Матурата по английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
black_milk
В началото бе словото

Re: Матурата по английски език

Мнение от black_milk »

ами щом и вие сте го писали така , предполагам ,че това би трябвало да е верния отговор :) Оообаче тия "теми" за есето направо бяха една от друга по-зле :lol:
Добре ,че поне тия матури ни се махнаха от главата ...сега за мен остава изпита по журналистика и по литература в СУ :? Вече нямам търпения цялата работа да се свършва ...Отдавна вече си мечтая за ден ,в който ще се чудя какво да правя и каква глупост да сътворя , без да мисля за каквито и да било задължения и ангажименти :drunken: :drunken: :drunken:
the eternal strive for perfection...
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

едва ли скоро ще имаме такива....вече сме голееемииии :x :cry:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

black_milk написа:ами щом и вие сте го писали така , предполагам ,че това би трябвало да е верния отговор :) Оообаче тия "теми" за есето направо бяха една от друга по-зле :lol:
Добре ,че поне тия матури ни се махнаха от главата ...сега за мен остава изпита по журналистика и по литература в СУ :? Вече нямам търпения цялата работа да се свършва ...Отдавна вече си мечтая за ден ,в който ще се чудя какво да правя и каква глупост да сътворя , без да мисля за каквито и да било задължения и ангажименти :drunken: :drunken: :drunken:
ох,и аз това искам! :bounce:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Пуснете един линк към матурата. :P
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Мене пък ми беше гадна матурата...По-трудна беше от примерните тестове дето бяха разпространили. И преобладаваха задачите "...с разбиране". Граматиката беше малко...Лисънингите не ме притесняват. Първия особено го чухме четири пъти, заради грешки в техниката. :lol:
Ама... Гадна беше...
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

lisichora написа:Мене пък ми беше гадна матурата...По-трудна беше от примерните тестове дето бяха разпространили. И преобладаваха задачите "...с разбиране". Граматиката беше малко...Лисънингите не ме притесняват. Първия особено го чухме четири пъти, заради грешки в техниката. :lol:
Ама... Гадна беше...
съгласна съм с вс,което казваш!
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

HeyGod написа:Пуснете един линк към матурата. :P
и аз това искам,ама няма... :bounce:
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

На listening-ите щях да заспя :lol: Много време бяха дали за "мислене" по въпросите, а то какво да го мислиш, или си го чул, или не си. Иначе матурата не беше много трудна, но 'айде да не кажа голяма дума. Надявам се да нямам тъпи грешки :)
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Според мен матурата не беше много лесна, особено ако трябва да я сравняме с тази по БЕЛ. Listening-a първия беше отвратителен. На другите упражния също имаше няколко подвеждащи въпроса. А темите бяха елементарни, на мен лично най-големия проблем ми беше краткия обем, наложи се да съкращавам. Мисля, че ще я взема, но с незадоволителна оценка. Макар че не ми трябва, то си е за престиж, както бе казал някой :D
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

И на мен обемът ми беще проблем. Докато ги докарам до 165 думи от 220 първоначално... Но дано да им хареса на проверяващите :) Иначе писах по 2 тема, а за първата и на мен ми дойде на ум за "великия" паметник пред НДК :lol: , но пък втората беше по-добра, защото даде воля на въображението ми :wink:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
vetseva
В началото бе словото

Мнение от vetseva »

а дали ще вкарат отговорите ..или ще ни оставят в невидение :?:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

май сега ги качват, щото не ще да ми зареди заматурите.бг ...поне така се надявам де
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

vetseva написа:а дали ще вкарат отговорите ..или ще ни оставят в невидение :?:

Ами време е, над 76000 души ги чакат!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

излязло е само по биология :7
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Много беше странна за мен тази матура. LIstening-а не го чухме изобщо, касетофона беше стар и имаше някаква микрофония в записа. Другите неща не бяха невъзможно трудни, но все пак, ако трябва да сравняваме с тази по БЕЛ, определено беше по-сложно. Това, което не мога да разбера е, че след като проверих отговорите установих, че съм сбъркала на въпроси, за които съм била съвсем сигурна. Не знам защо ме затрудни така - имам чувството, че хората, които са я правили, изобщо не знаят какво се учи в училищата. Не съм доволна като цяло :)
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Публикувай отговор

Обратно към “Матури”