Журналистика - писмен
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналистика - писмен
Ами че то така или иначе от тия 350, повечето най-вероятно ще са жени. Така че.. пак си има някакъв дисбаланс.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Момчетата май ви приемат по-лесно.
Ама кандидатите като че сте по-малко от местата. Бяха обявени май шест места за момчета книгоиздаване, пък си имаме само две момчета. 
~ Кътчето ~
- mеmento
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз сега съм четвърти курс ПР, като разбрах, че БЕЛ отпада, много се зарадвах, защото именно на оценката от този изпит се разчиташе най-много за влизане във ФЖМК, по литература можеш винаги да си намериш материали и да си ги научиш предварително, по журналистика обаче не е така, ако ще учите в тоя факултет, трябва да можете да пишете, а не да учите!!! Препоръчвам на всички да се подготвят за писмения добре, а не само да разчитат на писмените си умения, поразучете малко за журналистическо есе и се поупражнявайте повечко - сега като няма БЕЛ на тая оценка разчитате! Интересувайте се много от новини и актуални предавания - на устния задават и други въпроси, освен трите задължителни, могат да ви питат каквото им щукне. Ако някой има нужда от помощ, да пише, но все пак аз съм вече дърта, много време е минало и може само да си мисля, че нещо е така, а то да не е! Успех!!! И споко - вече бройките са двойно повече, по мое време бяха 40, сега са 70!!!