Longbow написа:Искам, искам... и ще има
1. Опиши се с точно
четири (4) съществителни.
2. Изброй
четирите си най-любими театрални постановки.
3. Интересуват ме
четирите фимла, които би могла да наречеш „любими“ и
четирите филма, които не можеш да понасяш, но си се излъгала да гледаш някак.
4. Четири изречения за мен (ех, че съм нарцис...)
5.
Четиримата най-запомнящи се литературни персонажа.
6. Опиши с по едно изречение харахтерите на
четиримата най-антипатични твои колеги (умишлено не ти искам имена - не можеш да се измъкнеш с: „Ама аз... такова... много си харесвам всички колеги и никой не ми е антипатичен...“)
7. Сподели
четири свои
реални НЕ-физически недостатъка.
8. Искам да знам за
четирите най-привлекателни характеристики на твоя възлюбен.
9. Ако трябваше да си избереш, кои
четири сетива да запазиш (ситуацията изисква да се лишиш от едно), кои биха били те?
10. Напиши ми
четири абсолютни екзистенциални истини,
четири достоверни предположения,
четири неопровержими лъжи и
четири пълни абсурда.
Поздрави! И познай, колко още подобни партиди те чакат до понеделник

Ангел
Колко ще ме измъчиш....
1.Ден,нощ,подреденост, хаотичност... ( само с четири ми е наистина трудно...като типична Везна съм много "противоположна"..)
2.Тук вече много ще ме затрудниш... "Отклонения", "Пигмалион", "Лелята на Чарли", "Duende"
3.От около 5 години почти не гледам филми...много,много рядко...и все пак,ще опитам:
"Полет над кукувиче гнездо", "В какво се превръщат мечтите", "Едуард ножиците", "Пианистът".
..а непоносимо тъпи: "Осмокраки гадини", "Scary movie 4", "Остин Пауърс"( всички части),"Дяволът носи Прада".
4.Интелигентно и услужливо момче. Възпитано и способно да бъде кавалер във време,когато такива млади хора са твърде малко.Притежаващо способност само с поглед да определи за какво мислиш.Истински различен в свят,в който останалите се стремят да се правят на различни.
5. княз Лев Николаевич Мишкин( от "Идиот" на Достоевски) , Филип Марлоу( от романите на Чандлър), Борис Морев( от "Тютюн"), Док ( от "Улица Консервна" и "Благодатният четвъртък" на Стайнбек)...
....но все пак има още толкова книги,които искам да прочета...може би в тях ще открия персонажи,които да изместят горепосочените.....
6. ех....ама аз наистина не ги познавам чак толкова,че да им описвам характерите...
затова следващите описания ще ги класифицирам като
условни
=1=Шумна.Искаща внимание от колегите от мъжки пол непрекъснато.Държаща се несериозно и невъзпитано.
=2=Шумна.Гръмогласна.Нахална.Невъзпитана.
=3=Човек с болни амбиции.Иска постоянно да е номер едно и полудява,когато някой друг е преди него.Иска да се покаже колко е интелигентен,но често пъти става смешен.
=4=Човек,който иска в новата среда от хора да покаже колко е "отворен"," луд" и "купонджия".А всъщност си личи,че преди е бил аутсайдер.В компания се стреми да привлича вниманието към себе си, а извън нея се срамува да заговори някого.Иска да покаже колко е '"готин", но забравя ,че около него може да има някой,когото той не си спомня,но този някой го познава от преди и знае,че поведението му е само поза.
7....Толкова по-лесно щеше да е ,ако беше клазал физически...
-нерешителност
-патологична срамежливост
-прекомерен максимализъм в начинанията
-комплексарщина
...и бонус
+1: суета..(
в най-общия и абстрактен смисъл)
8....Тук би трябвало да ми е най-лесно,но всъщност ми е най-трудно да определя ..
може би..: чувство за хумор, възпитание, способността да бъде "лошото момче" за всички, а за мен да бъде "prince charming"( всъщност аз си падам и по двете лица...и по лошото момче, и по красивия принц..) , прекомерна услужливост.
9.Бих запазила: зрение, слух,вкус и осезание. ( тоест,без мирис)
10.
Четири абсолютни екзистенциални истини:
*Животът е само миг от вечността.
*Щастието е абстракция.
*Нещастието ни прави по-силни.
*Нещата никога не са бели или черни, а сиви.
Четири достоверни предположения:
*Ако завършиш Право в СУ, при кандидатстване за работа ще предпочетат теб пред някой,завършил на друго място.
*Когато искаш нещо,трябва да направиш поне минимално усилие,за да го постигнеш.
*Винаги има някой,който те обича.
*Ако човек не развива интелекта си,той закърнява.Трябва постоянно да работим с ума си,иначе ,колкото и да сме умни по природа,този ум ще се притъпи.
Четири неопровержими лъжи:
*Благородната лъжа е "добра" лъжа.
*Непушачите умират здрави.
*Ако минеш под дъгата,ще си смениш пола.
*На Коледа стават чудеса.
Четири пълни абсурда:
*Дебелите хора по презумпция са добри и нещастни.
*Слабите хора по презумпция са зли и щастливи.
*Фолк певицата Кати може да пее.
*Основателна причина да изкормиш майка си.
П.С.:Леле,Ангеле, ужасно ме измъчи...мислила съм точно един час по въпросите ти..и все пак,благодаря ти за тях,защото са адски интересни и ми е удоволствие да разсъждавам по отговорите си...