Открито писмо/протест до г-н С. Патеев

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Открито писмо/протест до г-н С. Патеев

Мнение от rogertaylor »

Levitt.Alex написа:
rogertaylor написа:
Чл.2. Потребителите се задължават при общуването помежду си да спазват нормите на добрия тон и да поддържат дух на взаимно уважение. Забраняват се обиди към потребители на каквато и да било основа.

Чл.3. (1) Изрично се забраняват всякакви изказвания, призоваващи към насилие, репресии и геноцид над каквито и да било общности (социални, етнически, религиозни, национални, професионални и т.н.).
Точно над твоята тема можеш да намериш съответното горецитирано от мен.Неколкократно си бил предупреждаван(обиди на религиозна(християнска) основа), беше обещал дори да спреш с подобните, но след всеки бан ти се завръщаш все по-нагъл и все по-търсещ правата си.И на всичкото отгоре твърдиш, че си репресиран на религиозна и етническа основа.Въпреки, че самия ти обиждаш на "християнски животни" и прочие.Ще цитирам администратор на един друг форум : "Когато се държиш като теле, към теб ще се отнасят като теле!".
Миличък, никъде в хипотезите на поне десетината теории фигурата на анонимен форумен драскач не съществува като субект на правото.
Използването на цитати (религиозни цитати) от материалната и нематериална духовна култура не може да подлежи на санкция, тъй като е първи източник на юдео-християнската правна традиция
Ще се опитам да ти го обясня с думи прости, защото явно се правиш на ударен, или както има израз в българския, на "дръж ми шапката".Накратко - на неразбрал.Многобройните ти банове(които според теб са неоснователни) са заради(поствам избрани цитати):
Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
Анонимковците и верните продължители и потомци на славното дело на бай Петко Свинаря цял живот ще обвиняват някого за проваления си живот, ще се наливат с метилов алкохол и ще спукват от бой нещастните създания,
направили грешката да им пристанат
И това са само 1вите 2, които намерих преглеждайки обсъжданията на бановете ти.А има още доста.

Ще ти го обясня така: на никого в този форум(или вероятно на хора, броящи се на пръстите на едната ръка) не му пука колко хилядолетен е родът ти, колко значим за държавата Израел е и така нататък.В този форум има правила, сред които е и това, че е забранено нарушаването на добрия тон.Ти МНОГОКРАТНО нарушаваш добрия тон в най-различни теми, включително и в тази :
в поверения ви форум "една сбирщина" от анонимни клозетни дегенерати, отплували от сантираното отверстие,
И ще ти кажа още нещо.Този форум и потребителите му още при регистрация маркират, че са СЪГЛАСНИ с правилата му и ще се съобразяват с тях, а при противното - ще бъдат санкционирани.Доколкото правилата на форума не са в противоречие с Конституцията на Република България(а дори и без правно образование мога да твърдя, че е така) ти си длъжен да ги спазваш.Когато не ги спазваш - фащаш крилца и излиташ като "мръсно коте".Можеш да си спестиш поредното мнение изпълнено с псевдо-адвокатски изпълнения, защото никак не ме впечатляваш, а си ми през репродуктивния орган.Уважението, драги г-н Левит не се НАСЛЕДЯВА, а се печели.Ако искаш да получиш уважение, първо трябва да дадеш същото!

Ако помислите и промените отношението си, съм сигурен, че тези "несправедливи" банове няма да ги има.Но до момента, до който се държите като идиот, ще бъдете третиран като такъв.Има една сентенция : "Всекиму своето".
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

pora_e_priqtel написа:Между другото знаеш ли с какво се занимава международното публично право? :lol:
С правото на евреите да досаждат на останалата част от човечеството? :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Темата е чист спам дотук, моля Симеон да пиша на ЛС на човека, и да се изяснят, Левит също да вземе да пише ЛС на админите да си изяснява кой крив кой прав.

Също така модераторите нямат право да баннват потребители (поправете ме ако греша), така че драги проувай преди да пишеш.

Колкото до отверстията от които излизаме, всички сме излезли от едно и също, ако някой смята другояче, да пусне тема в Хоби и развлечения, че да се посмеем искрено.

Ако все пак искаш да ти отключа откритото писмо, очаквам следния формат:

1. Причина за протеста, конкретни факти и дати
2. Конкретизиран въпрос, съгласно Правилника на форума (т.е. защо ме баннаха и т.н.)
3. Език лишен от нападки, обиди, насмешливи намеци и т.н.
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Мнения”