Добре ,че поне тия матури ни се махнаха от главата ...сега за мен остава изпита по журналистика и по литература в СУ
Матурата по английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- black_milk
- В началото бе словото
Re: Матурата по английски език
ами щом и вие сте го писали така , предполагам ,че това би трябвало да е верния отговор
Оообаче тия "теми" за есето направо бяха една от друга по-зле
Добре ,че поне тия матури ни се махнаха от главата ...сега за мен остава изпита по журналистика и по литература в СУ
Вече нямам търпения цялата работа да се свършва ...Отдавна вече си мечтая за ден ,в който ще се чудя какво да правя и каква глупост да сътворя , без да мисля за каквито и да било задължения и ангажименти

the eternal strive for perfection...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
едва ли скоро ще имаме такива....вече сме голееемииии

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
ох,и аз това искам!black_milk написа:ами щом и вие сте го писали така , предполагам ,че това би трябвало да е верния отговорОообаче тия "теми" за есето направо бяха една от друга по-зле
![]()
Добре ,че поне тия матури ни се махнаха от главата ...сега за мен остава изпита по журналистика и по литература в СУВече нямам търпения цялата работа да се свършва ...Отдавна вече си мечтая за ден ,в който ще се чудя какво да правя и каква глупост да сътворя , без да мисля за каквито и да било задължения и ангажименти
![]()
![]()
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Пуснете един линк към матурата. 
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Мене пък ми беше гадна матурата...По-трудна беше от примерните тестове дето бяха разпространили. И преобладаваха задачите "...с разбиране". Граматиката беше малко...Лисънингите не ме притесняват. Първия особено го чухме четири пъти, заради грешки в техниката.
Ама... Гадна беше...
Ама... Гадна беше...
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
съгласна съм с вс,което казваш!lisichora написа:Мене пък ми беше гадна матурата...По-трудна беше от примерните тестове дето бяха разпространили. И преобладаваха задачите "...с разбиране". Граматиката беше малко...Лисънингите не ме притесняват. Първия особено го чухме четири пъти, заради грешки в техниката.![]()
Ама... Гадна беше...
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
и аз това искам,ама няма...HeyGod написа:Пуснете един линк към матурата.
- lovesecret
- От дъжд на вятър
На listening-ите щях да заспя
Много време бяха дали за "мислене" по въпросите, а то какво да го мислиш, или си го чул, или не си. Иначе матурата не беше много трудна, но 'айде да не кажа голяма дума. Надявам се да нямам тъпи грешки 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Според мен матурата не беше много лесна, особено ако трябва да я сравняме с тази по БЕЛ. Listening-a първия беше отвратителен. На другите упражния също имаше няколко подвеждащи въпроса. А темите бяха елементарни, на мен лично най-големия проблем ми беше краткия обем, наложи се да съкращавам. Мисля, че ще я взема, но с незадоволителна оценка. Макар че не ми трябва, то си е за престиж, както бе казал някой 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
И на мен обемът ми беще проблем. Докато ги докарам до 165 думи от 220 първоначално... Но дано да им хареса на проверяващите
Иначе писах по 2 тема, а за първата и на мен ми дойде на ум за "великия" паметник пред НДК
, но пък втората беше по-добра, защото даде воля на въображението ми 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
-
vetseva
- В началото бе словото
а дали ще вкарат отговорите ..или ще ни оставят в невидение 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
май сега ги качват, щото не ще да ми зареди заматурите.бг ...поне така се надявам де
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
vetseva написа:а дали ще вкарат отговорите ..или ще ни оставят в невидение
Ами време е, над 76000 души ги чакат!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
излязло е само по биология :7
-
six_sense
- В началото бе словото
Много беше странна за мен тази матура. LIstening-а не го чухме изобщо, касетофона беше стар и имаше някаква микрофония в записа. Другите неща не бяха невъзможно трудни, но все пак, ако трябва да сравняваме с тази по БЕЛ, определено беше по-сложно. Това, което не мога да разбера е, че след като проверих отговорите установих, че съм сбъркала на въпроси, за които съм била съвсем сигурна. Не знам защо ме затрудни така - имам чувството, че хората, които са я правили, изобщо не знаят какво се учи в училищата. Не съм доволна като цяло 
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд