Желаещи да учат Английска филология в СУ
Модератор: Boromir
Аз писах английска филология на второ място
Въпреки че моят учител по английски ми казва, че задълбоченото изучаване на един толкова разпространен език от чужденци не звучи перспективно само по себе си. Освен ако перспективата не ви е да станете учител във вашата страна. Нали повечето от вас искат да учат английска филология и още нещо.
Е, всеки, който е приет тази специалност се подразбира, че знае езика на едно задоволяващо претенциите на международната комуникация ниво
Въпреки че моят учител по английски ми казва, че задълбоченото изучаване на един толкова разпространен език от чужденци не звучи перспективно само по себе си. Освен ако перспективата не ви е да станете учител във вашата страна. Нали повечето от вас искат да учат английска филология и още нещо.
Е, всеки, който е приет тази специалност се подразбира, че знае езика на едно задоволяващо претенциите на международната комуникация ниво
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Но:zrun4o написа:аз я писах като 4-то желание...
И за това не ми е напърво. Вече доста дълго уча английски и макар да искам да стана експерт, предпочитам да науча някой друг език за сега (набелязал съм си 15-ина). Има време както се казва...Asahi написа:...задълбоченото изучаване на един толкова разпространен език от чужденци не звучи перспективно само по себе си. Освен ако перспективата не ви е да станете учител във вашата страна...
- RiotInADress
- В началото бе словото
ОоооОООООоооо...ДА!!! Аз имам маниакално желание да уча английска филология в СУ!!!!!! Това е единственото нещо на света, което искам да уча. Вече съм приета във ВТУ...и ако бал 27.03 не ми стигна за СУ, ще пътувам не-чак-толкова-доволно-но-все-пак-доволно към прекрасното Търново!
УСПЕХЧЕ НА ВСИЧКИ!!!! пък дано да се видиме агнлийски филолози в любимия Софийски!
УСПЕХЧЕ НА ВСИЧКИ!!!! пък дано да се видиме агнлийски филолози в любимия Софийски!
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
impure_blood, моля те подай сигнал. Две щраквания за "да'" и два и половина за "не". Говори, говори, кажи нещооооооSw1tched написа:1 класиране Английска филология редовно с Бал: 27.48
Приет в първата по реда от състезателния картон специалност, за която има ненулев бал.
Не се състезава при следващи класирания!![]()
Колеги?
Някой да донесе дефибрилатор и епилатор!Бързо - интобация и прохибация!