Голям лигльо е !
Имате ли домашен любимец?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
имам брат
на 10 е, и е голям образ - по-добре от всякакъв домашен любимец!
иначе едно време като бях по-малък, имах рибки - много мряха, накрая останаха само 2.. ама се оказа че брат ми е алергичен към храната им (точно ония мухички дето разправяше Лорда, дафнии се казват) и се наложи да ги подаря на 1 приятел. имах и куче преди, живееше на село - порода: улична превъзходна, заглавие - Джони. беше голям сладур, много обичаше всички от семейството, макар и към външни хора да беше изключително агресивен.. нормално, нали е куче-пазач
живя при нас няколко години, после се обеси
без майтап, бяхме го вързали на един синджир, щото иначе налиташе да хапе хора, или тъпчеше на баба градината.. откакто го няма, във двора постоянно се навъртат някви котки - баба ми ги храни
не се оплаквам, колкото и да ги мразя - признавам, аеродинамични са, и не са тежки, летят добре през оградата.. а звукът.. направо мехлем за душата
и обикновено пригласям "това ви е за Джони, задето го докарахте до самоубийство!"
иначе едно време като бях по-малък, имах рибки - много мряха, накрая останаха само 2.. ама се оказа че брат ми е алергичен към храната им (точно ония мухички дето разправяше Лорда, дафнии се казват) и се наложи да ги подаря на 1 приятел. имах и куче преди, живееше на село - порода: улична превъзходна, заглавие - Джони. беше голям сладур, много обичаше всички от семейството, макар и към външни хора да беше изключително агресивен.. нормално, нали е куче-пазач
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
без да броим домашните любимци - хора
, имам 2 котета(едното е голям мармот, а другото е някакво бойно и се обичаме от разстояние).....като малка си спомням, че гледахме и рибки, но комбинацията от котка и риба не върви
един ден се връщам от училище и гледам котката над аквариума...топи лапичка и нещо си хапва
..... момент колебание.....реших да преброя рибките и.. ..
о неее..от около 12-на рибки имаше 3, а едната от тях плуваше доста странно
...мислех си за наказание за хищната ми котка-без обяд, игра...ама природа какво да правиш и трябваше да я нахраня...явно само си беше замезила...представете си ордьовър - рибки от аквариума на стопаните
.... Така и не установихме дали някой от нас не беше оставил отворен аквариума или котката ни беше прекалено умна и коварна, за да ни издебне и пригепса сладките рибки

GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
Имам една мъничка братовчедка,която се справи с твоя проблем за нула време.Значи рецептата:5 пъти дневно храниш the survivor с каквото се хранят рибки(простете невежеството!) и поддържаш температура в аквариума 49.8C.Гарантирам скорошно "оздравяване"Паган написа:Имам аквариум.Едно време беше пълен с рибки,
обаче не съм ги хранил от почти година.Исках да ги разкарам
обаче ми е жал да ги убия и за това така съм ги оставил, да си
умрат сами.Вече имам само една рибка, ей богу, много се държи!
До месец може и тя да замине
Smile!
Паган, ще ти заема моята котка......остави й малко време и тя ще се справи.....професионален убиец - наемник...
...разсейваш се и в следващия момент празен аквариум...надявам се рибката ти да не е пираня
- да ми осакати котетуууууу-боец
П.С. дори и да не го оставиш отворен аквариума няма проблеми ....при мен се справи.....просто ужас - още ми е мъчничко за тях
П.С. дори и да не го оставиш отворен аквариума няма проблеми ....при мен се справи.....просто ужас - още ми е мъчничко за тях
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Съни - Е, аз не го възприемам точно така.
За да е още жива
сигурно си яде...ама аз не съм я хранил, как ще ги яде...
tralala - Не е пираня, ама аз от толкова време храна не съм й давал,
че може и да погне котката из апартамента.
сигурно си яде...ама аз не съм я хранил, как ще ги яде...
tralala - Не е пираня, ама аз от толкова време храна не съм й давал,
че може и да погне котката из апартамента.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Аз пък много обичам котки, но все попадам на разни ненормални такива. Последното е едно чисто черно коте на 4 месеца (тук има една снимка със сестричката му, като бяха на под един месец). Направихме му здравен паспорт онзи ден и вече официално (за ужас на докторите) се казва Чернислав (по традиция от имената на баща му /белият котак на тази снимка/ и на едно друго коте - Чочослав и Дребнислав респеткивно). По нищо не прилича на баща си, който чисто бял, а е одрало кожата на майка си. Пада си малко лудо откакто пратихме Чочослав и Дребнислав на село и го оставихме само - няма кого да тормози, така че налита на хората и предметите наоколо. Вечер не може да се спи от проявите му на любов. Иначе животът в среда на физици и програмисти му се отразява зле - станало е хакер: все се вре по компютъра ми и ляга да спи в него вечер, докато си работя в леглото, а снощи успя пред смаяния ми поглед да нацели някаква комбинация, с която ми изтри една база данни в ibExpert-а. Как го направи - само то си знае, аз така и не можах да повторя комбинацията след това
Идеше ми да го убия, но е толкова миловидно, че ядът ми се изпари в момента, в който ме погледна изпитателно, настани се в мен и започна да мърка като дъскорезница...
В момента съм си изпънал краката на ниската масичка, а то се е настанило в тях и спи, и сънува нещо...
В момента съм си изпънал краката на ниската масичка, а то се е настанило в тях и спи, и сънува нещо...
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
аз по принцип съм гледал сек'ви дзверове, но най се кефех на едно бивше гадже на птичето (май беше чинка) - това е едно от малкото пилета, които сами си носят ориза, муахаха 
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,