекателност? Защото ако е така е възможно да си един от тях, при което условие не ти прави чест да ги наричаш извратени. Ако пък не си, тогава нямаш моралното основание да ги наричаш така, при положение, че те не нарушават ничии права.
- bboydev
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Нито съм малоумен, нито съм гей.
А да чуем от теб защо трябва да ги защитаваме. Може би твоите представи за привлекателност се припокриват с техните?
И като модератор, бучащ за ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, не ти прави чест да се занимаваш с лични нападки.pora_e_priqtel написа:Иначе и аз мога да имам мнение, според които ти си малоумен
А да чуем от теб защо трябва да ги защитаваме. Може би твоите представи за привлекателност се припокриват с техните?
Боже, колко математика има по този свят, Боже! :s
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, представите ми за привлекателност не се припокриват с техните, просто техните не ми пречат. И не, не съм отправял лични нападки срещу теб, прочети пак мнението ми. За по-лесно ще се самоцитирам с цялото изречение, а не само половината, която ти си избрал
Иначе и аз мога да имам мнение, според които ти си малоумен, но тъй като не те познавам съществува сериозен риск това мнение да не е вярно, нали?
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Само че педерастите не ни питат дали споделяме техния вкус или не, а по доста груб начин ни натрапват своето сексуално извращение. И най-лошото е, че с пропагандата си от всяка крачка облъчват доста малки и неориентирани деца, на които лесно може да им се внуши какво ли не. Наглостта им минава всякакви граници.