Пантев

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

alfrost
В началото бе словото

Re: Пантев

Мнение от alfrost »

ами аз съм 3-курс МО и не знам защо изпита ни е сега, явно такава ни е програмата. :?:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Успех!
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
alfrost
В началото бе словото

Мнение от alfrost »

Какъв е тоя Пантев, бе???????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Това не е човек, а някакъв изверг!Не съм виждала досега друг така да се е...ва със студентите си!Интересно какво и колко трябва да се напише, за да се задоволи неговия и на преманентно бременната му асистентка академичен глад!??? Поне да се беше направил, че е прочел нещо, а не да пише някакви оценки на поразия и да раздава книжки на същия принцип.Като толкова ги харесва тия Щати да събира куфарите и да го няма, не мога да си обясня какво търси извисен ум като него на нашите географски ширини :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Спокойно :roll: Всяко зло за добро!
Нелепости -бол в тая специалност .
Не се ядосвай. някои хора просто се държат сякаш не са хора, не са родители...изобщо...Става дума за елементарно уважение към студентите, което просто липсва .
Аватар
grrr
В началото бе словото

Мнение от grrr »

тц тц, еми така си е.... пълно извращение... чакам да си взема дипломата, с която после не се знае какво ще бърша.... и изчезвам от това СУ. Но дотогава... още няколко подобни 'приключения' трябва да се изтърпят.
alfrost
В началото бе словото

Мнение от alfrost »

Благодаря ви за утешението, колеги.Все пак още много, много, много ме яд.Не зради самата оценка, а за това, че писах всичките смотани курсови, прочетох някакви невъзможни безумици от неговата безценна книжка, ощя някакъв също толкова неразгадаем за обикновения ум учебник, един куп лекции и не знам какво си още, а той ще ми пише 3 :twisted: Поне да ме беше скъсал, че да се видим наесен, а той така само си изми ръцете :twisted: :twisted: :twisted: А колеги, които дори не знаеха по какво точно са на изпит, имат 4-ки, тук-таме 5!!!! Имате ли идея, ако отида да говоря с него, дали може да се промени нещо? :roll:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Нищо не пречи да отидеш да говориш, може пък и да имаш късмет ! Не се отчайвай :D Бори се до последно.
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Ти не разбра ли , че с говорене с преподавател не става "на твоето". Ако чак толкова имаш желание за по-висока оценка / разбирам гнева ти/ - яви се през септември на повишителен. :thumbright:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

koppakabbana написа:Ти не разбра ли , че с говорене с преподавател не става "на твоето". Ако чак толкова имаш желание за по-висока оценка / разбирам гнева ти/ - яви се през септември на повишителен. :thumbright:
Докато разсъждаваме така , ще ни мачкат преподавателите вечно.
Тя има право на преразгелждане на изпитната и работа от комисия още сега, не е нужно да чака септемрви...
Право по закон, а вече дали ще й бъде разрешено от конкретния субект , зависи от него.
Но защо да не се бори за правото си... :?
Аз пък се боря, даже лудички ги правя повечето преподаватели, които си го заслужават, докато не постигна каквото ми се полага (не за оценки,защото знам кога и колко си заслужавам).Те ни вкарват във филми , и ние можем да го правим тогава :?
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”