Smoking Mirror написа:Тва щото гледах новия диск на макисм.
Трябва да измислим някаква система за да избегнем дупликатите на снимки...
Еми нали ще ми ги пращате на мен. Ако открия еднакви снимки ще ви съобщя . И все пак нали се разбрахме снимките да са авторски. При това положение дублажът е почти изключен.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world.... Did u bring in any weapons?
- Of course not! Then you are not changing anything...
Добреее...в такъв случаи първото съзтезание ще е на тема "Море". Можете да изпращате на ЛС до мен до края на седмицата авторски снимки на всичко, свързано с морето като е за предпочитане да преобладават морските пейзажи. Успех!
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Хм...засега активността е доста слаба, но това е разбираемо, все пак темата едва прохожда ( а в другите форуми имаше доста голям успех, защото наистина е забавна). Надявам се след началото на първото гласуване нещата да се променят. Напомням отново идеята: изпратете ми на ЛС ваша авторска снимка на тема "Море" - като е препоръчително да е морски пейзаж, а не гола мадама . На края на седмицата ще отворим друга тема, в която ще има и акета и всеки ще гласува за снимката, която му харесва най - много (снимките, естествено, ще са анонимни)
camel написа:Хм...засега активността е доста слаба, но това е разбираемо, все пак темата едва прохожда ( а в другите форуми имаше доста голям успех, защото наистина е забавна). Надявам се след началото на първото гласуване нещата да се променят. Напомням отново идеята: изпратете ми на ЛС ваша авторска снимка на тема "Море" - като е препоръчително да е морски пейзаж, а не гола мадама . На края на седмицата ще отворим друга тема, в която ще има и акета и всеки ще гласува за снимката, която му харесва най - много (снимките, естествено, ще са анонимни)
Какво му е естественото да са анонимни?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Не мога да разбера накъде биеш. Това го правим просто за забава. Ако толкова настояваш участвай в някоя друга тема и специално твоето име ще го сложа под снимката . А и без това след края на гласуването ще разкрия коя снимка на кого е
Бтв някакви идеи за следваща тема?
Ами на никъде не бия... просто ми се стори странно, че не се изписва името на автора, ама така като се замисля може да е по-добре както ти казваш. Защото иначе може да се изгуби обективността. За следваща тема не знам.. аз вчера снимах кокичета, така че мога да предложа нещо като "пролет" или "цветя"...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.