jolene написа:аз доста се увлякох на есето:) Писах, че всъщност в момента се нарушават правата на непушачите и че производството на цигари и производството на лепенки и дъвки срещу тютюнопушенето си е цяла индустрия. И че е странно, че хероинът и кокаинът, които вредят само на човека, който ги взима по Собствено желание са незаконни, а цигарите, които вредят на всички наоколо се продават свободно, въпреки че и трите неща са вид наркотик и убиват...по-бавно или по-бързо. Писах, че по-скоро този закон е въпрос на здравна политика на дадена държава, отколкото въпрос на нарушаване на човешките права.
И аз писах абсолютно същите неща... И през цялото време си мислех: "Сега ако ми се падне някой пушач за проверяващ така ще ме ореже заради тая ревностна защита на правата на непушачите...", затова се опитах да спася положението с едно: "But it is not the smokers' fault..." бла бла бла...
Чудя се дали ако напишем някое цяло изречение от error-a в google ще излезе упражнението... горе-долу знам по колко грешки имам на другите упражнения, мога почти цялата оценка да си сметна, само ми трябва тоя пуст error... Някой сеща ли се цяло изречение оттам?
A, и... Monkey D. Luffy... Супер як аватар, обичам тоя сериал