Успешна подготовка за ЮФ???

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Re: Успешна подготовка за ЮФ???

Мнение от aL` »

arina излъгал те е някой, че подготовка от 1 година е достатъчна. Трябва поне 2 (да не казвам 3) да ходиш системно на частни уроци!!! Иначе до никъде няма да я докараш. Ако целта ти е ЮФ. засядай най-късно 11 клас и зубкай историята и литературата от корица до корица.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Lady_Croft
В началото бе словото

Мнение от Lady_Croft »

:laughing3: :laughing3: :laughing3:
Това ме разби... Аз поне нямам колега, който 3 години системно е ходил на частни уроци... Ама знае ли човек, може пък всички да са скрити лимонки :mrgreen:
"За да се възкачиш до Бога, трябва да слезеш в самия себе си".
Виктор Юго
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Трябва поне 2 (да не казвам 3) да ходиш системно на частни уроци!!! Иначе до никъде няма да я докараш. Ако целта ти е ЮФ.
аз
история- 2 години уроци, едната от които просто пишех темите, втората ги учех.

приятелката ми
история- кратък курс април месец

познайте кой има по-високи резултати(х
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

aL` написа:arina излъгал те е някой, че подготовка от 1 година е достатъчна. Трябва поне 2 (да не казвам 3) да ходиш системно на частни уроци!!! Иначе до никъде няма да я докараш. Ако целта ти е ЮФ. засядай най-късно 11 клас и зубкай историята и литературата от корица до корица.
Аз влязох без нищо от това, което си написал... едва след бала почнах да "зубря", а преди това цяла година "преглеждах" темите... Но имах добра учителка и влечение към историята... може би това е по-важното в случая.... пък и парите за уроци са ми някакви грешни пари и никога не бих дал....

Повечето ми колеги са влезли не-учейки като побъркани, а просто знаейки добре материала и доказвайки го пред проверяващия... е има и зубърчета, но те са искали да бъдат сигурни.... какво да ги правим...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

work smart, not hard!
Ubi concordia, ibi victoria!
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

Kristo написа:
aL` написа:arina излъгал те е някой, че подготовка от 1 година е достатъчна. Трябва поне 2 (да не казвам 3) да ходиш системно на частни уроци!!! Иначе до никъде няма да я докараш. Ако целта ти е ЮФ. засядай най-късно 11 клас и зубкай историята и литературата от корица до корица.
Аз влязох без нищо от това, което си написал... едва след бала почнах да "зубря", а преди това цяла година "преглеждах" темите... Но имах добра учителка и влечение към историята... може би това е по-важното в случая.... пък и парите за уроци са ми някакви грешни пари и никога не бих дал....

Повечето ми колеги са влезли не-учейки като побъркани, а просто знаейки добре материала и доказвайки го пред проверяващия... е има и зубърчета, но те са искали да бъдат сигурни.... какво да ги правим...
ти само от учебници ли си учил или си имал отнякъде готови теми?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

tally.w написа: ти само от учебници ли си учил или си имал отнякъде готови теми?
Учебници ли? То беше 1 помагало всъщност...
И темите ми че преподаваше даскалката по история на сип-а. Разказваше ни ги, после аз си ги пишех вкъщи и тя ми ги проверяваше и даваше насоки какво да правя за да изчистя грешките си. Но шанса да си от ПМГ-Бургас и да ти преподава Бъклева е нищожен, тъй че просто работи сама и не се спирай пред нищо. И си намери някой да те проверява как се движиш де...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”