Freedom for Turks in Bulgaria?!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Freedom for Turks in Bulgaria?!
Хубаво е да знаеш и да покажеш от къде черпаш знания относно позицията си...е аз ти казах...от житейския опит от този край.Boromir написа:Аз залагам един лев за Манчестър Юнайтед, че ще спечелят КЕШ.
Относно Смолян, Смолянско и етническия състав на населението му - много е хубаво, че българщината още се крепи стабилно там, даже е прекрасно. Но Родопите не са само Смолян и непосредствените му околности.
Както и да е, не е за това темата. Темата е, че някакви ТЪПИ ТУРЦИ някъде говорят за битки, революции и атаки срещу България и не се притесняват да пляснат идеите си в голям и известен сайт, защото знаят, че последствия просто НЯМА да има, а това е тъжно.
Какво значи "ОЩЕ"??? Ето виж...въпреки очевидните факти, че ние проблем с турци нямаме по простата причина, че такива в града ни НЯМА...продължава да се прокрадва идеята, че има нещо като битка и противопоставяне...и ние "Все още крепим българското и не сме го предали"....а българския облик на тази местност НИКОГА не е бил застрашен. Вярно е, че Родопа не е само Смолян (но в големи части е...виж си картата)...но и никога не съм го твърдял.
Пак ти казвам...приех го лично...защото въпреки , че "не е това темата" ти я направи да изглежда такава..като акцентира на факта, че оня писал че е от Смолян...за това го приех лично и навътре... that's all
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Искам да убия турчин след видеото,нима е лошо?! 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Мда и ще гориш в ада.
Офтопик - да не си прихванал скачаща болест?
Офтопик - да не си прихванал скачаща болест?
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Само не бъркайте религията и етноса.
Дичоу добре прави разликата, но Боромир май не го забелязва т'ва.
medicate, medicate
- renesanz
- Легендарен флуудър
така е,всеки е свободен да избира религията си. проблема е,че в български училища започва да се изучава турски език...което никак не е добре. Не може някакъв турчоляк да ми каже,че преди тук имало само турци,а после дошли неверниците
и са родени тук,говорят български,работят в България,раждат децата си тук и после казват,че българска история не четат и не знаят. защо ли.....
и са родени тук,говорят български,работят в България,раждат децата си тук и после казват,че българска история не четат и не знаят. защо ли.....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Айде стига сте се палили и сте си промивали мозъците с някакви филмчета в интернет. Проблемите си ги има - с омраза няма да се решат, с гласуване - да.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Усещате ли, че темата ще я локна?
О, аз прекрасно забелязвам всичко. Не мога да забележа обаче смисъла на забележката ти. Помаците не ме засягат особено и не помня да съм отбелязвал каквото и да е за тях. Става въпрос за турци. ТУРЦИ!!! Почнете да четете какво съм писал, вместо само да го цензурирате и оспорвате - не съм нарушил нито правилата на форума, нито Конституцията.phoebe написа:Само не бъркайте религията и етноса.
Относно противопоставянето на българското и турското - окей, приемам, че в твоя безценен Смолян такова няма, но в България ГО ИМА, задълбочава се и никой нищо не прави по въпроса.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Споря с теб, защото мисля, че не си прав...нито те цензурирам...нито нарушавам твои конституционни права 
Относно безценния ми Смолян..мисля че няма какво повече да си кажем...
Отностно проблема с турците...аз нямам проблем с тях...не мисля че делото на некой си болен чикиджия трябва да е повод за гражданска война...
Жалко че никой не изкарва многото клипчета, в които храним БГ турците и баш турците...не че съм на тяхна страна...напротив...просто мисля че всичко това е излишно...
Ще псуваме ден два...
После всеки ще се върне към "непретенциозните теми" като тази за Плаза в друг раздел...
Както стана с "Против Новините на турски" и доста други...
Относно безценния ми Смолян..мисля че няма какво повече да си кажем...
Отностно проблема с турците...аз нямам проблем с тях...не мисля че делото на некой си болен чикиджия трябва да е повод за гражданска война...
Жалко че никой не изкарва многото клипчета, в които храним БГ турците и баш турците...не че съм на тяхна страна...напротив...просто мисля че всичко това е излишно...
Ще псуваме ден два...
После всеки ще се върне към "непретенциозните теми" като тази за Плаза в друг раздел...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Маркрах видеото (flag) и пратих е-мейл на Ютюб, да видим какво ще направят.
Ще ми слага гадна джамия на националния ни флаг...
Ще ми слага гадна джамия на националния ни флаг...
Не го и твърдя - не ставаше дума за тебДичоу написа:...нито те цензурирам...
А това е вярно и същевременно тъжно.Дичоу написа:Ще псуваме ден два...

-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
и според мен прекалявате, вживявайки се в делата на хора, които си нямат друга работа, освен да сеят раздори. Които очевидно добре попивате.
Каката Админ внася ред и успокоява кипналото юначество. Кака Админ фор президънт!Crematory написа:и според мен прекалявате, вживявайки се в делата на хора, които си нямат друга работа, освен да сеят раздори. Които очевидно добре попивате.