Производство на кожа в Китай - ужасяващо.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: Производство на кожа в Китай - ужасяващо.
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Това е целият, оригинален клип, който съм гледал преди 3 години. Във форума, където пуснаха линка имаше мнение, че това е нагласено. Мнението беше изказано от човек, който и преди е драл кожата на подобни животни - той твърдеше, че по принцип животните първо се убиват, за да не шават/драскат/хапят докато се дерат, на което аз по принцип вярвам, но в конкретния случай мисля, че нещата не стоят точно така. Просто виждаме реалността, която стои зад глупостта, наречена "Мода".
Това е целият, оригинален клип, който съм гледал преди 3 години. Във форума, където пуснаха линка имаше мнение, че това е нагласено. Мнението беше изказано от човек, който и преди е драл кожата на подобни животни - той твърдеше, че по принцип животните първо се убиват, за да не шават/драскат/хапят докато се дерат, на което аз по принцип вярвам, но в конкретния случай мисля, че нещата не стоят точно така. Просто виждаме реалността, която стои зад глупостта, наречена "Мода".
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Хайде пак изгледай клипа, виж как животното, одрано до кокал, мига жално и как разпореният наполовина енот мърда в болезнени конвулсии и пак кажи нещо за медийна манипулация. Мисля, че да говориш за манипулация е милиони пъти по безцелно, отколкото да показваш такива кадри.inaccessibility написа:известно е, че въпросната аудитория търси точно това - да обсъжда нарушаването на някакви права, излъчването на особени жестокости (нещо, което в един момент дори е по-извратено от това да причиняваш самата жестокост), изявяването на някакви хуманни мнения по въпроса... може дори да говорим за някакъв вид медийна манипулация
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз от хора, които са били свидетели на такива жестокости, съм чувала, че ( за България знам само де,и то в кучкарници ) животните се убиват с лопати, тъпчат ги с крака, удрят ги в земята и прочие. Може някъде да ги убиват наистина, ама не виждам защо навсякъде ТРЯБВА да е така, щом на едно място го правят?Don Horhe написа:http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Иначе съм гледала много материали как още живи крави ги разфасоват за месо. Изобщо не виждам кое не му е за вярване на този материал?!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Защо просто не ми ги дадат тия копелета
... ..... им... ше им причиня болка каквато изпитват горките животинки... т'ва ли е начина да им *** м*****а и цървулите допотопни... никакво уважение към живото същество... защо и ние трябва да уважаваме такива боклуци...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
http://www.moviesfoundonline.com/earthlings.php
Гледайте го без прекъсване,на един дъх и ще добиете представа.Заснетите кадри са със скрита камера и са повече от достоверни...
Гледайте го без прекъсване,на един дъх и ще добиете представа.Заснетите кадри са със скрита камера и са повече от достоверни...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- bboydev
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Е това е несериозно. Как може изобщо някой да сравнява човешки живот с този на животно?!? Да, не е приятно да се гледа. Но нека който е гледал кадрите от Чечня как режат главите на руснаци да си признае: каза ли си ... "Защо просто не ми ги дадат тия копелета"necrozis написа:Защо просто не ми ги дадат тия копелета... ..... им... ше им причиня болка каквато изпитват горките животинки... т'ва ли е начина да им *** м*****а и цървулите допотопни... никакво уважение към живото същество... защо и ние трябва да уважаваме такива боклуци...
Боже, колко математика има по този свят, Боже! :s
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами аз си го казах и в двата случая
Аз съм мизантроп... ненавиждам собствения си вид...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нали? Хората са отвратителни...necrozis написа:Аз съм мизантроп... ненавиждам собствения си вид...

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Все по-често си го казвам! Трябва да се направи нещо, за да не е така, но какво? Как един вид може да пребори природата си?
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Като спре да се оправдава с природата...pora_e_priqtel написа:Все по-често си го казвам! Трябва да се направи нещо, за да не е така, но какво? Как един вид може да пребори природата си?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре ме засече, признавам. Ами как да накараме масата да спре да се оправдава с природата? Едно е да убедиш един човек, или човекът по принципш да си е убеден, друго е да накараш всички да се откажат от хилядолетните си навици.
Малко утопично ми се струва - все пак сме си долни животни
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Който ни рискува - ни пичьели. Дайте да направим нещо, искате ли?pora_e_priqtel написа:Добре ме засече, признавам. Ами как да накараме масата да спре да се оправдава с природата? Едно е да убедиш един човек, или човекът по принципш да си е убеден, друго е да накараш всички да се откажат от хилядолетните си навици.
Клуб "Опитомяване на човешкия род" как ви звучи?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Звучи ми като да спреш товарен влак като ..... срещу него. Но пък с много духане може и нещо мъничко да се промени. Струва си да се опита. Хората, които правят филми като Earthlings се опитват. Не че някой от нас е станал вегетарианец, след като е изгледал филма де. Промяната става бавно. Напомнете ми да не се отчайвам от човешкия вид преди Третата световна война!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Както вълкът си прегризва хванатия в капан крак, за да остане жив, така човечеството трябва да се "лиши" от една немалка част олигофрени. Но понеже всички сме толкова "pro-life", природата върши това вместо нас. Земетресения, цунамита, войни, вируси, педали и лесбийки, които да не се размножават... тя си се саморегулира.