На касите пестят химикалки ли???

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

jonsan
В началото бе словото

Re: На касите пестят химикалки ли???

Мнение от jonsan »

sedrik написа: Хаха, това не е нищо. Аз като попитах: "Трябва ли да дойдем предварително за някакви учебни разписания и такива неща?", получих отговор "Ами елате ако искате, те чистачките така или иначе са в отпуска, тъкмо ще изчистите факултета.".
лелеее хаххах не е лесно. Не знам защо тези хора очакват да занем абсолютно всичко и чак се ядосват ако ги поптаме. Да не говорим, че те са за това, и че ние се инфоримраме за всички простотии които поне ги пише някъде като кандидатстване класирания дипломи и т.н, но как може да знам кога да дойда след като никъде никой не обяснява....
Няма да ни е лесно :albino: :alien:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Fellblade написа:castelo, то и нашата секретарка в приемните часове търчи по разни задачи, а ако идеш след това, крещи, че не си отишъл в написаното време. :roll:
О, да. Нашите хора много реват от нея, особено колежките. Но на мен никога не ми е викала, може би съм и симпатичен. :mrgreen:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

А сега за да си запиша третия семестър трябва ли пак да мина през нея или направо на касите горе може да ходя?
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Аз всеки път се чудя малко как беше процедурата. :lol: Отиваш направо на касите, но като си платиш, после с касовата бележка минаваш през секретарката, за да ти бие печата в студентската книжка. :wink: Няма отърване от секретарката. :mrgreen:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”