Как се чуствате преди матурите! : twisted:
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Как се чуствате преди матурите! : twisted:
Kaкто очаквах, нищо особено. Като контролните в училище беше. Ако има някой, който да не може да изкара точки за тройка и то при нормално оценяване, а не занижено, значи е мега неграмотен 
Разбрах, че и темата за анализ е благодатна...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Значи тъпите копелета от МОН издъниха и матурите...Sla-Mori написа:Kaкто очаквах, нищо особено. Като контролните в училище беше. Ако има някой, който да не може да изкара точки за тройка и то при нормално оценяване, а не занижено, значи е мега неграмотен
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Че ти какво си очаквал-да ги направят така, че да е по-голям зор тях да минеш отколкото изпитите ли 
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
СъгласенSla-Mori написа:Kaкто очаквах, нищо особено. Като контролните в училище беше. Ако има някой, който да не може да изкара точки за тройка и то при нормално оценяване, а не занижено, значи е мега неграмотен
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Как се чуствате след матурите!- ХАх..развеселен. Не и да има толкоз дебилски въпроси 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Изтегления вариант
Отговори на теста
Критерии за есеистична форма на отговор
Критерии за аналитична форма на отговор
Лесно беше.
Отговори на теста
Критерии за есеистична форма на отговор
Критерии за аналитична форма на отговор
Лесно беше.
Come, my raven, it could be a lark.
много... много тъпи грешки! щом да объркам опас(т)ност

If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Абе по математика кога е матурата и от къде мога да видя условията, че ми е интересно.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Само един проблем-въпрос 2 има два верни отговора. Единият е зададеният като такъв, другият е 'б', защото 'подтискам' и 'потискам' са дублетни форми, т.е. подтискам е правилно, другите две също са правилни, проверих на няколко места (правописен речник, онлайн правописен речник, уикиречник)...
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Sla-Mori, точно това гледах и аз
Писала съм Б, но въпросът с дублетните форми е много спорен, специално за тези думи
И аз в уики го проверих, но не вярвам, че ще го признаят 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
И аз съм го чувала това за дублетните форми, но в книжките с тестовете все го дават само с т-то като вярно и затова и не се зачудих на този въпрос. Но май съм кьорава, защото не разбирам 30-ти въпрос, писала съм А. Някой ще ми обясни ли?
П.п. Две грешки имам, но в писането не ме бива, така че няма да е висока оценката.
П.п. Две грешки имам, но в писането не ме бива, така че няма да е висока оценката.
По математика тези които са я избрали като втори предмет на 3-ти юни,с всеки следващ избор за математика като още една допълнителна + 1 ден.В сайта на МОН има качен примерен вариант...Ще се набляга на Комбинаторика,вероятности и статистика.Methuselah написа:Абе по математика кога е матурата и от къде мога да видя условията, че ми е интересно.
Имам чуството че матурата може да е адски дебилска и най-смешното е че ТУ я признава , така че който няма 6.00 на предварителния сега е момента,разбира се не трябва да се подценява
0x00000000
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aми, няма как да го признаят при сегашното положение, защото предполагам се проверява с шаблон или както там се казва и ако не ти съвпада хиксчето с дупчицата или каквото е там-адиос... Знаех си, че не трябва да гледам отговоритеlovesecret написа:Sla-Mori, точно това гледах и азПисала съм Б, но въпросът с дублетните форми е много спорен, специално за тези думи
И аз в уики го проверих, но не вярвам, че ще го признаят