ПРАВО?
Модератор: Boromir
да има
да,мен ме приеха,но миналата година
ей, добре си помислете преди да се запишете право.
ПРАВО
Какво имаш предвид

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Правилно си ме разбрал.Но правото не е чак толкова широкоспектърна наука,че да обединява всичките тези.Общи предмети се учат само 1 семестър на 1 курс.И то не са кой знай колко общи.Иначе,ако нямаш намерение да учиш здраво,по-доре не се захващай.Ще завършиш и без това,но няма да има никаква полза9освен ако нямаш здрави връзки де).Пък и да ти кажа правото леко ограничава кръгозора на човек и леееееко ти промива мозъка.Ама мноооого леко,без да разберешpost-mortem написа:Има предвид, че е адски трудно и ти скъсват задника от учене... правото обединява и политологията и публичната администрация и куп други специалности... направо ти съдират кожата
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А какво мислиш за политологията? Там също ли е толкова зле?_Alex_ написа:Хора, изобщо не знаете с какво се захващате. Аз бях приет право преди няколко години и мога да ви кажа- това е най- промиващата мозъци специалност. Освен това, пълно е с вирнали си носа снобари- както сред преподавателите, така и сред студентите. Вярно е, че ставаш специалист, но само в една област- изобщо не е широка специалността, даже по-скоро ти ограничава кръгозора... Изисква и много зубрене и то на безсмислени неща. Абе, кофти е
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

Прав е човека.И аз уча право в момента.За съжаление всичко,което казва е вярно.Но вие си решавате.От вас си зависи всичко.Но повечето наистина ще станете едни малки промити мозъчета._Alex_ написа:Хора, изобщо не знаете с какво се захващате. Аз бях приет право преди няколко години и мога да ви кажа- това е най- промиващата мозъци специалност. Освен това, пълно е с вирнали си носа снобари- както сред преподавателите, така и сред студентите. Вярно е, че ставаш специалист, но само в една област- изобщо не е широка специалността, даже по-скоро ти ограничава кръгозора... Изисква и много зубрене и то на безсмислени неща. Абе, кофти е
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: