Въпрос, свързан с кандидатстване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Въпрос, свързан с кандидатстване
Според мен може и да стане в СУ, но трябва да решиш на кой университет ще заложиш. Ако искаш СУ(риск) - сядаш, яко зубрене и научаваш колкото можеш повече теми от Средновековие и Възраждане - разчиташ да се падне тази, която знаеш най-добре(:)). Същото и с литературата - научаваш 5-6 автора и... късмет...
Зависи доколко можеш да помниш и да се концентрираш. Мотивацията прави чудеса(от личен опит)
Ако решиш УНСС - наблягаш на Ново време по история, а темите от Средн. и Възр. ги четеш по 1-2 пъти и научаваш по-важните събития... и пак ще трябва късметът да е с теб, но то без него така или иначе не може
По литература ти казаха какво да правиш, аз с два дни подготовка в УНСС изкарах 5.31, а през годината не съм си давал зор. Но, все пак - от много неща зависи. Можеш да успееш, поне така мисля аз. Айде, със здраве!
В крайна сметка, такива късметлии има, като се замисля - две теми по история и два автора по литература да са научили и им се падат... Е, рядко става така, но пак може да ти подейства успокоително и обнадеждаващо - нищо не се знае, аз обичам предизвикателствата и КСК за мен е това!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За един месец по литература ще ти е зор да научиш. По история как си ?
Всъщност може и да може да го постигнеш - както ти казах, ако имаш готови теми. Ако трябва за 2 седмици да научиш литературата, то ти се пада по тема на ден. За един ден трябва да прочетеш цяла тема, да я научиш, и да научиш още куп неща. Друг вариант е да разкараш половината теми и да го караш на късмет
Харесваш си някакви автори там и ги учиш. С историята същата работа.
В литературата също има история малко между другото
Но е маа-а-а-алко 
Всъщност може и да може да го постигнеш - както ти казах, ако имаш готови теми. Ако трябва за 2 седмици да научиш литературата, то ти се пада по тема на ден. За един ден трябва да прочетеш цяла тема, да я научиш, и да научиш още куп неща. Друг вариант е да разкараш половината теми и да го караш на късмет
В литературата също има история малко между другото

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Ехаа. . . доста късно си се усетил. Труден избора - дали да продължиш с математиката или да пропуснеш годината, но за сметка на това да се пробваш да учиш нещо, което искаш.
И аз за малко щях да почна курсове по математика, но си знам, че за нищо не ставам и . . . Казаха ми хората, че който не става за нищо учи право, та и аз така
.
И аз за малко щях да почна курсове по математика, но си знам, че за нищо не ставам и . . . Казаха ми хората, че който не става за нищо учи право, та и аз така
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .